2777
2789

من با پسرای زیادی حرف زدم رابطه اولمم نبوده این اقا و قسمت جالبش اینجاست ی سال کوچیکتره ازم 

من با هر مرد پسر صحبت میکردم میدیدم اصلا ادمی نبودن ک بخان طلاش کنن برای چیزی حتی اونی ک عاشقم میشد(درواقع ادعاشون میشد) بگذریم

من و دیده بود یکبار با دوستم بیرون بودم ک این اقا با پسرعموی دوستمم رفیق بود این اتفاقی منو دیده بود کنار دوستم خوشش اومده بود ۱ ماه تمام این پیگیرم بود انواع پلن هارو میچید که منو ببینه منم ببینمش

بعد۱ماه خیلی اتفاقی شد من قبول کردم دست جمعی رفتیم اتاق فرار 

من میدیدم همه فکر و حواسش پیش من بود میگفتم خوشش اومده لابد نمیدونستم در این حد بوده 

بعد اینکه از اتاق فرار برگشتیم ی گروه زدن که بعد اونم ۱ ماه در تلاش بود ک مخمو بزنه انگار این ۲ماه داشت تلاش میکرد مخمو بزنه چون میدونست ازش بزرگترم و ادمی نیستم وا بدم 

بعد ک باهم برای اشنایی حرف زدیم خیلی ب دلم نشست و ازش خوشم اومد اسممو گذاشت پروانه بعد اون مدام پروانه صدام میکرد و تو قرار اول رفته بود واسم انگشتر و گردنبند و دستبند پروانه خریده بود

من ده ماه تموم ک باهم تو رابطه بودیم این انگشتر همیشه خدا دستم بود و جوری شده بود ک دوستامم پروانه صدام میکردن 

فکر میکردم که چون بچس نهایتا یکی دوهفته بیشتر باهاش حرف نزنم ولی مدام میگفت من ساده ب دستت نیاوردم و فکر نمیکردم واقعا این همه هم برنامه ریخته بود 

واقعا بهترین دوران زندگیم بود همیشه مراقبم بود میگم با اینکه از من ی سال کوچیکتر بود بخاطر اینکه من تو اسایش بیشتر باشم میرفت کار میکرد ک برای منم پول بزنه درحالی ک حتی یکبارم من نگفته بودم بهش و ازش هیچی نمیخاستم 

این بشر حتی برای تولد خواهر کوچیکمم عروسک خرید

واقعا ادم بینظیری بود انقدر ک تا سالها میتونم درباره خوب بودنش حرف بزنم ولی متاسفانه من خیلی ادم سمیی شدم براش توی همون مدت بارها و بارها زجرکشش کردم با اینکه میدونستم عاشقمه و من هم دوسش دارم میخاستم کات کنم 

و اخرین ضربه رو هم زدم الان ۵/۶ ماهه کات کردیم 

ماه اول و دوم مدام خواهش و تمنا میکرد ک باهم برگردیم ولی من میدونستم که این رابطه هیچ تهی نداره بیشتر بگذره بیشتر نابود میشیم 

ماه سوم دیدم خودم واقعا نمیتونم بدون اون ادامه بدم حالا من رفتم التماس ک باهم باشیم میگفت من نمیتونم باهات ازدواج کنم سنم کمه نمیتونم امسال یا سال بعد بیام حلو خانوادم نمیزارن انقدر ب پرو پاش پبچیدم تا تهش گفت من نمیخامت ولم کن من ک این پیامو ازش شنیدم حمله عصبی بهم دست داد و ی روز بیمارستان بودم از اون ب بعد دیگه رهاش کردم 

ماه تو تقدیر هم نبودیم از خدا هم ممنونم ک گذاشت تو سرنوشتم طعم عشقو بچشم واقعا واسم بینظیر بود 

بعد ۶ ماه نمیتونم از فکرش دربیارم و واقعا عاشقشم با اینکه خودم بلدم طلسم و بازگشت معشوق انجام بدم انقدر دوسش دارم ک دلم نمیخاد با اینکارم کاریو ک دوست نداره انجام بده و دوباره برگرده باهام چون نمیخادم 

ممنون که خوندی ببخشید اگر چشاتو خسته کردم🥺🤍

یه نفر خلاصه ش کنه 

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سن دوتاتون چنده عزیزم ؟ 

اون اول قول ازدواج داده بود ؟ 

طرف دانشجو دانشگاه هاروارد که بالاترین سطح علمی داره ، تو ناف آمریکا هست برای حمایت از فلسطین میاد چادر میزنه تو دانشگاه ، اعتصاب می‌کنه ، اعتراض می‌کنه و یه عالمه از استاد های دانشگاه رو بخاطر حمایت از فلسطین اخراج میکنن ، ۹۰۰ تا دانشجو بازداشت میکنن ،مردمشون چقدر تظاهرات و اعتراض میکنن به این نسل کشی و کودک کشی ، اون موقع یه گوزو که فقط همین هنر گوزیدن داره میاد میگه فلسطین چه ربطی به ما داره ؟؟! اگه حیوان باشی آره ربطی به تو نداره ولی اگه انسان باشی چطور کشته شدن ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا کودک و طفل معصوم توی چند ماه  به تو ربطی نداره؟ هزاران بچه دیگه که سو تغذیه گرفتن و نه میتونن مدرسه برن و نه بچگی کنن به کدوم گناه ؟؟! یا میگن تقصیر فلسطین هست ( گفتم هیچ هنری به جز  گوزیدن ندارن این افراد کوچک ترین مطالعه و اطلاعاتی ندارن حتی) یا این قضیه رو سیاسی میکنن و به همه چی ربط میدن .... بابا لامصب ها دین ندارید حداقل آزاده باشید می‌دونی تو ابن چند ماه ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا بچه فقط کشته شده ، تو ابن چند ماه حدود ۷۹ هزار ۴۷۶  نفر نفر کشته شدن و یه عالمه آدم هنوز زیر آوار هستن و حتی اجساد رو بیرون نیوردن واقعا این چیزها فاجعه بار هستن واقعا چطور آدم قلبش به درد نمیاد ؟! 

اره لامصب ادما زده میشن خسته میشن از بی توجهی

داغ بوده اوموقع ک دوست داشته، بعد از کات تازه فهمیده دنیا چخبره

(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

ممنونم ازت ولی کاش داستان یاساخته ذهنم میبود🙂

چرا اینو میگی اتفاقا این که همچین اتفاق و تجربه قشنگی داشتی خیلی خوبه از جنبه مثبت نگاه کن 

اینم بدون اگ آدم زندگیت بود هیچ وقت از کنارت نمی‌گذشت 

من معتقدم ادمی ک مال تو باشه  یا تو سرنوشتت باشه هرطور شده بهت میرسه

کاربری خواهرم بوده الان برای منه

اره اخه گناه اون چی بود ک ب پای من بسوزه چون خیلی زیاد عاشقم بود

ربطی نداره الان یکی هست یکسال کوچیکتر از منه همدیگرو دوس داریم اصلا ربطی ب اینا نداره ۱ سال چیزی نیست پس اگ اینطوره باید پسرای بزرگتر از دخترا هم بگن ما بزرگتریم دیگ. جنسیتی نبین قضیه رو. شما میتونستید برای هم عالی باشید.

چرا اینو میگی اتفاقا این که همچین اتفاق و تجربه قشنگی داشتی خیلی خوبه از جنبه مثبت نگاه کن اینم بدون ...

این خانم ایشونو ازار دادن ایشون باید وایمیسادن؟ تقصیر خود خانم هم بوو

سن دوتاتون چنده عزیزم ؟ اون اول قول ازدواج داده بود ؟

من ۱۹ و اون۱۸

میگفت بخاطر رسیدن بهت هرکاری میکنم حتی از این سن کمش با اینکه پدرش پول تو جیبی میداد میرفت کار میکرد ک من هیچ نیازی نداشته باشم😔

میگفت ۵ سال صبر کنم ک ازدواج کنیم

اره اخه گناه اون چی بود ک ب پای من بسوزه چون خیلی زیاد عاشقم بود

اگه عاشق واقعی باز میومد نمی‌گفت که نمیخامت نمی‌گفت که نمیتونیم بهم برسیم 

درسته میگی من اذیتش کردم و رفتارم بد بود 

ولی آدم عاشق با این چیزا غیر ممکنه معشوقش ول کنه عاشق واقعی 

چقدر تو شعر ها از اذیت کردن معشوق میگن ولی عاشق میگه درد تو را به درمان ندهم

طرف دانشجو دانشگاه هاروارد که بالاترین سطح علمی داره ، تو ناف آمریکا هست برای حمایت از فلسطین میاد چادر میزنه تو دانشگاه ، اعتصاب می‌کنه ، اعتراض می‌کنه و یه عالمه از استاد های دانشگاه رو بخاطر حمایت از فلسطین اخراج میکنن ، ۹۰۰ تا دانشجو بازداشت میکنن ،مردمشون چقدر تظاهرات و اعتراض میکنن به این نسل کشی و کودک کشی ، اون موقع یه گوزو که فقط همین هنر گوزیدن داره میاد میگه فلسطین چه ربطی به ما داره ؟؟! اگه حیوان باشی آره ربطی به تو نداره ولی اگه انسان باشی چطور کشته شدن ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا کودک و طفل معصوم توی چند ماه  به تو ربطی نداره؟ هزاران بچه دیگه که سو تغذیه گرفتن و نه میتونن مدرسه برن و نه بچگی کنن به کدوم گناه ؟؟! یا میگن تقصیر فلسطین هست ( گفتم هیچ هنری به جز  گوزیدن ندارن این افراد کوچک ترین مطالعه و اطلاعاتی ندارن حتی) یا این قضیه رو سیاسی میکنن و به همه چی ربط میدن .... بابا لامصب ها دین ندارید حداقل آزاده باشید می‌دونی تو ابن چند ماه ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا بچه فقط کشته شده ، تو ابن چند ماه حدود ۷۹ هزار ۴۷۶  نفر نفر کشته شدن و یه عالمه آدم هنوز زیر آوار هستن و حتی اجساد رو بیرون نیوردن واقعا این چیزها فاجعه بار هستن واقعا چطور آدم قلبش به درد نمیاد ؟!