2777
2789
عنوان

براتون از دل سنگ بودنم تا عاشق شدنم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 64 پست
ربطی نداره الان یکی هست یکسال کوچیکتر از منه همدیگرو دوس داریم اصلا ربطی ب اینا نداره ۱ سال چیزی نیس ...

منم با این پسری ک هستم ی سال و ۵ ماه ازم کوچیکتره ولی اصلا بهش نمیاد ب رفتار و سن عقلیش اصن نمیخوره. بنظرم سن مهم نیت اصلا من اصن حس نمیکنم ازم کوچیکتر باشه

کاربری خواهرم بوده الان برای منه

اره لامصب ادما زده میشن خسته میشن از بی توجهیداغ بوده اوموقع ک دوست داشته، بعد از کات تازه فهمیده دن ...

داغ نبوده! ایشون این خانمو میخواستن. این خانم به ایشون بی توجهی کردن درصورتی که اقا کلی کار براش کرد. پس لطفا ازین لحاظ قضاوت نکنید. سپاس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۹ و اون۱۸میگفت بخاطر رسیدن بهت هرکاری میکنم حتی از این سن کمش با اینکه پدرش پول تو جیبی میداد می ...

سنتون کم بود بابا پسر ۱۸ اوج هورمون هست 

عشق چی کشک چی 

حرفام بخونم عاشق واقعی نبود وگرنه تو برمی‌گشتی نمی‌گفت نمیخامت 

رابطه ج هم داشتید ؟ 

طرف دانشجو دانشگاه هاروارد که بالاترین سطح علمی داره ، تو ناف آمریکا هست برای حمایت از فلسطین میاد چادر میزنه تو دانشگاه ، اعتصاب می‌کنه ، اعتراض می‌کنه و یه عالمه از استاد های دانشگاه رو بخاطر حمایت از فلسطین اخراج میکنن ، ۹۰۰ تا دانشجو بازداشت میکنن ،مردمشون چقدر تظاهرات و اعتراض میکنن به این نسل کشی و کودک کشی ، اون موقع یه گوزو که فقط همین هنر گوزیدن داره میاد میگه فلسطین چه ربطی به ما داره ؟؟! اگه حیوان باشی آره ربطی به تو نداره ولی اگه انسان باشی چطور کشته شدن ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا کودک و طفل معصوم توی چند ماه  به تو ربطی نداره؟ هزاران بچه دیگه که سو تغذیه گرفتن و نه میتونن مدرسه برن و نه بچگی کنن به کدوم گناه ؟؟! یا میگن تقصیر فلسطین هست ( گفتم هیچ هنری به جز  گوزیدن ندارن این افراد کوچک ترین مطالعه و اطلاعاتی ندارن حتی) یا این قضیه رو سیاسی میکنن و به همه چی ربط میدن .... بابا لامصب ها دین ندارید حداقل آزاده باشید می‌دونی تو ابن چند ماه ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا بچه فقط کشته شده ، تو ابن چند ماه حدود ۷۹ هزار ۴۷۶  نفر نفر کشته شدن و یه عالمه آدم هنوز زیر آوار هستن و حتی اجساد رو بیرون نیوردن واقعا این چیزها فاجعه بار هستن واقعا چطور آدم قلبش به درد نمیاد ؟! 
به کجا رسوندیش که دیگه گفت نمیخوام

دوماه تموم خاهش و تمنا میکرد مدام میومد جلو درمون تا منو ببینه و باهام حرف بزنه شاید دلم نرم شه ولی خودم از همجا بلاکش کرده بودمو تردش کرده بودم 😔😭

فکر میکردم اتیش دلم خاموش میشه بگذره ولی نشد هعی داره بدترم میشه

داغ نبوده! ایشون این خانمو میخواستن. این خانم به ایشون بی توجهی کردن درصورتی که اقا کلی کار براش کرد ...

منظورم از داغ همینه

(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

اره لامصب ادما زده میشن خسته میشن از بی توجهیداغ بوده اوموقع ک دوست داشته، بعد از کات تازه فهمیده دن ...

اون موقع هم وحشتناک عاشقم بود بخاطر اینکه من ی لبخند بزنم خودشو ب ابو اتیش میزد😔💔🥲

خوب شده همه چی بخوبی تموم شده پی کارش ، اگه میخواست نه نمیگفت حتی بعد ماه ها قبول میکرد شما خواستی جبران کنی رفتی ولی ادمش نبود شایدم از اولش جدی نبوده و فهمیده جدی هستی اعتراف کرده 

چرا اینو میگی اتفاقا این که همچین اتفاق و تجربه قشنگی داشتی خیلی خوبه از جنبه مثبت نگاه کن اینم بدون ...

نمیخاست بره من مجبورش کردم انقدر ک از خودم روندمش😔😭

ربطی نداره الان یکی هست یکسال کوچیکتر از منه همدیگرو دوس داریم اصلا ربطی ب اینا نداره ۱ سال چیزی نیس ...

چون شدیدا قصدش ازدواج بود از همون روز اول ولی خانوادش خیلی سر این قضیه حساس بودن حتی زمانی ک کات کردیم چند بار با خانوادش حرف زده بود ک بیان جلو برای خاستگاری نشون کردش بشم ولی خانوادش قبول نکردن

این خانم ایشونو ازار دادن ایشون باید وایمیسادن؟ تقصیر خود خانم هم بوو

اره من خیلی ادم سمیی بودم براش واقعا خیلی خوب بود درسته خیلی نقصا داشت و جاهایی اذیتم میکرد ولی واقعا بهترین بود🥲

اگه عاشق واقعی باز میومد نمی‌گفت که نمیخامت نمی‌گفت که نمیتونیم بهم برسیم درسته میگی من اذیتش کردم و ...

اره دقیقا امیدوارم واقعا عاشقم نباشه باز حداقل ته تهش من ازدواج میکنم با یکی اگر اون عاشقم بمونه تا اخر عمرش میسوزه🥲

خوب شده همه چی بخوبی تموم شده پی کارش ، اگه میخواست نه نمیگفت حتی بعد ماه ها قبول میکرد شما خواستی ج ...

من به اسی گفتم پسر ۱۸ ساله اولین رابطه و دختر و اوج هورمون 

این اصلا عشق نیس ما که بزرگ تریم میدونین عشق واقعی چیه و فرق عشق و هورمون می‌دونیم 

من خودم دوسال و خورده تو یه رابطه ای بودم که پسره مثل همین دوست اسی همینقدر ادعا داشت بعد از این مدت نزدیک سه سال پسره خودش رفت گفت وضع مالی خوبی ندارم بهم نمیرسیم و شرایط نداریم در صورتی که من با همه چیش ساختم و همیشه کنارش بودم و اونم ادعا عشقققق شدید

اسی غصه نخور اگه مبموندی بعد از دو سه سال خودش ولت میکرد 

طرف دانشجو دانشگاه هاروارد که بالاترین سطح علمی داره ، تو ناف آمریکا هست برای حمایت از فلسطین میاد چادر میزنه تو دانشگاه ، اعتصاب می‌کنه ، اعتراض می‌کنه و یه عالمه از استاد های دانشگاه رو بخاطر حمایت از فلسطین اخراج میکنن ، ۹۰۰ تا دانشجو بازداشت میکنن ،مردمشون چقدر تظاهرات و اعتراض میکنن به این نسل کشی و کودک کشی ، اون موقع یه گوزو که فقط همین هنر گوزیدن داره میاد میگه فلسطین چه ربطی به ما داره ؟؟! اگه حیوان باشی آره ربطی به تو نداره ولی اگه انسان باشی چطور کشته شدن ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا کودک و طفل معصوم توی چند ماه  به تو ربطی نداره؟ هزاران بچه دیگه که سو تغذیه گرفتن و نه میتونن مدرسه برن و نه بچگی کنن به کدوم گناه ؟؟! یا میگن تقصیر فلسطین هست ( گفتم هیچ هنری به جز  گوزیدن ندارن این افراد کوچک ترین مطالعه و اطلاعاتی ندارن حتی) یا این قضیه رو سیاسی میکنن و به همه چی ربط میدن .... بابا لامصب ها دین ندارید حداقل آزاده باشید می‌دونی تو ابن چند ماه ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا بچه فقط کشته شده ، تو ابن چند ماه حدود ۷۹ هزار ۴۷۶  نفر نفر کشته شدن و یه عالمه آدم هنوز زیر آوار هستن و حتی اجساد رو بیرون نیوردن واقعا این چیزها فاجعه بار هستن واقعا چطور آدم قلبش به درد نمیاد ؟!