2777
2789
عنوان

براتون از دل سنگ بودنم تا عاشق شدنم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 64 پست
منم با این پسری ک هستم ی سال و ۵ ماه ازم کوچیکتره ولی اصلا بهش نمیاد ب رفتار و سن عقلیش اصن نمیخوره. ...

وای دقیقا انقدر رفتار و اخلاق و کاراش مردونه و بزرگ بود من ب چشم همسرم میدیدمش 

من برای تولدش ی رینگ حلقه ساده گرفته بودم با اینکه بدش میومد از انگشتر اینا همیشه خدا دستش بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دقیقا امیدوارم واقعا عاشقم نباشه باز حداقل ته تهش من ازدواج میکنم با یکی اگر اون عاشقم بمونه تا ...

بابا از من بشنو که با کسی دوسال خورده نزدیک سه سال بودم و آخرش گفتم چطور شد 

اگه منم همون ده ماه اول رابطه کات میکردم همش میگفتم وای فلان پسر عاشق من بود عاشق واقعی بود ، بابا اینا عشق نیستن باور کن 

من مبدونم این پسر سراسر هورمون بوده 

طرف دانشجو دانشگاه هاروارد که بالاترین سطح علمی داره ، تو ناف آمریکا هست برای حمایت از فلسطین میاد چادر میزنه تو دانشگاه ، اعتصاب می‌کنه ، اعتراض می‌کنه و یه عالمه از استاد های دانشگاه رو بخاطر حمایت از فلسطین اخراج میکنن ، ۹۰۰ تا دانشجو بازداشت میکنن ،مردمشون چقدر تظاهرات و اعتراض میکنن به این نسل کشی و کودک کشی ، اون موقع یه گوزو که فقط همین هنر گوزیدن داره میاد میگه فلسطین چه ربطی به ما داره ؟؟! اگه حیوان باشی آره ربطی به تو نداره ولی اگه انسان باشی چطور کشته شدن ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا کودک و طفل معصوم توی چند ماه  به تو ربطی نداره؟ هزاران بچه دیگه که سو تغذیه گرفتن و نه میتونن مدرسه برن و نه بچگی کنن به کدوم گناه ؟؟! یا میگن تقصیر فلسطین هست ( گفتم هیچ هنری به جز  گوزیدن ندارن این افراد کوچک ترین مطالعه و اطلاعاتی ندارن حتی) یا این قضیه رو سیاسی میکنن و به همه چی ربط میدن .... بابا لامصب ها دین ندارید حداقل آزاده باشید می‌دونی تو ابن چند ماه ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا بچه فقط کشته شده ، تو ابن چند ماه حدود ۷۹ هزار ۴۷۶  نفر نفر کشته شدن و یه عالمه آدم هنوز زیر آوار هستن و حتی اجساد رو بیرون نیوردن واقعا این چیزها فاجعه بار هستن واقعا چطور آدم قلبش به درد نمیاد ؟! 
سنتون کم بود بابا پسر ۱۸ اوج هورمون هست عشق چی کشک چی حرفام بخونم عاشق واقعی نبود وگرنه تو برمی‌گشتی ...

نه نداشتیم

شاید واسه اون اوج هرمون بوده ولی واسه منی ک از ۱۵ سالگی دوس پسر داشتم نه🥲😂

خوب شده همه چی بخوبی تموم شده پی کارش ، اگه میخواست نه نمیگفت حتی بعد ماه ها قبول میکرد شما خواستی ج ...

من بعد ۶ماه واقعا هنوز عاشقشم نمیدونم دیگه چیکار کنم تا ابد با همین غم تو دلم بمونم؟🥲

مدام دارم دعا میخونم نماز میخونم منی ک همچین کاری نمیکنم یکم از ذهن و دلم بیاد بیرون فراموشش کنم

نه نداشتیمشاید واسه اون اوج هرمون بوده ولی واسه منی ک از ۱۵ سالگی دوس پسر داشتم نه🥲😂

دختر با پسر فرق داره دوما باور کن همش کشک بود مگه چند سالته بزرگ میشی به حرفم می‌رسی 

عشق نبود کشک بود 😂😂

طرف دانشجو دانشگاه هاروارد که بالاترین سطح علمی داره ، تو ناف آمریکا هست برای حمایت از فلسطین میاد چادر میزنه تو دانشگاه ، اعتصاب می‌کنه ، اعتراض می‌کنه و یه عالمه از استاد های دانشگاه رو بخاطر حمایت از فلسطین اخراج میکنن ، ۹۰۰ تا دانشجو بازداشت میکنن ،مردمشون چقدر تظاهرات و اعتراض میکنن به این نسل کشی و کودک کشی ، اون موقع یه گوزو که فقط همین هنر گوزیدن داره میاد میگه فلسطین چه ربطی به ما داره ؟؟! اگه حیوان باشی آره ربطی به تو نداره ولی اگه انسان باشی چطور کشته شدن ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا کودک و طفل معصوم توی چند ماه  به تو ربطی نداره؟ هزاران بچه دیگه که سو تغذیه گرفتن و نه میتونن مدرسه برن و نه بچگی کنن به کدوم گناه ؟؟! یا میگن تقصیر فلسطین هست ( گفتم هیچ هنری به جز  گوزیدن ندارن این افراد کوچک ترین مطالعه و اطلاعاتی ندارن حتی) یا این قضیه رو سیاسی میکنن و به همه چی ربط میدن .... بابا لامصب ها دین ندارید حداقل آزاده باشید می‌دونی تو ابن چند ماه ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا بچه فقط کشته شده ، تو ابن چند ماه حدود ۷۹ هزار ۴۷۶  نفر نفر کشته شدن و یه عالمه آدم هنوز زیر آوار هستن و حتی اجساد رو بیرون نیوردن واقعا این چیزها فاجعه بار هستن واقعا چطور آدم قلبش به درد نمیاد ؟! 
من به اسی گفتم پسر ۱۸ ساله اولین رابطه و دختر و اوج هورمون این اصلا عشق نیس ما که بزرگ تریم میدونین ...

اونم رابطه اولش نبود 

اره متوجهم چی میگی منم با ادمهای زیاده در ارتباط بودم ولی این انقدر خوب بود تا ته استخونم ریشه کرده

بابا از من بشنو که با کسی دوسال خورده نزدیک سه سال بودم و آخرش گفتم چطور شد اگه منم همون ده ماه اول ...

اره میدونم واقعا اگر باهاش میموندمم اون شاید ازم جدا میشد همونجور ک ماه سوم جدایی گفت نمیخادم 

دختر با پسر فرق داره دوما باور کن همش کشک بود مگه چند سالته بزرگ میشی به حرفم می‌رسی عشق نبود کشک بو ...

اخه قبل اونم با کسای دیگه بودم با یکی ۳سال بودم ولی عاشق نشدم سر این تو این ده ماه باخت دادم

اره میدونم واقعا اگر باهاش میموندمم اون شاید ازم جدا میشد همونجور ک ماه سوم جدایی گفت نمیخادم

تو یه تاپیکت درباره خواستگار گفتی همین پریروز چی شد ؟ 

مجازی آشنا شدید ؟ 

اخه قبل اونم با کسای دیگه بودم با یکی ۳سال بودم ولی عاشق نشدم سر این تو این ده ماه باخت دادم

با قبلی ها چرا کات شد ؟ 

با اونا رابطه ج داشتی ؟