2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انصافا ۲ تومن برای ۳ نفر خیلیییی کمه چون شما فاکتور هزینه های تالار رو ندیدیمن دیدم نوشته بود کباب ۳ ...

شما عروسی رو برای چی می گیرید ؟ قرار پول تالار و هزینه شام رو از مردم بگیرید ؟ که باید ریز جزئیات را حساب کنند؟ دفعه دیگه قید کنید و فاکتور بدید دست مردم 😐

این پولی که مردم میدن یک هدیه هست 

خوب عزیزان مهمون دعوت میکنید زیر کارت دعوت بنویسید 

پول شام مثلا ۵۰۰ 

میوه شیرینی ۲۰۰ 

چون خدمتکار گرفتیم ۵۰ 

تالار گرفتیم ۱۰۰ 

و چون شب خوبی رو براتون فراهم کردیم ۵۰۰  

لطف کنید در شب عروسی پول واریز شود متشکرم

هیچوقت جمع کردن پول رو تو عروسی درک نکردممن تهرانم. ما خیلی بد میدونیم جمع کردن پول وولی شهرستانها ج ...

شما همونی هستی که تو تاپیک من اومدی توهین کردی اشکالی نداره

جواب حرفت :

هزینه ها زیاده 

وقتی ما میریم عروسی پول میدیم پس انتظاره که بقیه هم جبران کنند

نفری ۵۰۰ تومن واقعا هزبنه ی هر نفر حداقل ۱ تومن شدخب وقتی خسیس اند یا ندارند نیان عروسی

چطور حساب کردید هزینه خر نفر ۱ تومن؟اب طلا دادید بهشون یا خرج ارایش شما هم بایشتی اونا میدادن شما که انقدر پولدارید و خرج کردید دیگه چشمتون به دست بقیه نباشه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

منم بدم میاد ولی فامیل همسرم رسم داشتن و برخلاف نظر ما انجام دادن ولی گفتیم ما رسم نداریم و از فامیل ...

وااااای نوشتن چیه دیگه

پول داخل پاکت رو.  روز پاتختی میدادن

اما امروزه چون پاتختی خداروشکر برگذار نمیشه

تو همون سالن میدن و تمااااام

خیلی هم عالی😅

کاربر  هبوط_۱۳ ،،،،، اگه با کاربری جدید برگشتی بهم درخواست بده....... انشالله که سلامتی🤲😔  

یعنی خانواده ۳نفره ۱۵۰۰دادن؟ب نظرم خیلی خوب دادن‌ک

عزیزم گفتم پول غذاشونو لااقل باید میدادند 

حساب کردیم نفری ۱ تومن باید میدادند 

تازه ورودی تالار هم حسابه عین رستوران تو مکان مجلل نشستند

هزینه های جانبی حساب نکردم انصاف نبود 

انصافا ۲ تومن برای ۳ نفر خیلیییی کمه چون شما فاکتور هزینه های تالار رو ندیدیمن دیدم نوشته بود کباب ۳ ...

مگه قراره فامیلا هزینه ی عروسی رو بدن ؟؟

دو تومن کاملا به اندازه است 

سوء استفاده زمانیه که دویست سیصد تومن بدن 

کسی که منتظره با پول مهمونا هزینه ی عروسی رو جور کنه بهتره که عروسی نگیره 

ایا این ادم اندازه ۱تومن چیز خورد ؟

شما تالار گرون اجاره کردید که چشم فامیلو دربیارید خودتون تاوانشو بدین 

طرف خیلی معمول  و نرمال داده 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

چطور حساب کردید هزینه خر نفر ۱ تومن؟اب طلا دادید بهشون یا خرج ارایش شما هم بایشتی اونا میدادن شما که ...

عزیزم پولدار نیستیم ولی گرونیه 

دیگه حداقل همین بود 

به نظرم ۲ تومن خوبه دیگه هزینه عروسی که زیاده ولی خوب پول شام سه نفر رستوران خوب بری بیشتر در نمی اد ما پول شام حساب می کنیم ، فامیلمون همین مدلن ، خواهرم عروسی گرفت هزینه تالار هر نفر ۱ تومن  پول شام غیر از میوه و شربت و شیرینی شد  ، بقیه هزینه ها هم به کنار ، ولی فامیل فقط پول شام می ده ، ما شاممون سه مدل بود ۱ تومن شد غیر از ورودی تالار ،  ولی همه همین ۲ تومن و سه تومن اوردن