یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
انصافا ۲ تومن برای ۳ نفر خیلیییی کمه چون شما فاکتور هزینه های تالار رو ندیدیمن دیدم نوشته بود کباب ۳ ...
شما عروسی رو برای چی می گیرید ؟ قرار پول تالار و هزینه شام رو از مردم بگیرید ؟ که باید ریز جزئیات را حساب کنند؟ دفعه دیگه قید کنید و فاکتور بدید دست مردم 😐
نفری ۵۰۰ تومن واقعا هزبنه ی هر نفر حداقل ۱ تومن شدخب وقتی خسیس اند یا ندارند نیان عروسی
چطور حساب کردید هزینه خر نفر ۱ تومن؟اب طلا دادید بهشون یا خرج ارایش شما هم بایشتی اونا میدادن شما که انقدر پولدارید و خرج کردید دیگه چشمتون به دست بقیه نباشه
یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم طاقت نداره دلم دلم بی تو چه کنم پیش ای عشق زیبا زیبا خیلی کوچیکه دنیا دنیا با یاد تو ام هرجا هرجا ترکت نکنم سلطان قلبم توهستی توهستی دروازه های دلم را شکستی شکستی پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی با من پیوستی
یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم طاقت نداره دلم دلم بی تو چه کنم پیش ای عشق زیبا زیبا خیلی کوچیکه دنیا دنیا با یاد تو ام هرجا هرجا ترکت نکنم سلطان قلبم توهستی توهستی دروازه های دلم را شکستی شکستی پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی با من پیوستی
انصافا ۲ تومن برای ۳ نفر خیلیییی کمه چون شما فاکتور هزینه های تالار رو ندیدیمن دیدم نوشته بود کباب ۳ ...
به نظرم ۲ تومن خوبه دیگه هزینه عروسی که زیاده ولی خوب پول شام سه نفر رستوران خوب بری بیشتر در نمی اد ما پول شام حساب می کنیم ، فامیلمون همین مدلن ، خواهرم عروسی گرفت هزینه تالار هر نفر ۱ تومن پول شام غیر از میوه و شربت و شیرینی شد ، بقیه هزینه ها هم به کنار ، ولی فامیل فقط پول شام می ده ، ما شاممون سه مدل بود ۱ تومن شد غیر از ورودی تالار ، ولی همه همین ۲ تومن و سه تومن اوردن