2777
2789
عرفش ۲ تومنه ، ما عروسی دختر عموم ۳ نفر ۲ دادیم بقیه همین رنج ،یک تومن هم خوبه

انصافا ۲ تومن برای ۳ نفر خیلیییی کمه 

چون شما فاکتور هزینه های تالار رو ندیدی

من دیدم نوشته بود کباب ۳۰۰ تومن 

جوجه ۲۰۰ تومن

سالاد 

نوشابه 

شیرینی 

ورودی تالار 

پس نفری لااقل ۱ تومن باید بدن ۳ نفر ۳ میلیون دیگه حداقله 

کلا میگم عزیزم آدم نداره یا خسیسه نباید بره عروسی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عروسی منم پارسال بود خونواده چهار نفره ۲۰۰تومن داده بودن درحالیکه ما تالارو گرفتیم نفری ۱۸۰تومن دادی ...

درسته یا نباید کادو بدن یا اینکه در شآن خودشون میزبان باشه کادو .

ولی بنظرم شما تالار را بخاطر دل خودتون انتخاب کردید و هزینه هایب که کردید برای قشنگی جشن خودتون بوده نباید پولش را از مهمان بگیرید 

۲۰۰ تومن پوله؟؟؟؟یه پرس کوبیده جوجه شد ۴۰۰ تومن تازه خوردنی های دیگه هم بود سالاد نوشابه میوه شیرینی ...

برای مهمان چقدر خرج کردید 

راستش حتی هزینه تالار رو نمیشه منت گذاشت بر سر مهمان 

هزینه غذا رو حق دارید باید کسی پولی که میده از مجموع غذاهایی که خورده بیشتر باشه (اگر بخوایم انصافا حساب کنیم )

اینکه تالار مجلل بگیرید یا تو خونه یا هرچقدر میوه ارایی و دیزاین کنید یا باقی خرجا هیچ سودی به نفع مهمان نیست 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

هیچوقت جمع کردن پول رو تو عروسی درک نکردممن تهرانم. ما خیلی بد میدونیم جمع کردن پول وولی شهرستانها ج ...

منم بدم میاد ولی فامیل همسرم رسم داشتن و برخلاف نظر ما انجام دادن ولی گفتیم ما رسم نداریم و از فامیل ما پول نگیرید تو فامیل ما هرکی دوست داشته باشه پول تو پاکت میده یا کادو اگه نداد هم اصلا مهم نیست اون طوری نیست پول جمع کنن بنویسن کی چقدر داده

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

۲۰۰ تومن پوله؟؟؟؟یه پرس کوبیده جوجه شد ۴۰۰ تومن تازه خوردنی های دیگه هم بود سالاد نوشابه میوه شیرینی ...

انصافا زیر یک تومن خیلی کم لطفیه ولی دیگه آرایش عروس فیلمبردار  دستمزد خدمتکارای تالار ربطی به مهمونا نداره