2777
2789
عزیزم پولدار نیستیم ولی گرونیه دیگه حداقل همین بود

تو گرونی عروسی نگیرید که بخواین از جیب مردم پسش بدین .اندازه گلیمتون پذیرایی کنید که فشار نیاد بهتون

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایا این ادم اندازه ۱تومن چیز خورد ؟شما تالار گرون اجاره کردید که چشم فامیلو دربیارید خودتون تاوانشو ...

عدالت این بود هزینه ی غذای خودشونو که ۱ تومن میشد میدادند 

خودشون میدونستند تالار کجاست 

خب ندارند اطلاع بدن نیان والا

عزیزم گفتم پول غذاشونو لااقل باید میدادند حساب کردیم نفری ۱ تومن باید میدادند تازه ورودی تالار هم حس ...

نه اینجوری نیست واقعا

خانواده ۳نفره براشون ۱۵۰۰خوبه

رستوران مجلل نرفتن شما هر تالاری میگرفتی میومدن دیگ

اصلا مدل چرتکه انداختنت درست نیست

فقط باید ببینی برای اون خانواده شما‌چقد بردی تو‌مراسم هاش 

اینجور میشه متوجه شد کم دادن یا زیاد

وگرنه شاید شما دلت میخاسته ۵مدل غذا بدی ب اونا چه

شما همونی هستی که تو تاپیک من اومدی توهین کردی اشکالی ندارهجواب حرفت :هزینه ها زیاده وقتی ما میریم ع ...

نمیشه انتظار داشت ولی شعور باید داشته باشه ادم خودش باید اندازه ای که خورده بده 

ز چهره توان ‌دید رنگ درون /نگردد سیه دل سپید از برون

شما همونی هستی که تو تاپیک من اومدی توهین کردی اشکالی ندارهجواب حرفت :هزینه ها زیاده وقتی ما میریم ع ...

😐🙄

ناراحتی برم؟

مگه برای هزینه هایی ک طرف برای عروسیه فرزندش کرده

رو 

باید مهمون ها بدن؟

این چ تفکریه  آخه؟

طرف آرزوش بود بچشو تو لباس عروسی

یا دومادی ببینه.

ب مردم چ اخه

اوکی اصلا حرف شما. شما رفتی هزینه کردی

اونم باید هزینه کنه

خدایی باید معقول باشه 

کاربر  هبوط_۱۳ ،،،،، اگه با کاربری جدید برگشتی بهم درخواست بده....... انشالله که سلامتی🤲😔  

۲۰۰ تومن پوله؟؟؟؟یه پرس کوبیده جوجه شد ۴۰۰ تومن تازه خوردنی های دیگه هم بود سالاد نوشابه میوه شیرینی ...

مگه رستوران رفتن که به میزان خوردو خوراکشون بخوان پول بدن ،معمولا کادو رو به میزان قرابتشون با عروس یا داماد ومیزان  کادویی که قبلا دریافت کردن میدن .

کادو به‌ اینم مریوطه ک شما تو مراسماشون چقدر دادین

ما تو مراسمامون داشیم کسیو ک اومده مفت خورده

کسی ام اومده ک پول غذاشم نداده

اینا رو نمیشه گفت اینارو فقط باید جبران

کسی ک کادو نداده رو باید میت بری بخوری تا متوجه بشه