2777
2789

همون‌طور که میدونین تنبیه کردن بچه ها از نوع بدنی چه توی دین مقدس اسلام و چه از نظر روانشناسی تا جای ممکن نهی شده، ولی این روزا برای هرکدوممون ناخواسته پیش اومده که به جهت تغییر رفتار یا هرچیز دیگه متوسل به اینکار شده باشیم و بعدش هم پشیمون. خواستم بپرسم  از نظر شما تنبیه فیزیکی بچه ها تحت هر عنوان و شرایطی اشتباهه یا اگه کنترل شده باشه یه جاهایی به عنوان تلنگر و با هدف اصلاح رفتارشون می‌تونه لازم باشه؟ فقط خواهش می کنم صادقانه پاسخ بدین دلیل اینکه میگم فقط مادران عزیز پاسخ بدن اینه که خودشون چون با تجربه و صاحب فرزند هستن 

اشتباهه از بیخ و بن غلطه

بچه رو نباید تنبیه بدنی کرد 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه تنبیه بدنی تحت هیچ شرایطی پذیرفته شده نیست نمیگم خودم اصلا این کارو نکردم شاید گاهی شده که یک نیشگون بدون درد و فشار ازش گرفتم ولی موافق درست بودن کارم نیستم اصلا

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

اصلا کتک شون نزن فقط لجباز میشن و عصبی

تا سن ۶ سالگی فقط باهاشون مدارا کن هر چی خواستن اگه ضرری نداشت و وسع تون رسید بخرید و در اختیارشون بذارید اگرم نه حواس شون پرت کنید

تنبیه هم خواستید بکنید محروم کردن از تلویزیون یا اسباب بازی های محبوب شون هست

نگارش پایان نامه، پروپزال، انواع مقاله، پاورپوینت؛ تایپ فایل صوتی، ترجمه با قیمت دانشجویی

اینو میدونم مادریم ربات نیستیم ک حس و واکنشی نشون ندیم بنظرم تنبیه بدنی لطمه میزنه اما اگ دائمی و همیشگی باشه و بخاطره مسائل کوچیک و اگ بچه مریض و مشکلی داره اصلاااا نباید تنبیه بدنی بشه و باید درمان شه مادرم مشکل اعصابش و با روانپزشک حل کنه 

و قطعا ک هیچکس اندازه مادر دلسوز بچش نیس

انقدر الکل خورده بود که نمیتونست رو پاهاش وایسه ، سوارش کردم گوشیشو در آورد دیدم داره یه چیزایی تایپ میکنه ، حالش بد شد ماشینو نگه داشتم وقتی داشت پیاده میشد گوشیش افتاد ، برداشتم دیدم برا یکی نوشته: " بی تو غرق شدم تو دنیایی که ازش بیزار بودم "تازه اونجا بود که فهمیدم آدما چرا بد میشن💔🙂

من مادر سه بچه ام 

همشونو هم بزرگ کردم سنتی هم نیستم اگه بخوام بشمارم تو این ۲۲ سال شاید یکی دوبار کتکشون زدم که واقعا لازم بود البته تو کودکی و خیلی اروم زدم

و به نظرم خیلی هم به جا بود 

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
من بچم برای این حرفا هنوز خیلی کوچیک ولی فکر میکنم بعضی مواقع لازم

برای بچه اولم انجام دادم لجباز و عصبی شده

ولی برای دومی به هیچ عنوان انجام نمیدم

نگارش پایان نامه، پروپزال، انواع مقاله، پاورپوینت؛ تایپ فایل صوتی، ترجمه با قیمت دانشجویی

الهی بشکنه دستی که رو بچه بلند بشه 

شیطنت بچه طبیعیه! رو اعصاب و روان تون کار کنین، از مشاور کمک بگیرین ببینین نحوه ی صحیح برخورد با فلان رفتار بچه چیه

عاغا پول مشاور نداری؟ کتاب بخون، گوگل سرچ کن از هوش مصنوعی کمک بگیر، بچه ها با دفترچه ی راهنما به دنیا نمیان! 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲