2777
2789
عنوان

مامانای عزیز لطفاً صادقانه و با دقت به این سوال پاسخ بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 47 پست

من با اینکه به شدت بچه پرو و شلوغ و فضول و وحشی بودم ولی مامانم هیچوقتتتت دست روم بلند نکردم حتی وقتی تو سن ۱۷ سالگی از کیفم سیگار پیدا کرد انتظار داشتم بزنه در گوشم ولی اینکارو نکرد، همیشه با مهربونیت میشست نصیحتم میکرد منم واقعا حرفشو گوش میکردم، وقتی سیگار و پیدا کرده بود فقط یه کلمه بهم گفت نکش تروخدا نکش و من برای همیشه انداختنش دور، و الانم عاشق مامانم همه کاری براش میکنم جوونمم واسش میدم،  به نظرم زدن کار درستی نیست شاید بدترین روش تربیت هم باشه شاید بدتر باهات لج کنه شاید یه خاطره‌‌ی بدی نسبت به مادرش همیشه گوشه ذهنش بمونه 

متاهل

سلام عزیزم من واقعاچندروزیه به خاطربی نظمی ودعواشون کلافه شدم

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم امیدوارم تیرماه بیام وامضاموببینم که به آرزوی دلم رسیدم،وازته ته دلم بگم خدایاشکرت😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من نظرمو میگم هر کی مخالفه ریپ نزنه حوصله بحث با هیچکسو ندارم پس شعوز داشته باشید و اگر مخالفید ریپ نزنید ....‌ 

به نظر من تنبیه بدنی واقعا لازم و ضروری هست نسل ماها ک تنبیه بدنی بوده در کنار بقیه مسایل تربیتی واقعا نسل خوبی شدیم ... الان هم من هرجا تو هر خانواده ای از اطرافیانم دیدم ک تنبیه بدنی هم بوده بچه هاشون واقعا بهتر شدن ..‌. اونایی هم ک نبوده بچه های بشدت لوس و پر رو و گستاخی شدن .‌‌‌‌.... البته منظورم تنبیه شدید نیستا ک بزنی بچه رو کبود کنی ...‌ در حد کم و معقول ک بچه یکم حساب ببره ... نه وحشیانه 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

من خودم ی وقتا از کوره در میرم. بزنم‌هم روی پا فقط میزنم

ولی خب خیلییی کار بدی هست خیلییی 

شما چرا میزنی؟ چون زورت زیاده ب بچه و اون‌کاری ک‌بنظر خودت اشتباهه اگر انجام بشه میگیری میزنیش

. حالا خودت رو بذار جای بچه. قاعدتا همسرت زورش از شما بیشتره. بنظرت این‌حق رو داره سر هر مساله ای ک‌خوشایندش نبود و خلاف نظرش عمل کردی بگیره بزنه شما رو؟

مثلا ی سیلی بزنه یا یه لگد بزنه یا هول بده؟  حس حقارت دست میده درسته؟ باور کن‌بچه هم تحقیر میشه

به نظرمن اشتباهه

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم امیدوارم تیرماه بیام وامضاموببینم که به آرزوی دلم رسیدم،وازته ته دلم بگم خدایاشکرت😍

برای بچه اولم انجام دادم لجباز و عصبی شدهولی برای دومی به هیچ عنوان انجام نمیدم

انشالله که نیاز نباشه واقعا من خودمم دوست ندارم ، ولی بعضی وقتا تو بچه ها یه چیزایی میبینم میگم اینجا لازمش بود 

من مخالف تنبیه فیزیکی ام ولی بعضی اوقات توی بعضی بچه ها یه رفتارهایی میبینم که واقعا تو اون لحظه دوست دارم برم بچه غریبه رو بزنم خدارو شکر اون رفتار هارو تو بچه های خودم ندیدم احساس میکنم تربیت نادرست پدر مادر باعث اون رفتارشون شده

مثلاً بچه ی 6ساله جلوی جمع روسری مادرشو می‌کشه 

یا ببار تو جاده بودیم با ماشین یکی از آشنا ها همسرم جلو نشسته بود دختر راننده هم بغل همسرم بود اصرار می‌کرد من می‌خوام بغل بابام بشینم رانندگی کنم که پدرش اجازه نمی‌داد دختره لج کردی تو جاده دستشو انداخت سوئیچ و در آورد ماشین وسط جادو خاموش شد😱 دوست داشتم برم بچه رو خفه کنم

یکی بیاد بزنه توی صورتت بگه رفتارت اشتباه ناراحت نمیشی

قطعا ناراحت میشم من خودم اصلا کتک نخوردم ، نمیدونم   میگم بچه خودم اصلا هنوز خیلی کوچیک از الانم خیلی روش کار میکنم      طبق چیزایی که از بچه ها میبینم گفتم 

من مخالف تنبیه فیزیکی ام ولی بعضی اوقات توی بعضی بچه ها یه رفتارهایی میبینم که واقعا تو اون لحظه دوس ...

خودت جواب خودت رو دادی

تربیت نادرست هست. مطمئن باش اون بچه کتک رو هم مبخوره

بچه شش ساله درست تربیت شده باشه ابنکارا رو نمیکنه

من مخالف تنبیه فیزیکی ام ولی بعضی اوقات توی بعضی بچه ها یه رفتارهایی میبینم که واقعا تو اون لحظه دوس ...

اره اونم بخاطر تربیت بد پدرش بوده باید از اول اجازه این کارو بهش نمیداده تا عادت نکنه

نگارش پایان نامه، پروپزال، انواع مقاله، پاورپوینت؛ تایپ فایل صوتی، ترجمه با قیمت دانشجویی

من و داداشام مث ....ر کتک خوردیم دوران کودکی و الان هیچ مشکلی نداریم تربیتمونم درسته هممون تحصیلات بالا و شغل خوب و عاشق پدر و مادر 😂😂😂ی پسر دارم که گاهی روانیم میکنه تنبیه بدنی شده ولی نه به شدت خیلی آروم و در حد تلنگر 

الهی بشکنه دستی که رو بچه بلند بشه شیطنت بچه طبیعیه! رو اعصاب و روان تون کار کنین، از مشاور کمک بگیر ...

اگه بگم خدا انشالله به بچه فوق شیطون بهت بده تا بفهمی ناراحت نمیشی ما مادرا که عصبی دنیا نیومدیم کلی فشار رومون هست حالا این وسط دوتا بچه کوچیک داری که بی نهایت شیطونن .اینو بفهمیم مادرا ربات نیستن آدمن آدم

به شدت مخالف تنبیه بدنی هستم من روش بی محلی و اهمیت ندادن بعد کار غلط رو خیلی امتحان کردم و برای فرزند من بیشتر جواب داده انقدر که برخورد فیزیکی ندارم چندروز پیش خیلی اتفاقی و سهوا دستم به پشت پسرم خورد انقدر تعجب کرده بود و چشماش گرد شده بود پیش خودم گفتم اصلا درکی از تنبیه و زدن والدین نداره و این برخورد براش خیلی عجیب بود چون در حین مکالمه ی جدی بودیم و من اومدم چیزی روی میز بزارم و دستم بهش خورد و در کمال تعجب من چندین بار عذرخواهی کردم که بفهمه این برخورد اصلا به مکالمه ی ما ارتباطی نداشت و خودش هم فهمیده بود

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم