2777
2789
عنوان

مامانای عزیز لطفاً صادقانه و با دقت به این سوال پاسخ بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 47 پست

من به عنوان یه فرزند نه به عنوان یه مادر  من به شخصه حتا اگه منو با کم ترین درد بزنن واقعا ناراحت میشم و روح و روانم  خراب میشه میکشه و چه برسه محم بزنن 

وبه عنوان یه مادر اگه روی خودتون کنترل ندارید بچه نیارید چند نفر دیگه ذو بد بخت کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا ناراحت میشم من خودم اصلا کتک نخوردم ، نمیدونم میگم بچه خودم اصلا هنوز خیلی کوچیک از الانم خیل ...

شما که کتک‌نخوردی حتما ی خانواده بافرهنگ داشتی و داری.عرضه تربیت کردن داشتن هنرشون ب زور بازو نبوده

حتما بچه ات هم مثل خودت تربیت میشه

بچه ها خیلی بی پناهن 🥺 

پناهشون فقط ما هستیم 

اگه ما کتکشون بزنیم به کی پناه ببرن 😔 

اونا نمی تونن ما رو بزنن 

من خودم چندبار پسرمو سیلی زدم ولی مثل چی پشیمونم 😓

این که اون لحظه که بچه رو میزنی هیچ دفاعی نمیتونه از خودش بکنه خیلی دردناکه 

درسته درد یه سیلی کمه زیاد نیست 

ولی درد سیلی خوردن از کسی که ازش فقط انتظار عشق و محبت داری زیاده 

شما که کتک‌نخوردی حتما ی خانواده بافرهنگ داشتی و داری.عرضه تربیت کردن داشتن هنرشون ب زور بازو نبودهح ...

انشالله که از پسش بر بیام چون واقعا بچه ها گناهی ندارن ما خواستیم که بیان 

بچه ها خیلی بی پناهن 🥺 پناهشون فقط ما هستیم اگه ما کتکشون بزنیم به کی پناه ببرن 😔 اونا نمی تونن ما ...

دقیقا منم یه بار زدم رو دست دخترم بعدش همین حسو داشتم 

هنوزم یادم میاد بعد این همه سال خودمو فحش میدم 

اگه بگم خدا انشالله به بچه فوق شیطون بهت بده تا بفهمی ناراحت نمیشی ما مادرا که عصبی دنیا نیومدیم کلی ...

خودم مادرم یه دختر یه پسر 

که از شیطنت تو فامیل معروف بودن 

دخترم هم در حد بیش فعال...

مشاور میرفتم و دارو هم دکتر میگفت ممکنه لازم باشه تجویز کنه! ولی بردمش کلاس های ورزشی و دارو ندادم(دارویی که برا بیش فعالی تجویز میشه) 

دوتا رشته ی ورزشی همزمان میره هفت روز هفته و همچنان فول انرژی

خلاصه از شیطنت با من حرف نزن😂

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

کنک زدن شدید و مدام خوب نیست و صد در صد روی بچه تاثیر میزاره

ولی ب نظرم بعضی وقتا واقعاا لازمه و اگر کتکی نباشه بچه لوس و پرو میشن

بالاخره بعضی وقتا باید حساب ببرن بدون هیچی نمیشه

بعضی وقتا میببنی واقعاا کار اشتباهی کردن 

ی کار زشتی کردن

و باید کتک بزنی  ک بفهمن کارشون زشت بوده

ب عنوان مثال 

فرض کن دخترت هرچند سالشه و میره تو کوچه یا حالا هر مکانی جلو هر کسی شلوارشو میکشه پایین 

صد در صد هم شما خیلی عصبی میشی و بهم میریزی

هم اینجا باید بچه کتک بخوره ک کارش واقعاا بد بوده

ک دیگه تکرار نکنه

این چیزا خیلی تو بچه ها بوده و هست 

ولی اگر چیزی نگی و ساده بگذری اصلا درستش نیست و ب نظرم تکرار میشه

بعدم ب نظرم با اینجور موارد نمیشه ریلکس برخورد کرد 

خدای نکرپه هزار جور اتفاق بعدش بیوفته دیگ هیچ کاری نمیشه کرد

قطعا ناراحت میشم من خودم اصلا کتک نخوردم ، نمیدونم میگم بچه خودم اصلا هنوز خیلی کوچیک از الانم خیل ...

به نظر من هیچ بچه یی نباید تنبیه بدنی بشه میتونی با حرفات رفتارش رو درست کنی البته نه اون حرفایی که بوی تهدید داشته باشه با ملایمت از نظر من میشه همه چیو درست کرد ولی زمان میبره از نظرم کسی که صبر نداره از راه خشونت وارد میشه 

دقیقا منم یه بار زدم رو دست دخترم بعدش همین حسو داشتم هنوزم یادم میاد بعد این همه سال خودمو فحش میدم

بدیش اینه که بچه ها هم فراموش نمی کنن 

من سر درس خوندن فقط دو بار پسرمو سیلی زدم 

بعدش دیگه نزدم ولی اون گاهی یادش میفته و بعد از مدتها یهو میگه تو منو زدی 😔

مخصوصا سر درس خوندن بچه رو زدن خیلی بده چون گناهی نداشت فقط مدرسه شون سخت گیر بود و من تحت فشار قرار می گرفتم این وسط بچه گناهی نداشت گناهکار من بودم که مدرسه سختگیر ثبت نامش کردم

بدیش اینه که بچه ها هم فراموش نمی کنن من سر درس خوندن فقط دو بار پسرمو سیلی زدم بعدش دیگه نزدم ولی ا ...

وایییی این خیلی بده واقعا 

شکر خدا دختر من چون کوچیکه تر بود اصلاااا یادش نمیاد 

الان چی بشه شاید ماهی دو ماهی یه بار عصبی بشم و باهاش تند صحبت کنم یا دعواش کنم به خاطر بازی کردن بیش از حدش