حالا خودم میدونم حق بیشتر با منه😂💔اما خواستم خواهرانه نظر همه تونو بدونم، من خیلی تنبلم و بی نظم و اینو ب شدت قبول دارم البته یه مدت کوتاهی هست دارم رو خودم کار میکنم تنبلی مو ترک کنم ظرفامو میشورم سر وقت، جارو میزنم و ... اما عالی عالی نیستم ها هنوزم صبحا تا ظهر میخوابم و بی حالو کسلم ک اونم میخوام اگه خدا بخواد رفعش کنم حالا بنظر شما آیا یه مرد از تنبلی و شلختگی زنش خسته میشه؟ دلسرد میشه واقعا؟ یا شوهر اشغال من الکی میگه ک بخاطر این ویژگیت ازت زده شدم و دیگه نمیخوامت
از اول زندگیمون منو نمیخواست اونجوری که باید حتی قبل خیانتکار شدنش
به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
وقتی فرق طرفداری و واقع گویی رو نمیدونین چیزی نگین من دارم واقعیاتو میگم شماها یاد گرفتین فقط بگین خ ...
عزیزم اهمیت نده اینا از متن تاپیک من فقط کلمه خیانت رو ک نمیدونم واقعا چرا نوشتم رو خوندن همش میگنش اصلا ب اصل قضیه دقت نکردن حالا خودشون اگه پیش من باشن کلی فحشم میدن😂😂
به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂
فقط اونایی ک گفتن حق با آقاست😐😐😐😐😐الحق ک زن ستیزین بخاطر دوساعت بیشتر خوابیدن مرد حق داره خیانت ...
دقت کنید بخاطر دوساعت بیشتر خوابیدن نیست میگه که ظرفاش دو روز یا بیشتر داخل سینک بوده، خب اگر بیرون از خونه کار نمیکنن بهتره که داخل خونه آرامش رو برقرار کنن با تمیزی خونه با غذای خوب حالا یه روزایی استراحت کنن هیچ مشکلی نیست ولی نه همیشه!!!
من نمیدونم چرا بعضی ها حق و به شوهر اسی دادن ، یعنی یه زن فقط برای کار خونه است؟ و اگه خوب کار نکنه ...
بخدا من تحت تاثیر حرفای امثال شماها اینجوری شدم ی زن مزخرف و یه مادر مزخرف اگه زن وظیفه ای نداره پس میشه بفرمایید وظیفه ما خانوما تو این دنیا چیه؟ من اون دینی ک گفته زن وظیفه کار خونه ندارع فقط وظیفه اش تمکین جنسیه ک در ازاش نفقه بگیره رو قبول ندارم ب هیچ وجه چون من کالای جنسی نیستم بلکه خانوم این خونه و صاحب این خونه هستم وظیفه منه ک به خونه برسم نزارم گندش در بیاد از امروز ک به خونه ام میرسم خییییلی حس بهتری ب خودم دارم خیلی حالم بهتره واقعا براتون متاسفم، من تا دیروز ی زن تنبل و بی خاصیت کسل بودم ک ب زور ب بچم غذا میدادم ب زور از جام پا میشدم برم دستشویی دیگه فکر کن خونه زندگیم چه شکلی بود هیچ مریضی ندارم عادت کرده بودم الان خیلی حالم بهتره. خیلی چون اینجا محل زندگیمه گاوم تو تویله زیر خودشو با سم تمیز میکنه من ی انسانم چرا باید محیط زندگیمو گوه برداره؟ پس مردا هم وظیفه پول در آوردن و کار کردن ندارن خودتون کار کنید شکم خودتونو سیر کنید همین دینی که گفته زن وظیفه اش فقط تمکین جنسیه همین دین تا عادل و بی حساب ب مردا اجازه ازدواج مجدد داده!!!چیزی ک من خانوما ازش متنفریم فشنگ دوتا جنسیت رو باهم انداخته تو دشمنی و دعوا با احکام مزخرفش همه چی باید رو حساب کتاب باشه اگه قرار باشه مرد تو خونه کار کنه زنم باید بیرون خونه کار کنه وگرنه کار داخل خونه برا زن بیرون برا مرد
افکار شماها بنیان همه خانواده هارو بهم میریزه
دقت کنید بخاطر دوساعت بیشتر خوابیدن نیست میگه که ظرفاش دو روز یا بیشتر داخل سینک بوده، خب اگر بیرون ...
واقعا نمیدونم چرا متن تاپیکو خوب نمیخونن نظر اشتباه میدن بخدا بخاطر طرز فکر اینا منم خراب تر شدم گفتم حتما زن هیچ وظیفه ای نداره بخدا از امروز ک خونه مو تمیز کردم و ب کارام رسیدم خییییلی حس بهتری ب خودمو زندگیم دارم باور کن ی انرژی مثبت تمام وجودمو فرا گرفته واقعا انگار تو زندانی از کثیفی بودم ک درستش کرده بودم
خونمون خیلی کوچیکه چکار کنم دیگه مجبورم اوضاع زندگی سخته باید کنار بیام تا ی فرحی بشه
انشاله بهتر میشه زندگی همینه هرکدوم یه جور سختی میکشیم
داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد میتواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی میشود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض میشود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه. مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد. عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت