2777
2789
عنوان

خانوما حق با منه یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 90645 بازدید | 1100 پست

به نظرم مرد اصلا براش تمیزی خونه اهمیت نداره😶

بخدا میگم زبون داشته باشی و از لحاظ رابطه ساپورتش کنی بگو خونت خاک بگیره هم چیزی نمیگه

البته غذا مهمه باید همیشه درست کنی ولی تمیزی اینا فعععک نکنم

والا شوهر من که این همه مرتب و تمیزم همش چه فایده اخلاق نداری🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم از تنبلیهام خسته شده میگه جدا باشیم

چرا تنبلی

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت

شوهرت حق داره از دستت گله کنه

ولی نه در حد خیانت

صبحا یه کلاس برو مجبور بشی زود بیدار بشی 

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
عزیزم ممنون اما منم درباره خیانت سوال نکردم ولی خب ب قول شما شلختگی من باعث دلسردی شدهو دلسردی یکی ا ...

گلم من منظورم این بود همسر شما حق نداره به خاطر مثلا شلختگی شما یا ... به شما خیانت کنه .

مسأله شما ریشه ای هستش انگار شما از موضوعاتی ناراحتین که بی نظمی و شلختگی از نتایج همون موضوع ها هست.

گذشته رو رها کن حالا اگه شما رفتی اگه همسرتون خیانت کرده و اگر هر چی بوده دیگه تموم شده و رفته.

الان میخوای چکار کنی؟

اگر قصدتون زندگیه که یا علی، از خدا و اهل بیت کمک بخواه ، کم کم اما با سرعت مناسب شروع کن، از من میشنوی صبح حتما اسپند دود کن و همراهش چهارقل و آیت الکرسی بخون تا انرژی های منفی دفع بشن و اینکه برا قوی شدن اراده نماز اول وقت معجزه میکنه.

خوشبخت باشی 

دلیل برای باحجاب بودن زیاده اما با افتخار حجابم رو برای امنیت روح و روان همجنس های خودم و به حکم انسانیت رعایت میکنم... تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید که نامند نهند آدمی!ألم یعلم بأن الله یری... آیا فکر میکنید خدا نمیبیند؟؟؟ 
بخدا من حالت تهوع دارم خستمه مث چی تازه ۶ هفتمه اشپزخونه ندارم باید بیرون ظرفامو بشورم ساعت ۶ تو این ...

تو حیاط میشوری؟ 

تو حیاط میشوری؟

اره بخدا حمومم بیرونه تو حموم میشورم 

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─

اره بخدا حمومم بیرونه تو حموم میشورم

نمیشه یه سینمک یه گوشه بزنید

البته من تو حیاط ظرف شستن دوست دارم ولی خب تو گرما سخته 

غروبا ببر بشور

سلام . مشکوک به سرطان هستم و چند روز دیگه نوبت جراحی دارم.لطفا برام دعا کنید مخصوصا توی نماز شب. اسمم راضیه هست‌.ممنون

قطعا و قطعا و قطعا کار خوبه خدا درست کنه،سلطان مسعود خره کیه .ایراد نگیرید سلطان محمود رو ندیدم ولی سلطان مسعود رو دیدم .

من یک عمر تو زندگی تنبل و شلخته بودم همیشه سینکم پر ظرف بود و گازم کثیف خونه نامرتب نه که تمیزکاری نمیکردما نه..تمیزمیکردم مث دسته گل ولی فقط برا وقتی ک مهمون میخواست بیاد همیشه جنگ و دعوا بود توخونمون شوهرم زندگی بساز و اینده نگرنبود پیشش احساس ارامش و امنیت نداشتم ظرف میشستم گریه میکردم حموم میکردم گریه میکردم افسرده شده بودم و شوهر بیخیال و بیشعورم اصلا براش مهم نبود و حسابی خردم میکرد.حالا نمیذارم ک گازم ی ذره کثیف شه ظرف توسینک نمی مونه جارو مرتب میکشم لباس کثیف نمی مونه. شایدبپرسید چرا؟ حقیقتا شوهرم همونه تغییر نکرده ولی من ب یکی ازهدفهای مهم زندگیم شغل موردعلاقه م  باهزارسختی و خون دل  رسیدم و امید ب زندگی پیداکردم چیزی ک قبلا نداشتم 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

نمیشه یه سینمک یه گوشه بزنیدالبته من تو حیاط ظرف شستن دوست دارم ولی خب تو گرما سخته غروبا ببر بشور

خونمون خیلی کوچیکه چکار کنم دیگه مجبورم اوضاع زندگی سخته باید کنار بیام تا ی فرحی بشه

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─