2777
2789
عنوان

خانوما حق با منه یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 90643 بازدید | 1100 پست
خب عزیزم خودتم میدونی مشکلت چیه پس چرا فکر راه چاره نیستی؟ مادر من ۶۰ و خورده ای سالشه تو تفاله گیر ...

واقعا چقد خوشم میاد از اینجور زنایی😍 اونوقت من با ۲۲ سال سن نمیتونم از جام پاشم ب بچه دو سالو نیمم صبحانه بدم😭

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط اونایی ک گفتن حق با آقاست😐😐😐😐😐الحق ک زن ستیزین بخاطر دوساعت بیشتر خوابیدن مرد حق داره خیانت ...

وای از دست شماها مگه من حرف خیانت زدم عجب غلطی کردم بابا 

گفتم ایا یک مرد ممکنه بخاطر تنبلی کثیفی بی نظمی زنش و کثیفی خونه ازش دلسرد بشه؟ این ک دارم برات میگم مال یکی دو روز نیست مال شیش سال زندگیه که توش من شاید فقط وقتایی که خواستم مهمون دعوت کنم خونه رو تمیز کردم 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

اسی مردا خوششون از زن روحیه دار و شاد و شنگول میادکسی که با انرژی باشه

من به شدت شاد و شنگولم شوهرم جدیم نمیگیره اما ساکت و اخمو میشم میمیره برام. 

برا همه نمیشه یه نسخه پیچید 

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...       

وای بخدا خسته شدم میدونی چرا؟ چون من مغرورم وقتی اون پسم بزنه یا بی محلی کنه من اصلا دیگه حتی دلم نم ...

من عمیقن به قدرت زنا ایمان دارم ولی متاسفانه ما یاد نگرفتیم ازش درست استفاده کنیم ، عزیزم وقتی به هر دلیلی مجبوری پیشش زندگی کنی پس غرور بزار کنار بعدن دوباره میتونی از غرورت استفاده کنی منتظر تغییر یهویی و زود هنگام نباش اول از خودت شروع کن رفتاراتو کم کم تغییر بده میگن از محبت خار ها گل میشن ، اگه بخوایی میتونی 

راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟! 
وای نه مخصوصا غذا را حتما براشون رو به راه کن حالا از فردا تمرین کن دیگه

چن روز پیش رفتم بالکنو تمیز کردم بازم گردو خاک گرفته اونوقت همسایه مون هر روز بالکنشو میشوره بهم گفت یعنی تو هر روز نمیشوری😑

واقعا چقد خوشم میاد از اینجور زنایی😍 اونوقت من با ۲۲ سال سن نمیتونم از جام پاشم ب بچه دو سالو نیمم ...

از همین فردا شروع کن صبح ۱۰پاشو صبحانه بخور یه آهنگ بذار قشنگ کاراتو انجام بده وسطشم یه قر بیا انرژیت چن برابر میشه 

من خودم بدون آهنگ نمیتونم کار کنم دائم آهنگ میخونه خونمون😅

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

اگر فقط یکبار خیانت کرده که هیچی

اما اگر خیلنتش تکرار شده،، ابنو بدون که داره روی گناه خودش سرپوش میذاره...تکرار خیانت اصلا بخشیدنی نیست.... و البته طرف بدچار بیماری مراقبتی میشه، به همسرش منتقل میشه

من به شدت شاد و شنگولم شوهرم جدیم نمیگیره اما ساکت و اخمو میشم میمیره برام. برا همه نمیشه یه نسخه پی ...

عزیزم کمتر کسی هس که یه ادم افسرده رو دوس داشته باشه

ادم باید خودش باشه ن اینکه از شاد بودن اداش و در بیاره. 

خسته از جماعت زنده کشه مرده پرس🚶‍♀️

دمش گرم زنده باشه الهی

فدات بشم ممنون عزیزم

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.