2777
2789
عنوان

خانوما حق با منه یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 90767 بازدید | 1100 پست
بنظرتون اون ممکنه بهم علاقه‌مند بشه 🥲 انقد سوال دارم نمی‌دونم کدومو بپرسمببینید اون کلا از من بریده ...

به نظرم اگه رو خودت کار کنی

همیشه تمیز باشی

خونه و زندگیت تمیز باش

انرژی مثبت و سرحال باشی شوهرت به سمتت برمیگرده

به شرطی که زیاد آویزونش نشی، تمرکزت رو بهبود خودت و خونه ت باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق باتو عزیزم کسی میشناسم 5سال  1بار خونه تمیز نمیکنه ولی شوهرش دوسشداره همه کار براش میکنه

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
اره من همیشه خدا کسلم🥲 الخصوص با این افسردگی ک همرامه

شاید چون زیاد خونه ای اینطوری 

برو بیرون، ورزش کن، خونت و تمیز کن، به خودت برس و... 

خسته از جماعت زنده کشه مرده پرس🚶‍♀️

مردا عاشق زن تمیزن اینکه خونه همیشه بوی خوبی بده توام همیشه بو عطر بدی من که از اول ازدواج همیشه این ...

درسته ولی من تمیزم فقط مثلا میاد تو آشپزخونه میگه به به همه چی برق میزنه وکلا تمیزم اولا چشمش عادت کرده بعد اینکه بازم هرغلطی بخاد میکنه واسش مهم نیست این چیزا،خواهر جان فقط شانسه من اینو فهمیدم ازدواج اصلا به هیچی نیست نه به زیبایی نه به تحصیلات نه خوبی فقط و فقط شانس

منم تاپیکاشو خوندم شماهم خوندی من چ برداشتی کردم شما چ برداشتی کردی اتفاقا شوهرشون تلاششونو برای درس ...

شما شوهرشی؟

عجیبه این همه طرفداری از مرد خیانتکار بی لیاقت!

درحال ساخت ....:)

درسته ولی من تمیزم فقط مثلا میاد تو آشپزخونه میگه به به همه چی برق میزنه وکلا تمیزم اولا چشمش عادت ک ...

فک می‌کنی من داییم اینقدرررر از زنش تعریف می‌کنه میگه مثل این پیدا نمیکنم از تمیزی و نظم و ادب 

نه حق با توئه. شوهرت زیاده روی کرده. مگه تو با شوهرت‌میگی از چشمم افتادی همیشه پول نداری و پول بهم‌نمیدی که اون به خودش جرات بده اونوری باهات حرف بزنه اونم وقتی که هرچی‌زرنگ هم باشی کار خونه تموم‌نمیشه.

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.  

نه شما هیچ مشکلی نداری مشکل از همسرتون هست

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹

من نمیدونم چرا بعضی ها حق و به شوهر اسی دادن ، یعنی یه زن فقط برای کار خونه است؟ و اگه خوب کار نکنه باید بهش خیانت بشه؟ مگه فقط برا کار خونه زن گرفته که حالا ازت زده شده؟؟ 

عزیزم زن هیچ وظیفه‌ای برای انجام کار خونه نداره ایشونم خیلی مشکل داشت میرفت کمکی می‌گرفت خونه همیشه دسته گل .....

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 140۵/۰۵/۰۵ شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗

ناهار و شامم نمیپزی

چرا بابا

تو تمیز و مرتب کردن فقط گیر دارم

مریض هم هستم و ناتوان شدم، بچه‌هام هم هی میریزن

اصلا وضعیه که نگو و نپرس!

محبوبِ‌من! عاشق‌هانمی‌میرند! همین‌که‌عاشق‌می‌شوند،مرگ‌خودکشی‌می‌کند...     ممنون میشم درباره سرطان سینه اطلاعاتی دارید ازم دریغ نکنید.♡