2777
2789
عنوان

خانوما حق با منه یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 90793 بازدید | 1100 پست
وای خب وقتی سنتی بودین اونا به عنوان کار کردن زن میگیرن بیشتر

چه ربطی داره؟؟؟؟؟

من و شوهرمم سنتی ازدواج کردیم خودش جارو برقی میکشه ،ظرف میشوره حتی بیشتر مواقع غذا هم می‌خره چون اشپزی زیاد جالب نیست

یا فاطمه زهرا#

چقد خودت رو سرزنش کردی مشخصه رفتار شوهرت و ناکامی های زندگیت تو رو به این نقطه رسونده ،بیشتر کاربرا نمی فهمنت اما وقتی ادم حتی جون یک لیوان  شستن رو نداره  معلومه افسردس و هیچکیم براش مهم نیست  تازه انرژی منفی هم میدن بدترت می کنن تو باید از خودت شروع کنی کم کم رابطت رو با شوهرت درست کن کنارش بخواب غرورت رو بذار کنار بعد یواش یواش اون میاد سمتت  شایدهم اونم مغروره ازون مردای احمق که هی باید نازشو بکشی خلاصه بگم واسه خودت هدف بذار سنت خیلی کمه هزار جور می تونی زندگیتو بسازی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظر من پنجاه پنجاهه، اینکه تو به خودت نمیرسی و شاید خودت یه زن جذاب و دست نیافتنی نشون نمیدی باعث شده که اون اینکار و کنه و از این طرف هم باز به نظرم منطقی نمیتونه باشه که خیانت کنه.

عزیزم یه مرد خسته بیاد در خونرو باز کنه خونه شلخته خانم شلخته غذا نپخته حالا زنه عصابم نداره مرد بیچاره فرار میکنه 

منم یه زنم تا شوهرم برسه خونه خونه مرتب غذا پخته بچه ها مرتب خودمم تا جایی ک بتونم شادو سروحال استقبال میرم ..

بنظرم حق با شوهرته ببین هردتونم از هم دیگ انتظاراتی دارین پس باید به افکار و انتظارت هم احترام بگذارین

وااا چن سال کنارم باشه صبر کنه حرف یکی دو روز نیست من ۶ ساله اینجوری ام😐 تو این شیش سال شبو روز نصی ...

من تو‌شرایط مشابه بودم ، مید آوردیم ، آشپز ، با سفر و‌کادو و مراقبت خیلی شرایطم بهتر شد 

منم دیدم خانواده ای که زن تنبله 

ول خانواده دلسرد و افسردگی دارن 

اصلا خونه و  خانواده رو زن روشن میکنه 

وقتی زن تنبل و دلسرد باشه چی میمونه از اون زندگی 

البته من خودمم تنبلبم 🤭

یه گره بزرگ تو زندگیمه ممنون میشم دعا کنین حل بشه چون تنها راهش معجزه خداست 💛مرسی مهربونا معجزه کررررد 😍

بااین موضوع که خیانت کرده کار ندارم اصلا .ولی مردا عاشق زنهای باانرژی شاد سحرخیز تمیزو منظم هستن .این چیزا روی روابط خیلی تاثیر داره .توهم ی چکاب بده شاید کمخونی ویتامینی کم داری که باعث میشه تنبلی کنی.اگرهم نه که خودت تلاش کن خودتوتغییر بدی 

ببین تورو خدا کم خودتونو گول بزنید یعنی چی که کنارش بودم؟ من پول در آوردم یعنی؟ میگم غذا هم ب زور در ...

وايب زني كه محبت كم ميبينه مشكلاتي داشته حالا چه در زندگي مجردي چه متاهلي كه درمان نشده 

برا همين در خودش فرو رفته منفعل شده و هي از اينكه نميتونه كارهاش رو بكنه ببشتر اعصابش خورد ميشه بي حالي كه از فروپاشي رواني مياد وهي منتظر كه كسي كمكش كنه ولي الان فهميده فقط  خودش بايد به خودش كمك كنه 

چقد خودت رو سرزنش کردی مشخصه رفتار شوهرت و ناکامی های زندگیت تو رو به این نقطه رسونده ،بیشتر کاربرا ...

میگه خونه باباشم همین بوده و چون مادرش کاریش نداشته تنبل باراومده

من تو‌شرایط مشابه بودم ، مید آوردیم ، آشپز ، با سفر و‌کادو و مراقبت خیلی شرایطم بهتر شد

🙄

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

والله تا لنگ ظهر خوابیدن رو همه دوست دارن ولی درسته این کارو کنن؟ والله من با دوتا بچه کوچیک هم خونم تمیزه هم غذای جداگانه شونو می‌پزم هم واس خودمو شوهرم غذا به موقع آماده میکنم اصلا لباس کثیف نمیزارم تو خونه بمونه همش مرتب نگه میدارم اوضاع خونه رو... خیانت شوهرت خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی کار کثیف و نبخشیدنیه ولی خودت باعث راه رو براش باز کردی. شوهرت زن گرفته خودشو سر سامون بده نه این ک تورو سر و سامون بده ک... راحت میتونی خودتو اصلاح کنی شوهرت  رو مال خودت کنی