2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@ساحل_1380‍ اون کاربری که به دوستتون توهین کرده بود تعلیق شد نی نی یار تعقیب کرد تعلیق شد . خودش مرد ...

میدونم خودمم توی تاپیکش بودم و

خودمم ی بار نی نی یارو براش تگ 

کردم لایک کردن میدونستم تعلیق میشه حقش بود 

دنیای آدما وقتی خراب میشه که آدمای دروغگو نقش آدمای مهربون رو بازی میکنن💔

میدونم خودمم توی تاپیکش بودم وخودمم ی بار نی نی یارو براش تگ کردم لایک کردن میدونستم تعلیق میشه حقش ...

یازده بار تاپیک زده بود و توی تاپیکهای نسرین خانم چقدر التماس کرده بود که جوابم بده ولی نسرین خانم سگ محلش کرده بود . از همینجا همه چیز مشخص بود . معلوم بود نسرین خانم یه زن فهمیده و باشخصیته و اون یه نر لاشی . 

این کاربری دست دونفر هست  

یازده بار تاپیک زده بود و توی تاپیکهای نسرین خانم چقدر التماس کرده بود که جوابم بده ولی نسرین خانم س ...

آره میدونم خودمم بهش گفتم من

نسرین و میشناسم و تماس تصویری

صحبت کردیم و خانم گفت یعنی تو

دیدیش؟گفتم آره خب ولی بازم به

دیونه بازیاش ادامه داد تا تاپیکش 

ترکید شات کامنتام هست .بعدشم

همون موقع بهم درخواست دوستی

داد.کم داشت معلوم بود ازرفتارش

آره میدونم خودمم بهش گفتم مننسرین و میشناسم و تماس تصویریصحبت کردیم و خانم گفت یعنی تودیدیش؟گفتم آره ...

خانم نبود یه نر لاشی بود . تمام تاپیکهاش هم معلوم بود ولی نسرین خانم هیچ تاپیک مشکوکی نداره . 

این کاربری دست دونفر هست  

خانم نبود یه نر لاشی بود . تمام تاپیکهاش هم معلوم بود ولی نسرین خانم هیچ تاپیک مشکوکی نداره .

اونو نگفتم که خانم بود،بهش گفتم

نسرین و میشناسم وباهاش تصویری

صحبت کردم ومیدونم خانمِ (نسرین)

اونو نگفتم که خانم بود،بهش گفتمنسرین و میشناسم وباهاش تصویریصحبت کردم ومیدونم خانمِ (نسرین)

با کمال پر رویی هم به شما جواب داد که چرا نسرین به من عکس نداد . 

این کاربری دست دونفر هست  

اونو نگفتم که خانم بود،بهش گفتمنسرین و میشناسم وباهاش تصویریصحبت کردم ومیدونم خانمِ (نسرین)

خودم چندین مورد مختلف مشکل داشتم از نسرین خانم سوال کردن خیلی خوب راهنمایی کردن . همیشه هم ممنون و متشکرشون هستم . از شما هم خيلی خوشم اومد که اونجا ازش خوب طرفداری کردین . 

این کاربری دست دونفر هست  

با کمال پر رویی هم به شما جواب داد که چرا نسرین به من عکس نداد .

آره،گفتش پس  چرا من تماس 

تصویری خواستم قبول نکردگفتم

خب چون قبول نکرد داری بهش

تهمت میزنی؟  

خودم چندین مورد مختلف مشکل داشتم از نسرین خانم سوال کردن خیلی خوب راهنمایی کردن . همیشه هم ممنون و م ...

خانم خوبیِ کاربر نسرین فهمیده ام

هست خودمم خیلی خوب راهنمایی

میکنه ،مرسی ازت من حقیقتو گفتم

نسرین اونروز آنلاین نبودلجم گرفت

از اون کاربر داشت تهمت میزدبهش

ببخش عزیزم من تو جاده ام نتم

مرتب قطع میشه