2777
2789
عنوان

خانوما حق با منه یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 90793 بازدید | 1100 پست
نمی‌دونم بگن متاسفانه یا خوشبختانه اما همه چیش اوکیه اگه نبود انقد برا من خودشو‌ نمی‌گرفت بریم جای ع ...

من متوجه نشدم بالاخره خیانت کرده یا نه؟؟؟؟

ضمنا شما باید خودتو تغییر بدی 

وقتی میگی از نظر قیافه و ... اوکی هست و همینطور پولدار هم هست خب قطعا توقعاتی از طرف مقابلش داره و حق هم داره 

منم تنبل بودم از اول ، بعد که ازدواج کردم دیدم واوووو جاریم چقدر فرز و زرنکه ، خونش سرزده هم بری عین دسته گل میمونه اصن ب ریزترین چیزای خونه هم دقت کنی تمیزه ، هرکاری رو همون لحظه انجام میده نمیذاره تلنبار شه مثال( بیرون بودیم باهم بعد یهو تصمیم گرفتیم بریم خونه اینا کاملا سرزده بعد اول ما زنا رفتیم بالا تا مردا ماشینارو پارک کنن بیان خونه تمیزززززز بعد سریع رفت میوه آماده کرد بعد از یخچال شیرینی درآورد یکم ریخت زمین سریع رفت جاروبرقی آورد کشید حتی جاروبرقی هم دستمال زد برد گذاشت سرجاش ) 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکم کاراتو توصیف کن به بهداشت فردی و سرو وضعت میرسی؟ اوضاع خونت چجوریه که میگی شلخته و کثیفم

ظرفارو نمیشورم میزارم بعد دو روز😖 آشپزخونه ام همیشه کفش پر اشغال یعنی جارو نمی‌زنم مگه اینکه دیگه خییییلی کثیف بشه یا مهمون دعوت کنم وقتی بخوام مهمون دعوت کنم خونه رو دسته گل میکنم

بالکنم همیشه پر گردو خاک و وسایل کثیف و به درد نخور کفشای کوهنوردی خودمو شوهرم که پاییز رفتیم کوه پر گل و خاک بودن از همون موقع گذاشتم تو تراس نشستم شوهرم دنبالشون میگشت گفت حتما گمشون کردم یا یکی دزدیده رفت یه جفت دیگه خرید😑تو کابینتام بهم ریخته اس افتضاح هربار خواهر کوچیکم بیاد بزور تمیزش می‌کنه یعنی دلم نمی‌خواد کسی برام کار کنه میگم اذیت میشن ایرونی می‌ره🤢 اما اون تمیز می‌کنه بعد اون باز کثیف میشن چون من تمیز نمیکنم

اجاق گازم ک افتضاح میزارم خوب کثیف شه بعد به زور تمیز میکنم بدنه هاش پر چربی

هودمم شیشه اش چربی گرفته یادمه فقط در طول این یکسال ک خریدمش دوبار تمیزش کردم 

دستشویی ام که یا خیلی کثیف بشه تمیز میکنم یا مهمون بیاد

اتاقامم افتتاح اتاقم بچم در لباساشه ک همه رو ریختم وسط اتاق پر اسباب بازی بچم خودش می‌ره جمع می‌کنه لباساشو بلد نیست بزاره تو کمد😭😭 دوسالو نیمشه 

اتاق خودمم افتضاح نیز آرایشم و آیینه ام همیشه کثیف 

توی هالم که به زور هفته ای یبار جارو میزنم 

فکر کنم حالت بد بشه اینو بخونید😑

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

من متوجه نشدم بالاخره خیانت کرده یا نه؟؟؟؟ضمنا شما باید خودتو تغییر بدی وقتی میگی از نظر قیافه و ... ...

اره کرده خدا لعنتش کنه 

منم می‌خوام عوض بشم حداقل بخاطر بچم چون خیلی گناه داره صبحانه ام بهش نمیدم خودش می‌ره میاره میخوره دو سالو نیمشه هنوز 😭😭

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

تا پای طلاق رفتن و درست نشده ببین خداشاهده از بدجنسی نمیگم فکر کن میز توالتش تمام پودر و لوازم ارایش ...

منم این‌جوری ام😖😖😖 کاش بچه نیارن

عزیزم قطعاً حق با همسرتونه من چند نفری رو به چشم دیدم که شلخته بودن و همسرشان ازشون فراری شده یکیش جاری خواهرم اونقدر شلخته و بینظمه که همسرشخجالت میکشم کسی رو دعوت کنه و همیشه از خونه فراریه و می‌ره خونه مادرش وتاثیر خیلی بدی روی روابط زناشویی شوند گذاشته 

عزیزم من سوالم چیز دیگه ای بود نگفتم آیا حق داشته خیانت کنه یا نه خیانت یک مبحث جداس ک ربطی به تاپیک ...

اینطور که میگی از روزای اول دلسرد نبوده که 

رفتارهای شما باعث شده به جای اینکه بیشتر جذبش کنی دفعش کردی متاسفانه 

اره کرده خدا لعنتش کنه منم می‌خوام عوض بشم حداقل بخاطر بچم چون خیلی گناه داره صبحانه ام بهش نمیدم خو ...

اخی گناه داره بچه طفلی 

من مثلا بلند میشدم برای بچم صبحانه میدادم و می‌نشست بازی کردن 

یه کم کارهامون میکردم دوباره می‌خوابیدم 

گاها پیش میومد خودش بره خوراکی بخوره 

قبل اینکه تنبل بشی خیانت کرده بود؟اگر اره که از کجا معلوم شاید خودش باعث افسردگیت شده بی حوصله شدینه ...

عزیزم کلا خیانت یه مبحث جداس یکی از دلایل خیانت دلسردی و عدم علاقه ب طرف مقابله حالا تا اینجاشو نگه دار، منم از اول تنبل بودم از همون اول علاوه بر تنبلی رفتارا و عادت های بدتری هم داشتم 

و شوهرم چون یکم آدم وسواسیه ن خیلی اما تمیزه از کثیفی متنفره از همون اول زندگیمون همش سر بی نظمیو کثیفی من باهام دعوا داشت تا اینکه ب مرور روز ب روز سرد میشد دور میشد 

تا چهار ماه اول زندگیمون خوب بودیم اما همچنان سر شلختگیم و بی اهمیتیم به خونه باهام دعوا داشت اما بعد چهارماه دیگه خییییلی باهام سرد شد خیلی همش حرف طلاق میزد همش خونه پدرش بود طبقه بالامون صداشو میشنیدم باباش می‌گفت پسرم چته چکار ب زنت داری گناه داره اونم می‌گفت بشما چه باهم نمیسازیم دلم میخواد جدا بشیم همیشه تو چند باری تو راه‌پله صداشونو می‌شنیدم مادرش پدرش خواهراش میگفتن زنت خیلی دوست داره بخاطر رسیدن بتو خیلی تلاش کرد ازین حرفا

دیگه تا جاییکه بعد دوسال من قهر کردم به قصد طلاق اما چن باری اومد دنبالم خانوادش اومد من برنگشتم بعد اونم شروع کرد ب هرزگی کردن اما بعد یکسال برگشتم دیدم شوهرم خیلی بدتر شده ایندفعه زن بازم شده مشکلات ما شاید ب وسیله مشاور حل میشد ک خودم نخواستم متاسفانه یا باید زودتر برمیگشتم همون موقع ک شوهرم ب شدت پشیمون بود یا هرگز برنمیگشتم

یکی دیگه مستاجر مادرم بود که بخاطر تنبلیش و شلختگیش اکثر اوقات بوی بدن میداد بدنش و ما نمیتونستیم بگیم بو میدی و اون خانم بارها گله شوهرش رو میکرد که وقتی میرم کنارش بشینم خودشو می‌کشه اونطرف و از من دوری میکنه 

عزیزم کلا خیانت یه مبحث جداس یکی از دلایل خیانت دلسردی و عدم علاقه ب طرف مقابله حالا تا اینجاشو نگه ...

خب عزیزم همسرت خواسته برگردی 

اگه دوست داشته برگردی دلیل خیانتش چی بوده پس درک نمیکنم اصلا 

به نظرم دلیل خیانتش ربطی به شلختگی و ... شما نداره چون اگه واقعا اینقدر اذیت میشد وقتی قهر کردی و رفتی همون موقع دنبال جدا شدن می‌رفت نه که بخواد برت گرد‌ونه

وای خب وقتی سنتی بودین اونا به عنوان کار کردن زن میگیرن بیشتر

این حرفتون اصلا درست نیست عزیزم منم سنتی ازدواج کردم و قبل از عقد به مدت ۳ سال باهم درارتباط بودیم تا کامل همدیگه رو بشناسیم. برای کار کردن میگیرن یعنی چی؟! تو خونه خودمون که همسرم خیلی کمک میکنند خانوادشون هم اصلا پیش نیومده توقع کار ازمن داشته باشند. نه تنها من بیشمار ازدواج سنتی سراغ دارم و اینچیزی نیست که شما گفتید! 

همسر شما خودش شما رو انتخاب کرده ولی در همون مقطع نامزدی حتما از شما آثار تنبلی و شلختگی رو دیده که زده شده و اینو بدون حتی مردای شلخته هم از خانمهای تمیز و مرتب خوششون میاد و وقتی وارد خونه میشن وقتی میبینن خونه مرتب و همسرشان تمیز و آراسته هست خود به خود انرژی میگیرن ولی وقتی آدم وارد یه محیط کثیف میشه ناخداگاه دلزده میشه مخصوصا که اون مکان خونه خودشون و همسرشان باشه

ببین اگر زندگیتون به مو رسیده پاره نمیشه قیچی بردار اون مو رو قطع کن خودتو ذلیل زندگی که تو اون هی ...

کاش میشد 

مهریه سالی یه سکه نمی‌خوام فکر کردی همین الان دادگاه بهم همشو میده؟ من یکسال تو دادگاه و پاسگاه بودم با همین شوهرم همه چی ب نفع مرداس بابامم خوشش نمیاد برا سالی ی سکه خودمو خوار کنم اینور اونور بدوعم میفهمی؟ نفقه بچه ام بخدا یک سوم خرجایی ک بچه می‌کنه تعیین میکنن واسه چیمه منتشم بزارع بگه بچه رو برده ولی خرجشو میدم

نمی‌خوام اینجور حقو حقوق خوار و خفیفی رو

حداقل اگه اموالش بنام خودش بود میتونسم توقیفشون کنم برا خودم ببرم اون ارزششو داشت اما سالی یه سکه ....

اما خب من اگه مجبور بشم همین راهی ک‌تو گفتی میرم یعنی اینی ک تو گفتی گذاشتم واسه آخرین راه حل ک دیگه ببینم واقعا امیدی نیست

هرچند بچم کوچیکه می‌خوام یکم بزرگ‌تر بشه اونجوری بهتره وقتی پدرش ببرتش یا بخواد ببینش خیالم راحته بلایی سرش نمیاد بتونه از پس خودش بر بیاد کلا به سنی برسه که خودش انتخاب کنه پیش کدوم ما باشه