2777
2789
عنوان

خانوما حق با منه یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 90643 بازدید | 1100 پست
ولی میدونی من میگم شاید رفتارای اون باعث این حال تو شده شاید از بس بی توجهی دیدی توهم انرژی و حس و ح ...

از اول زندگیمون همینجوری بودم🤦 تازه ی مدتم طبقه بالای پدرشوهرم بودم آبرومم اونجا رفته بود خیلی افتضاح بودم خیلی مادرمم ازم زده شده

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

عزیزم من درباره خیانت نپرسیدم فقط پرسیدم آیا ممکنه مردی بخاطر شلختگی و کثیفی خونه و زنش ازش دلسرد بش ...

شآید اره آما عزیزم خودتو مقصر ندون🥲🥲🥲

چقدر باید بگذره ؟تا بگذره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این که شلخته و تنبلی مقصر تویی اما دلیل نمیشه شوهرت ازت زده بشه!!!! 

من تا ساعت دوازده ظهر میخوابم چون واقعا کاری ندارم که بیدار بشم. بعدشم با برنامه ریزی که دارم خونه ام مثل دسته گل تمیزه همیشه. ناهارم شوهرم نمیاد اما برا خودم ناهار میپزم و مثل ملکه ها میخورم. شام که شوهرم میاد غذا و چایی و کیکم به راهه. همیشه هم آراسته ام و تمیز و با ارایش ملایم. روز یه بار هم میرم حموم. 

تو شلخته ای درست و باید خودتو اصلاح کنی اما بگرد و ببین درد شوهرت چیه کمبودش چیه نقطه ضعف و قوتش چیه که میگه ازت زده شده و نمیخوادت؟! 

من اگه خیانت ببینم نمیبخشم ولی طلاق هم  نمیگیرم چون تو بی پولی کنارش بودم الان که به پول رسیده کجا بذارم برم که یکی دیگه بیاد خرج  کنه!. 

بذار بره هر کار میخواد بکنه تو ببین اون زن یا دختر که باهاشه چقدر حقیره که پس مونده ی  تورو برمیداره میخوره. معتقد باش چیزی که تو داری رو کس دیگه نداره و نمیتونه به شوهرت بده

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...       

اون منو انتخاب کرد اما نگفتم ک عاشقم بوده خودش میگه بعد نامزدی ازت زده شدم کم کم

خب چرا دوران نامزدی که خیلی تنبلیت معلوم نبوده ، ولی اسی میتونی رابطه تو زنده کنی و تغییرش بدی ولی یکم صبر و حوصله میخواد

راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟! 
یعنی چون ظرف نمیشوری بهت خیانت کرده؟؟گشته یچیزی پیدا کنه گندکاریشو بپوشونه

خیلی خوشتون میاد بحثو ب بیراهه ببرید من گفتم دلسردی نگفتم خیانت

گفتم ممکنه کثیفی و بی نظمی یک زن باعث بشه شوهرش ازش زده بشه؟؟ دلسرد بشه نگفتم خیانت

شوهر نامرد من هیچ حسی بهم نداره من دیدم شوهرای خیانتکاری که هم زنشونو میخوان هم هرزگی کردنو اما این شوهر من حتی دستم بهم نمیزنه اصلا حتی چند وقته خیانت نکرده سرش به کار خودشه و همش خونه اس اما بمن حسی ندارع

قبلنم وقتشو با خانوادش پر میکرد همش خونه پدرشوهرم بود یا خواهر شوهرم 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

اونا ملاکاشون فرق میکنه چون خاطره و حس ندارن رو این چیزا زوم میکنن

اونا هم بعد آشنایی خاطره میسازن از اول که نمیفتن وسط زندگی نامزدی دارن دوران عقد دارن بعد میرن داخل زندگی حالا اونا تو دوستی این خاطره ها را میسازن بعدشم سنتی ها هم ملاک برای انتخاب دارن عزیزم

عزیزم من درباره خیانت نپرسیدم فقط پرسیدم آیا ممکنه مردی بخاطر شلختگی و کثیفی خونه و زنش ازش دلسرد بش ...

ببین عزیزم مردا صبح تا شب کار میکنن خسته و کوفته میشن انتظار دارن وقتی میان خونه از تمیزی خونه و زنشون لذت ببرن و به آرامش برسن خستگیشون بره نه اینکه وقتی میاد تو و خونه و همه چیو کثیف و بهم ریخته ببینه خب از تو و خونه فراری میشه

خب چرا دوران نامزدی که خیلی تنبلیت معلوم نبوده ، ولی اسی میتونی رابطه تو زنده کنی و تغییرش بدی ولی ی ...

وای بخدا خسته شدم میدونی چرا؟ چون من مغرورم وقتی اون پسم بزنه یا بی محلی کنه من اصلا دیگه حتی دلم نمی‌خواد نگاش کنم بخاطر همین خیلی حالم بده اصلا نمیتونم برم خودمو بندازم تو بغلش یا چه می‌دونم برم بهش محبت کنم 

نمی‌دونم چکار کنم

از اول زندگیمون همینجوری بودم🤦 تازه ی مدتم طبقه بالای پدرشوهرم بودم آبرومم اونجا رفته بود خیلی افتض ...

خب عزیزم خودتم میدونی مشکلت چیه پس چرا فکر راه چاره نیستی؟ 

مادر من ۶۰ و خورده ای سالشه تو تفاله گیر ظرفشوییش میشه آب خورد در حدی تمیزه، هرروز صبح تا ظهر به همه جای خونه سر می‌کشه و تمیز کاری می‌کنه خونه ۳ طبقه به قرآن مثل دسته گل راه پله هارو نرده هارو هی دستمال می‌کشه. عشقم انرژی تو کمتر از یه زن ۶۰و چند ساله نیسکه

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

من کاری به حق ندارم ولی گناه داره نگذار زندگیت لنگ بمونه به طور عادی شام و نهار و نظافت معمولی خونه ...

من دیگه شورشو در آوردم الان دارم سعی میکنم یکم بهتر شم حداقل دخترمم اینجوری عادت نکنه اونم تنبل بار بیاد

اگه ولم کنن هر وعده غذایی رو از بیرون سفارش میدم 

از اول زندگیمون همینجوری بودم🤦 تازه ی مدتم طبقه بالای پدرشوهرم بودم آبرومم اونجا رفته بود خیلی افتض ...

افتضاح از نظرت چیه 

چجوری هستی دقیقا