2777
2789
عنوان

دانشگاه ازاد یا پشت موندن

57 بازدید | 8 پست

دانشگاه ازاد برم همین امسال رو یا بمونم پشت دانشگاهیی که میخوام رو بیارم رشتم ریاضیه خیلی نمیدونم باید چه غلطی بکنم اگه بمونم پشت سال اولی میشه که پشت میمونم معدلم هم داغونه چیکارکنم 

آزاد

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

ببین می کشی یه سال واقعا بخونی یا نه

اگه نه که آزاد

حالا که خیلی زخمی‌ام و غم‌زده تو بهم بگو عزیزم ، به کی پناه ببرم؟ مرا ببوس برا بغض آخرین نگاهم                   خدایا ممنونم برای همه چی                                        بند بند وجودم بی قرارته M💍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از همین میترسم من اوضاعم واسه کنکور بد نبود جنگ که شروع شد کلا گذاشتم کنار کتابو

اگه به نظرت قراره سال دیگه اوضاعت بهتر بشه پشت بمون

حالا که خیلی زخمی‌ام و غم‌زده تو بهم بگو عزیزم ، به کی پناه ببرم؟ مرا ببوس برا بغض آخرین نگاهم                   خدایا ممنونم برای همه چی                                        بند بند وجودم بی قرارته M💍

نمیدونم مامانم اینا فکر میکنن قراره زیر 1000 بیارم اصلا نمیدونم چطوری بگم که میخوام پشت بمونم

کم کم آمادشون کن 

همه چی رو بنداز کردن سهمیه و جنگ حال بد و...

حال خودتو بده نشون بده 

فیلم بازی کن😂

به مرور بگو 

توانایی مالی برای آزاد داری یانه ؟ اونم برای چهارسال تازه اگه شهر دیگه باشی هزینه ها بیشتر هم میشن ، آدم افسوس خوری هستی یانه اگه هستی میتونی با این حست که اگه میموندم رشته بهتر می‌آوردم کنار بیای یا نه ؟ قراره با رشته ای که داری کار کنی در آینده یا فقط میخوای تحصیلات آکادمیک داشته باشی