2777
2789

تو زرد از اب در امد اصلا باور نمیکردم همچین ادمی باشع نگو اب زیر کاه کلی نشسته زیر دل پدرشوهر مادرشوهرم بدم گفته ولی میترسم به روش بیارم بدتر دعوا نشه یه چیزای گفتن بهم که مطمعنم خواهرشوهرم بهشون گفته یعنی انقدر حسوده 

من چند وقت پیش دوتا النگو و یه سروسیس ظریفذخریدم که فقط به اون گفتم و بهشم گفتم کسی نفهمه فقط به تو گفتم دیگه امروز پدرشوهرم به شوهرم گفته پول بده من میخوام ماشینمو عوض کنم اینم گفته ندارم دیگه عصری دیدم خواهرشوهرم شال کلاه کرد رفت خونه پدرش نگو همین رچ دلش بوده رفته گفته ها عروسمون بخاطر به شما پول نده داداش زودی رفته طلا گرفته و فلان دیدم مادر شوهرم زنگ زد ها خوب هول طلا بودی از حسادت اینکه پول نده به ما اینکار کردی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥲🥲🥲 دیگه هیچی نگو 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

به روش بیارم چرا رفتی گفتی من کع بهت گفتم به کسی نگو تو رو مثل خواهرم میدونستم حرف های دلم بهت میگفت ...

اره بگو 

ولی بعدش دیگه اسرار زندگیت رو به کسی نگو 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

بگو پول خودمون بوده طلا خریدم مگه باید شوهر من پول بده شما ماشین عوض کنید 

چقدر پرروئن   

خودتم دیگه جلو خودتو بگیر انقد با خواهرشوهر صمیمی نباش اون که نمیاد پدر و مادرش و خانوادشون بذاره عروسی بچسبه 

اگر هم باهات خوبه ظاهری که سر از کارت دربیاره حواستو جمع کن دختر خوب

به روش بیارم چرا رفتی گفتی من کع بهت گفتم به کسی نگو تو رو مثل خواهرم میدونستم حرف های دلم بهت میگفت ...

توقع رازداری از خواهرشوهرت درست نیست...........چه دلیلی داره طلا میخری به کسی بگی...........اشتباه از خودت بوده الان هم سکوت کن کش نده

مامان ترنم سابق......عضویت 1387
اصلا توقع نداشتم همچبن کاری کنه

موضوع کش نده............دلیلی نداره شما به کسی توضیح بدی چرا طلا خریدی..............بزار همسرت جواب بده ..........خب نداشتین..............داشتین قرض میدادین.......نگران نباش میگذره 

مامان ترنم سابق......عضویت 1387