2777
2789
عنوان

شوهرای شماهم حساسن یا غیر عادی

| مشاهده متن کامل بحث + 1245 بازدید | 95 پست
راه کاری دارید ؟ خسته شدم دیگه انگار تو قفسم اختیار خودمو هم ندارم

هیییییییییی خواهر دست رو دلم نزار که خونه شوهر تو خیلی از شوهرمن بهتره 

شوهر من نمیزاره حتی پیش بابام یا برادرم با بلوزشلوار بگردم 

پیش خانواده خودش میگه حقنداری ارایش کنی 

حقنداری با برادرهام شوخی کنی حقنداری چادرتو دربیاری حقنداری تنهایی جاییی بری و خیلی چیزای دیگه 

قلبم درد میگیره از این همه محدودیت همش میگم خدایا این دنیا که زندونی بودم حداقل اون دنیام اینجوری نباشه .

هییییییی خدایا شکرت .😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

اگه راضی هستی برای شادی روح مادرم صلواتی بفرست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست پوشیدن برده داری نیستاینکه طرف خودشو کلی ارایش کنه و هزاربار که به چشم بیاد بردگی وحقارته

وقتی میگی شالم کامل جلو ولی باز هم میگه بیارش جلوتر 

این کاملا برداره داری متاسفانه. 

و من اندیشه کنان غرق در این پندارم، خدای عالم ، ز چه رو در همه باغچه ها سیب نکاشت؟ 
وای چجور تحمل میکنی از صبرت بمنم بده

بخاطر بچه هام مجبورم فعلا تحمل کنم واسه خودش بچه هاش لباس می‌خره به من میرسه یا نداره یا بدهکاره یا خونه نیست باورت میشه دوساله مسافرت نبرده منو حرفم میزنم میگه بشین خونه بچه هاتو بزرگ کن خودش میره 

اون روز تو بازار خانمی دیدم ک اسفناک بودخدایا

دامن پوشیده بود توری استر زیرش یک وجب بالای رون تور نازک وکوتاه تنش بودهمه مرکز خرید هنگیدن خدایاا اینارو لعنت کن اگه هدایت قرارتیس بشن

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

درست پوشیدن برده داری نیستاینکه طرف خودشو کلی ارایش کنه و هزاربار که به چشم بیاد بردگی وحقارته

زن خودش عقل و شعور داره لازم نداره شوهرش براش دیکته کنه کجا برو کجا نرو اینو بپوش اونو نپوش بااین برو بااون نرو کی برو کی بیا انقدر خرجی بسته سرکار نرو و...

🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷

بخاطر بچه هام مجبورم فعلا تحمل کنم واسه خودش بچه هاش لباس می‌خره به من میرسه یا نداره یا بدهکاره یا ...

چقد عوضیه واسه منم ماهیانه میده از اسنپ پی خرید میکنم مثلا شوهر کردیم 🤦🏼‍♀️

زن خودش عقل و شعور داره لازم نداره شوهرش براش دیکته کنه کجا برو کجا نرو اینو بپوش اونو نپوش بااین بر ...

دیکته نیست

وقتی زن و مرد ازدواج میکنن 

روی هم حساس میشن

این حساسیت تو خانوما هم نسبت به آقایون وجود دارد 

اون روز تو بازار خانمی دیدم ک اسفناک بودخدایادامن پوشیده بود توری استر زیرش یک وجب بالای رون تور ناز ...

اره ولی من اصلا اینجور نیستم ،خاهرم دیروز برام کاشت ناخن زده رنگش قرمزه خداییش رفته بودم بیرون خجالتم میشد🤦🏼‍♀️