2777
2789
عنوان

شوهرای شماهم حساسن یا غیر عادی

| مشاهده متن کامل بحث + 1245 بازدید | 95 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت مشکل نداره غیرتیه کاش همه مرراااینجوری مواظب نوامیسشون بودن ک اینجوری برهنه نمیومدن بیرون لعنت بهشون بی حجابیم حدی داره

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

۱ تومن که خوبه شوهر من همونم‌ نمیده هر چی خونه لازم داره می‌خره تمام پول واسه خودم نمیده

وظیفه شه خرجتو بده

سرکارم نمیذاره بری؟

پس لباس اینا چی؟

یه وقت بیرون بری چی؟

بد نیست که

لابد خودت دوس داری آزاد باشی و حالا با یه آدم غیرتی ازدواج کردی

به جز سرکار اجازه ندادن و اینکه کم بهت پول میده بقیه‌اش چیز بدی ندیدم واقعا

خب خودت دوس داری پاهاتو بندازی بیرون یا موهات پریشون باشه یا آرایش کنی یا مانتو کوتاه و بدن نما بپوشی؟

نمی‌دونم به نظر من که شوهرت درست میگه

انچنان بخودش نمیرسه ولی گوشی اره

بیشتر پیگیرش شو. 

نمیخوام اینجوری بگم ولی

کسایی که ادعای غیرت دارن ولی در اصل مرد سالار هستن، به احتمال زیاد خیانت میکنه. 

و من اندیشه کنان غرق در این پندارم، خدای عالم ، ز چه رو در همه باغچه ها سیب نکاشت؟ 
باشه ولی این غیرت نیست برده داریه!

اره یکم زیاده رویه ولی میترسه قبول کنیم؟

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

اینجا خیلیا میگن شوهرت غیرعادیه و...

درصورتیکه هر دوی شما عادی هستین فقط حس میکنم تفاوت فرهنگی و اعتقادی دارید...

شوهر من خیلی مذهبیه باوجود اینکه من چادریم و کاملا مقید بعضی اوقات گیر میده دو تا از تار موهات بیرونه

برا من عادیه رفتارش چون از اول تو خونواده مقید و تقریبا مذهبی بزرگ شدم 

درصورتیکه شاید از نظر دوستام ؛شوهرم غیرعادی و بد دل باشه

درست پوشیدن برده داری نیستاینکه طرف خودشو کلی ارایش کنه و هزاربار که به چشم بیاد بردگی وحقارته

ن فک منطورش اسنه ک حساب گناب رفتن امدن ازخانه بیرون منرش فک میکنما

بد نیست کهلابد خودت دوس داری آزاد باشی و حالا با یه آدم غیرتی ازدواج کردیبه جز سرکار اجازه ندادن و ا ...

نه من اصلا اینجوری نیستم خودم از مجردی بد حجاب نبودم ولی وقتی یکی به ادم حالت دستوری میگه اینکارو کن یا بیش از اندازه گیر میده واقعا اذیت میشم