2777
2789
عنوان

نظرتون راجب این دختره چیه❓

403 بازدید | 59 پست

دوستان من نیستم من زندگی خودم تو تاپیک هام هست لطفا همین اول نگید حتما خودتی 

من افسردگی دارم خودم نسبت به این خانومم حسودیم میشه احساس میکنم من از بیماریمه 

ولی میگم ببینم واقعا دختر خوبیه یا من حساسم 

۲۲ سالشه 

دانشگاه ازاد روانشناسی میخونه 

قدش ۱۷۰ 

وزن ۶۵ 

پوست سفید و یک دست 

لبای خوشگل و برجسته 

چشم و ابرو قهوه ای 

موهای بلند پر و قهوه ای 

دندون های صاف و ردیف 

همیشه خنده رو لبشه 

خیلی خیلی حوصله دار و صبور 

حجابش نسبتا رعایته 

اوندفعه خودش تو صحبتاش گفت که سی چهل گرم طلا دارم 

بسیار ظریف کار و مرتب و با نظمه 

بسیار با ادب و خوش اخلاق و خون گرمه 

دوتا بچه ان و تک دختره 

پدرش بازاریه 

خونه از خودشونه اما قدیمه ولی باز سازیش کردن و وسایلشونم در حد معمولی رو به بالا ان یعنی کم و کسری ندارن اما لوکیشن خونشون عالیه

مغازه از خودشونه در بهترین منطقه شهر 

مثل ماشنشون تو دیوار دیدم یک و نیم میلیارد 

مادر و پدرش دیبلمه ان ولی خوده دختره باهوشه و قصد ادامه تحصیل تا دکتری داره و میگه که تا سی سالگی قصد ازدواج ندارم

بچه ها این دختره دختر عمومه اطلاعاتم همه درسته 

بنظر شما حسادت من بی مورده ؟ 

من یکسال بزرگترم ازش

گلم والا آنچنان هم حسادت خاصی نداشت، یه زندگی معمولی و جمع و جور، دیگه تا اون حد رویایی زندگی نمیکنن که تو بهش حسودیت بشه، شرایط شما چه شکلی هس؟ ضمنا سعی کن مقایسه نکنی، هرکسی شرایط خاص خودش رو داره 

گلم والا آنچنان هم حسادت خاصی نداشت، یه زندگی معمولی و جمع و جور، دیگه تا اون حد رویایی زندگی نمیکنن ...

من خودم افسردگی دارم خواهرم بیماری روانی داره خونه و ماشین ندارم 

دلمم ازدواج میخواد وخیلی چیز های دیگه

نمیدونم شاید من روش حساس شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا چرا بهش حسودی میکنی؟؟

حَواسِتو بِدِع بِ ماهِت،چِراغائِ شَهر اَرزِش نَدارَن(: ♥✨ آنچه قسمت توست، از کنارت نخواهد گذشت، واسه چیزای از دست رفته غصه نخورید، یا برمیگرده یا اگه نمیرفت فقط باعث آسیب رسیدن بهتون میشد.

من خودم افسردگی دارم خواهرم بیماری روانی داره خونه و ماشین ندارم دلمم ازدواج میخواد وخیلی چیز های دی ...

آره تو حساس شدی، فکرت رو، روی اهدافت، آینده ات، درس، شغل، متمرکز کن، اینطوری حالت کلی خوب میشه 

نمیدونم از یک تا صد چه امتیازی بهش میدی ؟

به چیش امتیاز بدم؟خیلی از چیز هایی که گفتی مربوط به خانواده اش میشه...و خودش نقشی نداشته...

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

آره تو حساس شدی، فکرت رو، روی اهدافت، آینده ات، درس، شغل، متمرکز کن، اینطوری حالت کلی خوب میشه

نمیتونم 

دست خودمم نیست 

اگه دوست داشتی تاپیک های قبلمو ببین 

اگه تونستی برای این تاپیک هم گزارش بزن پاک بشه از جلو چشمم

یعنی شما فکر نمیکنی‌که زندگی خوبی داره ؟ نمیدونم چرا ؟ شاید چون زیاد میبینمش

یعنی شما خوشحال نمیشی از اینکه یه نفر زندگی خوبی داره؟

تعجب میکنم دوست داری زندگی خوبی نداشته باشه؟

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت لر بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

به چیش امتیاز بدم؟خیلی از چیز هایی که گفتی مربوط به خانواده اش میشه...و خودش نقشی نداشته...

کلن امتیاز بده هم به خودش هم به شرایطش 

میخوام از دید بقیه بسنجم 

لطفا اگه دوست داشتی تاپیک رو‌ گزارش بزن از جلو‌چشمم پاک بشه مرسی

کلن امتیاز بده هم به خودش هم به شرایطش میخوام از دید بقیه بسنجم لطفا اگه دوست داشتی تاپیک رو‌ گزارش ...

با گزارش پاک نمیکنن فردا تایم حذف تاپیک درخواست بده

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉