2777
2789
عنوان

نظرتون راجب این دختره چیه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی شما فکر نمیکنی‌که زندگی خوبی داره ؟ نمیدونم چرا ؟ شاید چون زیاد میبینمش

اینکه تو دل ادما چی میگذره رو خدا میدونه .خوشبختی بیشتر یه حس درونیه اگه نسبت بهش حساس شدی سعی کن کمتر باهاش معاشرت کنی

حَواسِتو بِدِع بِ ماهِت،چِراغائِ شَهر اَرزِش نَدارَن(: ♥✨ آنچه قسمت توست، از کنارت نخواهد گذشت، واسه چیزای از دست رفته غصه نخورید، یا برمیگرده یا اگه نمیرفت فقط باعث آسیب رسیدن بهتون میشد.

نمیتونم دست خودم نیست حالا هم دوست داشتم نظرات دیگران راجبش بدونم

من میگم معمولیه

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

یعنی شما فکر نمیکنی‌که زندگی خوبی داره ؟ نمیدونم چرا ؟ شاید چون زیاد میبینمش

والا بیشتر دحترای اطراف من موقعیت های خیلی بهتری از این خانوم دارن ایشون فقط یه زندگی معمولی دارع الانم که همه به لطف ژل و عمل خوشگلن بنظرم الکی بهش حساس شدی سعی کن روی هدف های زندگی خودت تمرکز کنی

حَواسِتو بِدِع بِ ماهِت،چِراغائِ شَهر اَرزِش نَدارَن(: ♥✨ آنچه قسمت توست، از کنارت نخواهد گذشت، واسه چیزای از دست رفته غصه نخورید، یا برمیگرده یا اگه نمیرفت فقط باعث آسیب رسیدن بهتون میشد.

چرا خوشحال که میشم اما دوست داشتم زندگی منم خوب بود

زندگیت با پایین اومدن زندگی بقیه خوب نمیشه مطمعن باش

سعی کن درستش کنی، من که نمیدونم مشکل چی داری

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت لر بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

زندگیت با پایین اومدن زندگی بقیه خوب نمیشه مطمعن باشسعی کن درستش کنی، من که نمیدونم مشکل چی داری

من نمیخوام کسی پسرفت کنه اشتباه متوجه شدی عزیزم 

مشکلاتم تو تاپیک های قبلیم هست اگه دوست داشتی بخومشون

نمیدونم از یک تا صد چه امتیازی بهش میدی ؟

صفر 

مسخره  

یه  جور  میگی   باهوشه  و  فلان  و  بسان  انگار  رتبه  تک  رقمی  کنکور ه

دانشگاه  ازاد فقط  پول  هست  پول  بده  نمره  بگیر  از  پیام  نور  هم  بدتره 

ول  کن  بابا  حتما  چسی   خیلی  میاد  برات 

عملی نیست هیچ کار زیبایی انجام ندادهمثلا چطورین ؟

😄اکثرا خیلی پولدارن یعنی به لطف باباهاشون همش سفر خارجی و مسافرت و بهترین دانشگااه و..🤪🤪فک کنم شهریه دانشگاه یکیشون ۳۰۰میلیون...بعد من چیکار کنم بشینم بگم وایی چرا بابای اون پولداره ....بالاخره هرکس شرایطی داره بنظرم در کل مقایسه کردن جالب نیس