2777
2789
عنوان

نظرتون راجب این دختره چیه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 59 پست
اخه ما هر دو از یک خانواده ایم به هر حال شرایطش از من خیلی بهتره

ان شاالله بعد ازدواج همسر و موقعیت تو از اونم عالی تر میشه بیخیالش

حَواسِتو بِدِع بِ ماهِت،چِراغائِ شَهر اَرزِش نَدارَن(: ♥✨ آنچه قسمت توست، از کنارت نخواهد گذشت، واسه چیزای از دست رفته غصه نخورید، یا برمیگرده یا اگه نمیرفت فقط باعث آسیب رسیدن بهتون میشد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا هیچکس کسیو درک نمیکنه. فقط میخوان با حرفای سرسری آرومت کنن یا فقط یه نظری بدن

من درکت میکنم. موفقیت یه چیز نسبیه مثل زیبایی. الان مثلا اون دختر داییته عموته چیه اون ظاهرا زندگی بهتری نسبت بهت داره بخاطر همونم یکم روش حساس شدی. منم الان بگم مثلا به دختر فامیلمون حسودی میکنم و شرایطشم بگم همه میگن اوووه مگه چیه که حسودی میکنی چون اونو با خودشون مقایسه میکنن نه با من. 

درباره افسردگیتم خوندم و بقیه تاپیکات. منم دقیقا مثل خودت بود سرنوشتم از بعد مدرسه همش درجا زدم . شما الان وقت پیشرفتته. حتما پیگیر درمانت شو. میدونم روستا زندگی میکنی و دسترسی به تراپیست واقعا برات سخته. درکت میکنم‌. شاید شرایط زندگیت افسردگی اوره. 

شاید کنکور رو یه راه نجات میبینی. من ۹ سال افسردگی دارم هنوز خوب نشده چون مغزم مشکل داره. چون دوقطبیم. ۹ سال درجا زدم. 

بنظرم دیگه برای کنکور نخون چون خودتم خسته شدی. بجاش یه لیانس بگیر و بعد هر چیزی که یاد بگیری و توش کارت خوب باشه میتونی پول دربیاری.

شاید حس میکنی اگه خوب بخونی و بری یه رشته خیلی خوب و عالی مثلا دندون کل این سالها و اون حسرت دختر فامیل و افسردگی و همه جبران میشه، چون خودم همچین طرز فکری داشتم. ولی بدون با یه تبر کند نمیشه درخت قطع کرد با یه مغز افسرده نمیشه درس خوند. 

اگر افسردگیت حاده شاید باید از آرزوهای دست نیافتنی دست برداری و یه آرزوی شدنی تر بکنی.

اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟

اینجا هیچکس کسیو درک نمیکنه. فقط میخوان با حرفای سرسری آرومت کنن یا فقط یه نظری بدنمن درکت میکنم. مو ...

ممنون که نظر دادی منتظر همچین کامنتی بودم 

ممنونم 

نمیدونم زبان بخونم یا قران حفظ کنم تاپیک قبلم مطرح کردم 

و اینکه برم روانپزشک دارو مصرف کنم ؟ 

بعد بشینم دوباره برا کنکور بخونم مثلا از اذر ماه؟

ممنون که نظر دادی منتظر همچین کامنتی بودم ممنونم نمیدونم زبان بخونم یا قران حفظ کنم تاپیک قبلم مطرح ...

شرایطشو داری بری یه تراپیست خوب؟

افسردگیت اصلا از کجا شروع شد؟

اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟

نه نمیتونم برم تراپیست فقط یک جلسه روانپزشک شاید بتونم برم از کنکورم و شکست عشقیم

اولین سال کنکور؟ یعنی الان ۵ ساله افسردگی داری؟

نه پنج ساله پشتم از همون پنج سال پیش احساسشو داشتم الان بدتر شده

میتونم بپرسم شرایط زندگیت آیا افسردگی اور هست یا نه؟

چون بنظرم ۵ سال افسردگی غیر طبیعیه. حالا کنکور یه چیزی ولی ۵ سال برای شکست عشقی عجیبه.

ببین نمیخوام بهت برچسب بزنم خدای نکرده ولی افسردگی خودمم با یه شکست عشقی شدید شروع شد. ۴ ماه هر روز تو دستشکیی گریه میکردم. بعدش سر و بیحس شدم به همچی. بعدم دکتر رفتم و چون هی مودم بالا پایین میشد گفتن دوقطبی هستی.

حالا شما میگی ۵ ساله افسردگی داری، افسردگی که مربوط به ژنتیک نباشه خوب میشه نگران نباش. اگر مشکل مالی زیادی نداری(چون خودم دارم) حتی اگه نمیتونی بری پیش تراپیست زنگ بزن یا ویزیت آنلاین شو. اول باهاش حرف بزن تشخیص بگیر بعد برو روانپزشک. روانپزشک هم قرص میدا میگه مثلا یک ماه یا دو ماه دیگه بیا.

باید یه راهی پیدا کنی بتونی حد اقل ماهی یک بار بری روانپزشک

میتونم بپرسم شرایط زندگیت آیا افسردگی اور هست یا نه؟چون بنظرم ۵ سال افسردگی غیر طبیعیه. حالا کنکور ی ...

منم احساس میکنم دو قطبی ام 

میشه علائمتو بگی ،؟ 

من پنج ساله دارم کنکور میدم و هر پنج سال شکست خوردم 

و دوبار هم طی این پنج سال از طرف پسر مورد علاقم طرد شدم

منم احساس میکنم دو قطبی ام میشه علائمتو بگی ،؟ من پنج ساله دارم کنکور میدم و هر پنج سال شکست خوردم و ...

نه نه عزیزم منطورم این نبود که شما دوقطبی داری لطفا این فکرو نکن. منظورم اینه که افسردگیت چرا بعد اینهمه سال خوب نشده

آیا بخاطر شرایط زندگیت و خانوادته یا همینجوری افسرده ای؟

گاهیم این حس شکست اونقدر عمیقه که آدم تا به یه پیروزی نرسه اون حس بد از بین نمیره. مثل قبول نشدن تو کنکور

بجای خود تشخیصی هم حتما هر جوری شده به یه روانپزشک یا روانشناس مراجعه کن و پیگیر باش

نه نه عزیزم منطورم این نبود که شما دوقطبی داری لطفا این فکرو نکن. منظورم اینه که افسردگیت چرا بعد ای ...

نه من خودم احساس میکنم دوقطبی عزیزم این که شما گفتی من یادمم اومد که انگار این مشکلو دارم 

میدونی بی حس شدمه بی حس هیچ چیزی دیگه خوشحالم نمیکنه 

اگه بهم ۵۰۰ میلیاردم بدن انگار فرقی به حالم نمیکنه