2777
2789
عنوان

از حرم برگشتم حالم خوب نیست

145 بازدید | 16 پست

امروز اومدیم مشهد

شب رفتم حرم امام رضا

یک ساعت و نیم بودم

یه جای دنج!

بعد دوست نداشتم برگردم

حرم خیلی بهم خوش گذشت

ولی همینکه پامو گذاشتم بیرون حالم بد شده تا الان

اصلا نمی‌دونم چمه

تاحالا این موقعیت پیش اومده براتون؟

آره من خیلی اینجوری شدم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم 

زیارتت قبول❤️

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️

میدونی من گاهی ک میبینم هیشکی اعتقادنداره بهش فک میکنم میگم مگ میشه دروغ باشه وقتی این همه ارامش توحرم امام رضا هست مگ میشه ک ادم شک کرد قربونش برم خودشو حرمش بطللبه بریم 

من عاشق حرمم 

دلتنگ آقا میشم مشهدم ولی الان یک ده روزی میشه نرفتم 

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

میدونی من گاهی ک میبینم هیشکی اعتقادنداره بهش فک میکنم میگم مگ میشه دروغ باشه وقتی این همه ارامش توح ...

تجربه شده حرم امام رضا حتی برای آتئیست ها هم جذابه😁

میدونی این یه چیز ریشه ایه به نظرم حتی کسایی که اعتقاد ندارن و دیدمشون هم یجور دیگه امام رضارو دوست دارن

من عاشق حرمم دلتنگ آقا میشم مشهدم ولی الان یک ده روزی میشه نرفتم

خوش به حالت مشهدی ایییی🥲

طبیعیه من قمم ماهی یه بار میرم حرم😂

شهرتون خیلی خوبه

خیلی

من عاشقشم

اگه قرار باشه محل زندگی آینده ام رو تغییر بدم قطعا انتخابم مشهده

تجربه شده حرم امام رضا حتی برای آتئیست ها هم جذابه😁میدونی این یه چیز ریشه ایه به نظرم حتی کسایی که ...

واقعا ارام بخش اصلا ادم دل نمیکنه از اونجا بیادبیرون خوشبحال اونایی ک همسایشن