2777
2789

شرایطمو میگم بهتون 

من یه دختر 19 20 ساله ام که دوست دارم برم یجا کار کنم.الکی به بقیه میگم بخاطر مشکل مالی نیست ولی دقیقا ب همون خاطره.دوست دارم برم تو کافه کار کنم بعد از کنکور

ولی یه نظرات عجیبی دیدم اینجا که پشیمونم کردن.

کار خوبیه دو کوچه پایین تر از خونمونه صاحب کافه ام یه خانمه با شوهرش

ولی بخاطر اون نظرات عجیب پشیمون شدم

ازتون میخوام هر چی هست رو بهم بگین

هر بدی یا خوبیی که این کار داره 

فک کنین خواهر کوچیکترتونم واقعا شرایطم بده حالم بده از زندگی خستم بخدا

ببینین برای همه موارد راهنماییم کنین.ایا اگه برم سر این کار ممکنه باعث بشه مثلا ی خواستگارایی بعدا داشته باشم که اگه بعدا بفهمن من تو کافه کار میکردم پشیمون بشن یا نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه کاری هست؟

کار تو کافه هست دیگه

نمیدونم فک کنم اولاش در حد گارسونی و ظرف شستن باشه تا کار با وسایلشونو یاد بگیرم و یادم بدن 

سیب زمینی و ساندویچ اینا هم میفروشن

دوست من تو یه کافه‌ی خفن تو بالاشهر باریستا بود یه شوهر مایه دار پیدا کرد کلی دوستای باکلاس پیدا کرد از کارشم راضی بود، تایمای خلوت می‌رفتیم پیشش یه چیزی می‌خوردیم باهم، به نظر من که خیلی شغل باحالیه 

خواستکاری ک ببینه ی دختر میخواد مستقل باشه و تجربه کسب کنه باید افتخار کنه ..اگرم پشیمون شه ک‌قطعا خودش مشکل داشته..شما چرا شیون قبل حادثه میکنی..برو با چشم باز کارو ببین دوس داشتی مناسبت بود بمون یاد بگیر و حتی علاقه داشتی خودت کافه بزن..کلا میخوای وارد کار و استقلال شی باید از یجا شرو‌ کنی ..ب حرف مردم بخوای بشینی پاشی باید بشینی گوشه خونه

این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی

گلم مشکل مالی ننگ نیست که خجالت داشته باشه، خیلیا درگیرشن. و اینکه اونقدر باوقاری که میخوای کار کنی تا مشکل مالیت برطرف بشه، خیلی ارزش داره. کار توی کافه صرفا بد نیست به شرطی که محیطش امن باشه و برای دختری به سن و سال تو اذیتی ایجاد نکنه.

اما به نسبت محل زندگیت و فرهنگ منطقه، اگه احساس میکنی مشکل سازه و استرس داری، یا توی اشپزخونه که مشتری دید نداره باش، یا دنبال یه شغل دیگه مثل صندوقدار فروشگاه و اینا. درهرصورت خودت باید بسنجی، اما امیدوارم موفق ترین بشی♥️

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
به نظرم ی ماه برو اگر خوب نبود نرو خب تجربه کن دختر دایی منم ی مدت رفت بعدشم بیرون رفت حسابدار ی مغ ...

مرسی 

نمیدونم بنظرت یه کار مثل فروشندگی پیدا کنم بهتره یا اینکار

اخه علاوه بر درامدش خود کار تو کافه رو هم دوست دارم

برو تجربه باحالیه روابط اجتماعیت بهتر میشه با جامعه آشنا میشی

اره دقیقا مامانمم گفت اگه بخوای بری فقط برای اینکه ارتباط اجتماعیت بهتر بشه یکم با مردم حرف بزنی میذارم بری

چون من همش تو خونه ام

ولی میترسم بخدا

ای کاش پسر بودم الان پسرای فامیلمون مثلا 15 سالشه میره فروشندگی میکنه کار میکنه

ما دخترا حتی حلال پول دراوردنمونم اشتباهه😭😭😭