2777
2789
عنوان

این ادامه اون تاپیک قبلیمه

66 بازدید | 15 پست

رلم هرکارش کردم زیر بار خاستگاری نامزدی نرفت فق حرف ت حرف اورد و همش میگه چرخ روزگار میچرخه یه روزیم نوبت من میشه. بنظرتون چکار کنم حالم خرابه دوسال باهاش بودم تنهام کسیو ندارم باهاش دردل کنم اعصابم بهم ریخته 🥲💔آبجیا لطفن یکم همفکری کنین باهام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کات کن، وقتی هدفش ازدواج نیس چرا وقتت رو الکی به خاطرش هدر میدی، هم وقتت حیف عس، هم احساسات و روح و ...

بخدا عصابی شدم دستام میلرزن همش بغض ت گلومه دوسال الکی گفت دوسم داره هنوزم ولکنم نیس زیر بار حداقل نامزدیم نمیره

پس چرا ایقد پیامم میده پیگیره همش حالم خرابمیکنه یا نفرین یا تهدید

داری وقتت رو تلف این میکنی یهو میبینی سرد میشه باهات میره چون هدفی نداره

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚

بخدا عصابی شدم دستام میلرزن همش بغض ت گلومه دوسال الکی گفت دوسم داره هنوزم ولکنم نیس زیر بار حداقل ن ...

اون قصدش سرگرمی و پرکردن وقت خودش هس که زمانش بگذره، اوه قصد ازدواج باهات داشت حداقل زمان میداد که مثلا یه سال دیگه میام خاستگاری، چرا کات نمیکنی با کسی که قصدش باهات ازدواج نیس،از زندگیت  پرتش کن بیرون 

میگه دوست دارم تا استفادشو بکنه ازت یا دوست داره التماس ازت ببینه ک هی میگه خواستگاری و فلان نباشه ...... بعدم جدا نمیشه ازت شاید به خاطر یه وابستگی یا شاید اونم کسیو نداره ک فقط باهاش درد دل کنه همین😏 ....امان از دست این ادما 💔

........

اون قصدش سرگرمی و پرکردن وقت خودش هس که زمانش بگذره، اوه قصد ازدواج باهات داشت حداقل زمان میداد که م ...

گفت چندماه پیش گفت برای برج چهار یا پنج میام الا دگ میگه سه چهار ماه دگ هی امروز فردا میکنه میگه تو فک کن رابطه کسشریع

میگه دوست دارم تا استفادشو بکنه ازت یا دوست داره التماس ازت ببینه ک هی میگه خواستگاری و فلان نباشه . ...

🥲💔ابجی خیلی حالم بده بهش مهلت دادم گفتم پاسه برج پنج بیا گف باشه الا میگه واسه سه چهار ماه دگ الانم همش میپیچونه 

گفت چندماه پیش گفت برای برج چهار یا پنج میام الا دگ میگه سه چهار ماه دگ هی امروز فردا میکنه میگه تو ...

خب معلومه که وعده سرخرمن میده، بعد از سه ماه دیگه، خاهد گف آخر سال میام، اون تو رو نگه داشته برای سو استفاده اگه باهاش رابطه داری، باور کن فقط برا اون رابطه نگه داشته و سرگرمی، والسلام، امروز کات کنی از فردا برنده تری

خب معلومه که وعده سرخرمن میده، بعد از سه ماه دیگه، خاهد گف آخر سال میام، اون تو رو نگه داشته برای سو ...

میدونم چون خانوادم فقیرن دستشون ته هس خجالتش میشه ازمون هیچی نداریم🙂

🥲💔ابجی خیلی حالم بده بهش مهلت دادم گفتم پاسه برج پنج بیا گف باشه الا میگه واسه سه چهار ماه دگ الان ...

عزیز دلم ببین من تجربشو داشتم دارم میگم بهت اینا همش بازی روانیه ....منم با یکی بودم یکی به نعل میزد یکی به میخ یه جا میگفت ازدواج نمیکنم اصلا ی جا میگفت اسمت بیاد تو شناسنامم ...تهش هم از دوستش فهمیدم با سه نفر دیگه رفته بوده فلان......... منم مدام این سوالات تو سرم بود ک چرا؟؟این ک منو دوست داشت این ک خوب بود این که...... اما نه هرگز دوستم نداشت 💔ولی زودتر از اونکه فکرشو بکنی حالت خوب میشه بذارش کنار و به خودت برس ....تو تازه به حد من نرسیدی چون من احمق بودم و التماسش هم کردم :)

........

عزیز دلم ببین من تجربشو داشتم دارم میگم بهت اینا همش بازی روانیه ....منم با یکی بودم یکی به نعل میزد ...

خب من همیشه گوشیش چک میکنم هواسم خیلی بهش بوده امل خیانتی نیس فق مشکوکه هیچ مدرکیم ندارم 24ساعتم با خودم چت میکرد اما ایجور بیخیالیش راجب ازدواج موندم رفیقاش همشون دوست دختراشون گرفتن ولی این نه