2777
2789
عنوان

دخترااا اگه انسان نبودی

400 بازدید | 76 پست

دوست داشتی چی میبودی؟؟

فصل ؟

شی؟

من دوست داشتم اقیانوس باشم اسرارآمیز، چشم نوار و بسیار بی کران 

شما دوست داشتی چی بودی؟؟؟

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه پرنده 

مثلا مرغ دریایی یا پرستو که کوچ میکنه 

یا قو ... زیبایی مطلق

یک عدد افسرده که حال زندگی و ادامه دادن نداره    واقعا خوش به حال اونایی که هدفشونو از زندگی پیدا کردن!

پروانه 

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                        «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀               https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

هیچی فقط نبودم

خلاء؟؟

اگه منظورت اینکه کلاً خلق نمیشدی باید بگم منم همچین حسی دارم ، همیشه باهامه این حس 

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا
من دوست داشتم پرنده باشم گوگولی مگولییا یه دشت گلهرچند معنی اسمم دشت گل های قرمزه

😍😍😍