2777
2789
عنوان

یه شماره ناشناس برگه ازمایششو به شوهرم فرستاده😭این چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 226337 بازدید | 725 پست
عزیزمی🥰😍 خواهش میکنم 😊✨چقدر افتخار میکنم وقتی همچین بانوان فهمیده و با شخصیتی مثل شما توی سایت می ...

خیلی خانومی.......که اینقدر با احترام اشتباهم رو بهم گوشزد کردین🌹

نه مثل خانومایی که خودشونو عقل کل میدونن....ادبو تربیتم که صفر...فکر میکنن خودشون همه چیز تمومن. و حرف اشتباهی از دهنشون در نمیاد.....

....آره من خودمم چند تا بچه دارم...دختر دارم...پسر دارم.....واقعا برای بعضی از زندگیها خیلی ناراحت میشم.......کاش همه مثل شما بااحترام باشن

عزیزمی🥰😍 خواهش میکنم 😊✨چقدر افتخار میکنم وقتی همچین بانوان فهمیده و با شخصیتی مثل شما توی سایت می ...

خیلی خانومی.......که اینقدر با احترام اشتباهم رو بهم گوشزد کردین🌹

نه مثل خانومایی که خودشونو عقل کل میدونن....ادبو تربیتم که صفر...فکر میکنن خودشون همه چیز تمومن. و حرف اشتباهی از دهنشون در نمیاد.....

....آره من خودمم چند تا بچه دارم...دختر دارم...پسر دارم.....واقعا برای بعضی از زندگیها خیلی ناراحت میشم.......کاش همه مثل شما بااحترامو مؤدب باشن  تا مخاطبی که اشتباه کرده تحت تاثیر این ادبو تربیت قرار بگیره و اشتباهشو قبول کنه.....باز هم ممنوم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی نداشت.خدایی تعبیر خنده داری کردی.طرفو داره از درد و غمش میگه بیاد شکر چیو بکنه.تو سر سفره نون پ ...

عزیزم همه تو زندگی خودشون مشکل دارن.....منم همچین بی مشکل نیستم...منم هزارو یک مشکل دارم تو زندگیم...ولی گفتم خدارو شکر که این مشکلو ندارم...که افرادی مثل شما اینطورر گارد گرفتن...شاید من اشتباه صحبت کردم...شما میتونستین مثل خانوم باشخصیتی مثل(خانومی که کاربریش...چمن بارونزده)هستش...این اشتباهو مؤدب گوش زد کنین....

خیلی خانومی.......که اینقدر با احترام اشتباهم رو بهم گوشزد کردین🌹نه مثل خانومایی که خودشونو عقل کل ...

خواهش میکنم عزیزم 💐

انشاا... که سالیان سال کنار بچه هات خوش و سالم و خرم باشید 🧡

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

شغل همسرت چیه؟

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

اسی چی شد به شوهرت گفتی؟

هیچوقت کاری نکن بقیه بگن خوشبحالت همین خوشبحالت گند میزنه به کل زندگیت،مجرد و ته تغاری خونه🌼 برای رسیدن به خواسته هام و خواسته های بقیه یه سوره حمد و صلوات بفرست😍

تسی همسرت شغلش چیه چند سالشع  ادم درستیه یا ن اگه نیست مراقب خودت باش مریض نشی

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بیمار خانم ۵۳ ساله با شکایت خونریزی بعد از سکس‌ نمونه برداری انجام شده بنظرم توی گوشی کسی فضولی نکن ...

شوهرشه 

این حرفا چیه 

فقط واسه رابطه به هم محرمن واسه گوشی میشه وسیله شخصی و نباید ب گوشی همدیگه کار داشته باشن

❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍