سلام خانوما دختر عمو شوهرم همسایمونن خیلی همشون زبون دراز و ببخشید بی ادبن اصلا بزرگتر کوچیکتر حالیشون نیست حتی به مامان بزرگ شوهرمم کلی بی احترامی میکنن(دختر عمو حق شوهرم نیست)ولی مثلا از بچگی پیش هم بزرگ شدن و اینا ولی شوهرم چشم دیدنشون رو نداره اینقدر همه ازشون بدشون میاد بعد این سلیطه فوش پدر بهم داد منم کم نیاوردم ولی خب نتونستم مثل اونم پتوپاره باشم همه چی به زبون بیارم بعد این خانوم چندوقت دیگه عروسیشه به شوهرم گفتم من عروسیش عمرااا اگه برم تو هم نباید بری گفت واسه چی نرم داماد دوستمه(فامیلشونم هست) فامیلیم مگه من بخاطر اون سگ میخوام برم.تو دعوای منو این خانوم طرف منو گرفت حتی گفت کم بارش کردی و با مامان باباش دعوا کرد که چرا اونا چیزی بهش نگفتن.الان خیلی ناراحت و عصبیم که میگه عروسیش میرم بنظرتون چیکار کنم؟
کسی انقدر این دعواها براش مهم نیست الان همه تو فکر هستن چی بپرسن و کدوم آرایشگاه برن. اونجا هم تمه ...
بله مطمعنم خیلی حواسشون هست چون کلا تو حاشین به این چیزا خیلی دقت میکنن بعد منم تک عروسم همه خالها و اینا منو خیلی دوست دارم مطمعنم همه از شوهرم و مادرشوهرم میپرسن چرا فلانی نیومده
من پیش زن همسایه نشسته بودم اصلا با اون کار نداشتم داشتیم حرف میزدیم یهو پرید بهم تو داری راجب من حرف میزنی و فوش دادبعد داد زدم چی گفتی دوباره تکرار کرد دیگه منم پریدم بهش فوشش دادم🤐
نه بابا. چه فکرها با خودت می کنی. اون دختر حالا فکرش هزار جا هست. خبر مرگش بعد عروسی هم از پیش ش ...
اگه بدونی چه بد دهنیه خدا به داد خانواده شوهرش برسه حتی داداشش میخواست زنگ بزنه به داماد بگه یا بیا اینو بردار ببر یا گمشو خودمون بدونیم باهاش چیکار کنم که مامانش نذاشت زنگ بزنه
می تونی همه کار بکنی ولی ارزشش نداره. ارزشش اینهمه مشغله فکری و بحث کردن با شوهرت نداره. آنقدرها ...
تا الان چندباری این دختره و حتی خواهراش حرف بارم کردن حالا نه فقط من بخدا به کل همسایها میپرن حتی همون روز با چهارپنج تا از همسایها دعواشون شد ولی این دفه که بابامو فوش داد آتیش گرفتم نمیتونم اروم شم با همه قهرم خانواده دختره خانواده شوهرم همه از چشم همه میبینم این رفتارشو
با این اخلاقش چطوری ازدواج کرده؟ خدا به داد اون خانواده برسه که خوشحالن چون با این تحفه وصلت کردن !
خبراز این اخلاقاش ندارن بدبختا به خانواده ابرو داریم هستن همه افراد مهم و پلیس و...هستن.شوهر خودمم پلیسه واسه همین میگه ابرومو واسه شما نمیبرن جدا از دوستی همکارامن داماد و داداشاش😔