2777
2789
عنوان

بادخترعمو شوهرم دعوام شده

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 36 پست
کسی انقدر این دعواها براش مهم نیست الان همه تو فکر هستن چی بپرسن و کدوم آرایشگاه برن. اونجا هم تمه ...

بله مطمعنم خیلی حواسشون هست چون کلا تو حاشین به این چیزا خیلی دقت میکنن بعد منم تک عروسم همه خالها و اینا منو خیلی دوست دارم مطمعنم همه از شوهرم و مادرشوهرم میپرسن چرا فلانی نیومده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همینجوری یهو الکی فحش داد؟؟؟؟

من پیش زن همسایه نشسته بودم اصلا با اون کار نداشتم داشتیم حرف میزدیم یهو پرید بهم تو داری راجب من حرف میزنی و فوش دادبعد داد زدم چی گفتی دوباره تکرار کرد دیگه منم پریدم بهش فوشش دادم🤐

نه بابا. چه فکرها با خودت می کنی. اون دختر حالا فکرش هزار جا هست. خبر مرگش بعد عروسی هم از پیش ش ...

اگه بدونی چه بد دهنیه خدا به داد خانواده شوهرش برسه حتی داداشش میخواست زنگ بزنه به داماد بگه یا بیا اینو بردار ببر یا گمشو خودمون بدونیم باهاش چیکار کنم که مامانش نذاشت زنگ بزنه

اگه بدونی چه بد دهنیه خدا به داد خانواده شوهرش برسه حتی داداشش میخواست زنگ بزنه به داماد بگه یا بیا ...

با این اخلاقش چطوری ازدواج کرده؟ خدا به داد اون خانواده برسه که خوشحالن چون با این تحفه وصلت کردن !

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

می تونی همه کار بکنی ولی ارزشش نداره. ارزشش اینهمه مشغله فکری و بحث کردن با شوهرت نداره. آنقدرها ...

تا الان چندباری این دختره و حتی خواهراش حرف بارم کردن حالا نه فقط من بخدا به کل همسایها میپرن حتی همون روز با چهارپنج تا از همسایها دعواشون شد ولی این دفه که بابامو فوش داد آتیش گرفتم نمیتونم اروم شم با همه قهرم خانواده دختره خانواده شوهرم همه از چشم همه میبینم این رفتارشو

با این اخلاقش چطوری ازدواج کرده؟ خدا به داد اون خانواده برسه که خوشحالن چون با این تحفه وصلت کردن !

خبراز این اخلاقاش ندارن بدبختا به خانواده ابرو داریم هستن همه افراد مهم و پلیس و...هستن.شوهر خودمم پلیسه واسه همین میگه ابرومو واسه شما نمیبرن جدا از دوستی همکارامن داماد و داداشاش😔