چون کسی بیدار نبود بهت گفتم کارت راه بیفته چرا بهت برخورده و جبهه گرفتی؟خوبی هم نیومده🤦🏻♀️
ن اخه میگی کی نصف شب بیداره و فلان این سوالو میپرسی خب منم نگفتم همه باید جواب بدن سوال پرسیدم دیگه حالا هر کی بیداره یا میدونه ک جوابمو بده نبود هم ک هیچ
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عه اینجا چه سریع پیدا میشینتوی خصوصی براتون پسام گذاشتم که بهم توهین کرده بود یه کاربر آدرس صفحاتم گ ...
چه ساعتی؟
برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
درود تاپیکم را می خواستم پاک کنم بارها و بارها پیام گذاشتم ولی توجه نکردید
سلام ساعت حذف تاپیک لطفا برای خصوصی نی نی نی یار لینک تاپیک رو ارسال کنید 10:30 الی 12 14 الی 15 روزهای زوج
برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
نمیدونم برای چند روز پیشهشاید یک ماه بیشترهچندبار پیام دادم ولی جواب ندادینآدرس صفحاتی که بهم توهین ...
همون موقع باید اعلام میکردید
تشکر✨فقط اینکه عکس پروفایل برچه اساس تایید میشه؟من عکس ساده ای را می خواستم بذارم ولی نمیدونم چرا تا ...
خواهش میکنم
طبق قوانین سایت عکس ها تایید میشه الان عکسی نیست