2777
2789
خب منم ی سوال بود پرسیدم حالا هر کی بیدار بود یا میدونست ج میداد

آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

چون کسی بیدار نبود بهت گفتم کارت راه بیفته چرا بهت برخورده و جبهه گرفتی؟خوبی هم نیومده🤦🏻‍♀️

ن اخه میگی کی نصف شب بیداره و فلان این سوالو میپرسی خب منم نگفتم همه باید جواب بدن سوال پرسیدم دیگه حالا هر کی بیداره یا میدونه ک جوابمو بده نبود هم ک هیچ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه اینجا چه سریع پیدا میشینتوی خصوصی براتون پسام گذاشتم که بهم توهین کرده بود یه کاربر آدرس صفحاتم گ ...

چه ساعتی؟

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

ن اخه میگی کی نصف شب بیداره و فلان این سوالو میپرسی خب منم نگفتم همه باید جواب بدن سوال پرسیدم دیگه ...

من همچین حرفی نزدم که بگم کی نصف شب بیداره و فلان من را با کاربر دیگری اشتباه گرفتید دوست عزیز 

آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

چه ساعتی؟

درود 

تاپیکم را می خواستم پاک کنم بار‌ها و بار‌ها پیام گذاشتم ولی توجه نکردید

درود تاپیکم را می خواستم پاک کنم بار‌ها و بار‌ها پیام گذاشتم ولی توجه نکردید

سلام ساعت حذف تاپیک لطفا برای خصوصی نی نی نی یار لینک تاپیک رو ارسال کنید
10:30 الی 12
14 الی 15
روزهای زوج

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

سلام ساعت حذف تاپیک لطفا برای خصوصی نی نی نی یار لینک تاپیک رو ارسال کنید10:30 الی 1214 الی 15روزهای ...

تشکر✨

فقط اینکه عکس پروفایل برچه اساس تایید میشه؟من عکس ساده ای را می خواستم بذارم ولی نمیدونم چرا تایید نشد؟

ن اخه میگی کی نصف شب بیداره و فلان این سوالو میپرسی خب منم نگفتم همه باید جواب بدن سوال پرسیدم دیگه ...

عزیزم من کرمانشاه نیستم ولی هواش سردتر از تهرانه

ما نزدیکیم تقریبا به اونجا دو .سه ساعت فاصله داریم بخازی گذاشتیم ولی فکر کنم اونجا هم سرد شده

حتما لباس گرم ببر 

نمیدونم برای چند روز پیشهشاید یک ماه بیشترهچندبار پیام دادم ولی جواب ندادینآدرس صفحاتی که بهم توهین ...

همون موقع باید اعلام میکردید 

تشکر✨فقط اینکه عکس پروفایل برچه اساس تایید میشه؟من عکس ساده ای را می خواستم بذارم ولی نمیدونم چرا تا ...

خواهش میکنم 

طبق قوانین سایت عکس ها تایید میشه الان عکسی نیست

همون موقع باید اعلام میکردید

همون موقع چجوری دیگه باید اعلام میکردم

چرا نباید چک بشه پیامها؟

چندبار هم پیام دادم

نمیشه که یکی توهین کنه و راحت بچرخه توی سایت

الان هم دیر نشده 

به من گفته حیوون و....

واقعا فکر نمیکردم اینجا انقدر بی قانون باشه