2777
2789
عنوان

بادخترعمو شوهرم دعوام شده

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 36 پست

سلام بنظر من بخاطر دعوای خاله زنکی شوهرت و تنها نزار این شکلی عادت می‌کنه بدون تو بره بیرون . فوش پدر داده که داده با دهن سگ آب دریا نجس نمیشه چیزی از بزرگی پدرت هم کم نمیشه 

خودت نرو ولی شوهرت دوست داره بذار بره سخت نگیر می‌دونم دلت میخواست شوهرت طرف تورو بگیره نره ولی خب چاره چیه مردا وقتی یه کاری میخوان بکنن میکنن پس تو خودتو تلخ نکن

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چیزی بهش نگفتن خودش بخدا الکی یهو پرید بهم فوش داد منم بخاطر همین اینقدر اتیش گرفتم

بره گم شه ، برای یه ادم بی ارزش رابطه خودت و شوهرت خراب نکن!  حالا قرار نیست بعد عروسی که رفت و امد راه بیاندازید 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

خوب اگه داماد دوستش هست حق داره می خواد بره. به دوستش تبریک می گه کاری به دختر عموش نداره

اره چشم دیدن دختر عموشو نداره فقط بخاطر داماد و عموش میگه میخوام برم ولی نمیتونم هضمش کنم هرچی باشه فردا اونا فکر میکنن بخاطر اونا رفته و این حرصم میده.بعد همه فامیل برن حتی شوهرمم باشه فقط من نه زورم میاد.بهش گفتم بری تو این خونه نمیمونم

اره چشم دیدن دختر عموشو نداره فقط بخاطر داماد و عموش میگه میخوام برم ولی نمیتونم هضمش کنم هرچی باشه ...

کسی انقدر این دعواها براش مهم نیست الان همه تو فکر هستن چی بپرسن و کدوم آرایشگاه برن.  اونجا هم تمه تو فکر شام عروسی و رقص و خوشگذرونی هستن. کسی توجه نمی کنه تو هستی یا نه و دلیلش چیه؟ 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

واقعا برای داماد داره می ره. مردها مثل ما نیستن همه چیز با هم قاطی نمی کنند

اره میدونم بخاطر داماد میره ولی زورم میاد فردا اون دختره ببینه همه هستن حتی شوهرمم رفته فکر میکنه بخاطر اون رفته و به من اهمیت نداده

اره میدونم بخاطر داماد میره ولی زورم میاد فردا اون دختره ببینه همه هستن حتی شوهرمم رفته فکر میکنه بخ ...

نه بابا.  چه فکرها با خودت می کنی.   اون دختر حالا فکرش هزار جا هست.  خبر مرگش بعد عروسی هم از پیش شما می ره و گور به گور می سه و تو راحت می شی

ای وای عزیزم عصبی بودی

اره این و که گفتم خیلی آتیشی شد گفت برم برم میکنی اولش گفت بیخود میکنی بری بعد که دید عصبیم و جدی میگم گفت پسرمو میذاری خونه بعد میری.میدونه بدون پسرم نمیرم اینو گفت که نرم

خوب تو عصبانیت قسم نخور. برای قسمت هم از خونه برو بیرون و بعد چند دقیقه دوباره برگرد خونه ات

سکته میکنم اگه این عردسیو رفت.میگم اون موقع ک عروسیه سرکار بمونه بگه مرخصی بهم ندادن چطوره؟

سکته میکنم اگه این عردسیو رفت.میگم اون موقع ک عروسیه سرکار بمونه بگه مرخصی بهم ندادن چطوره؟

می تونی همه کار بکنی ولی ارزشش نداره.  ارزشش اینهمه مشغله فکری و بحث کردن با شوهرت نداره.   آنقدرها ادم مهمی نیست که بخواهی انقدر درگیرش بشی 

سلام بنظر من بخاطر دعوای خاله زنکی شوهرت و تنها نزار این شکلی عادت می‌کنه بدون تو بره بیرون . فوش پد ...

یعنی میگی برم عروسیش؟یعنی بمیرم تکه تکه بشم عمراااا که دیگه با این دختر کلامی حرف بزنم یا برم عروسیش.اصلا نمیشه

خودت نرو ولی شوهرت دوست داره بذار بره سخت نگیر می‌دونم دلت میخواست شوهرت طرف تورو بگیره نره ولی خب چ ...

دارم سکته میکنم بخدا میدونم روز عروسیم که ببینم واقعا داره میره باز یه دعوای دیگه هم داریم😔بخدا نمیتونم ببخشمش اگه رفت از طرفیم بهش حق میدم بخواد بره چون نمیدونه چی جواب داماد و عموشو بده.بهش میگم بمون سرکار بگو بهم مرخصی ندادن جواب این حرفمو نداد😓