2777
2789

؟من حدودا سه ماهه اینجوری هستم بدن دردای شدید میگیرم درد با سوزش حس میکنم جز به جز بدنم حتی صورتم درد میکنه

پاهامو از درد نمیتونم زمین بذارم

بعد یه هو یکی دوروز خوب میشم باز دوباره میاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما برو دکتر 

شاید با ی کار ساده حل شد

من ده روز ب خاطر ی حرکت افتادم

نگو رگم گرفته بوده ب ی امپول خوب شدم 

گفتم چرا زودتر نرفتم

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

بله من این درد رو ۷ ساله دارم 

فیبرومیالژیا اسمش برای من. ساید برای شما هم باشه متخصص رو ماتولوژی برو 

بیشتر دردت کجاست ؟ 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
همه جام بیشتر زانو به پایین مخصوصا کف پام سرم سینه چپم

بری روماتولوژی تشخیص میده 

ازمایشای مربوطه هم اون می نویسه 

من ۷ ساله دردای وحشتناک رو دارم تجربه می کنم که با هیچ میکی خوب نمیشه  بزن تو نت فیبرومیالژی  خدا برا دشمن آدم نیاره 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
من حتی با شیاف دیکلوفناک۱۰۰ هم خوب نمیشم

اره دردهای عصبی با دیکلوفناک و هیچی خوب نمیشن 

دردات رو مچ دستات و زانو و مچ پات زیادتر نیستن ؟ یا گردن و کتفت