2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه دختری میشناسم یکم لوس رفتار میکنه 

لوس چندش نه ها یا رفتارای نمایشی نداره یا اصلا پیک می نیست واقعا لوس بودن جزوی از شخصیتشه بنظرم جذاب و لونده

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

خوش صحبت باوقار و باهوش و کتابخون

چشماش دندوناش بدن سالم

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

مهربان

با اعتماب به نفس

مرتب 

منظم توی انجام دادن امورات زندگیش

غرغر نکنه و از زندگی همیشه و پیشِ همه نناله.

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

یعنی یذره وسواسی و افاده ای بودن ارع؟

نه اصلا وسواسی نبود افاده ام‌نمیدونم به چی میگن ولی خیلی قشنگ حرف میزد و یکم لوس و ناز

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

وقتی میبینم ی دختر چقدر موفق هست و تمرکزش روی خودش و پیشرفتش بوده کلا دیدم خیلی عوض میشه

کاملا درسته منم همینطور 

بخدا اصلاااا دختر خانم  قیافه نداشته ولی وقتی ازش تعریف شنیدم که چقدر موفقه و جدیه تو کارش و وقتش براش مهم کلا در موردش کنجکاو شدم و به دلم نشسته