2777
2789
عنوان

چرا چون فکر می کنن پدر نداری

123 بازدید | 12 پست

باید هر بلایی که میخان سرت بیارن؟

میگن پول نداری؟ خب یتیمی نداری ک نداری 

میگن مظلومی زبون نداری از خودت دفاع کنی ؟ خب یتیم همینه 

میگن دختره بدبخت بیچارس بی کسه 

برمیگردن میگن یتیم اگه شانس داشت باباش نمی مرد

چرا چون فکر می کنن یتیم هستیم باید هر بلایی که باید و شاید سرمون بیاد؟

اسکلن

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ ربطی نداره منم پدر ندارم یعنی زندس که کاش نبود بودنش فقط ضرره ولی هیچ وقت اجازه ندادم کسی اینجوری باهام حرف بزنه یا اگ گفتن محل ندادم خودم سرکار میرم مستقلم 

پدر مادرم جدا شدن و پدرم اگ اذیت مون نکنه کمکی نمیکنه البته مامانم انقدر ازش شکایت کرده و حکم داره دیگ جرعت نمیکنه سمت مون بیاد منظور اینک کمک مالی اینا نمیکنه

ماهایی هم که بابا داشتیم چون پول نداشتیم هر حرفی و هر کاری خواستن کردن 

خلاصه بگم تو این جامعه وحشی قدرت تو دستت نباشه کلات پس معرکه است 

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟
زندگیت باید خودت بسازی میخوای ب حرف مردم زندگی کنی ؟

نزدیک ترین هام این ذهنیت و راجع به من دارن 

همه ی خانواده جز مادرم ! 

خانواده مادربزرگم 

مادر مادری 

دایی زندایی 

عمو زن عمو 

از نزدیک ترین ها دارم ضربه می بینم 

تو خودتم حرف شون قبول کردی دیگ من نمیتونم چیزی بگم اگ شرایط دوست نداری تغییرش بده

اگر دوست نداری !!

این شرایط من رو داره از پا در میاره

من خیلی مبارزه می کنم 

اما گاهی وقتها شرایط خیلی سخت میشه و باید نباشی جلو چشمشون