2777
2789
عنوان

گل گرفتن واسه پسر

59 بازدید | 10 پست

با پارتنرم بحثم شد عصبی شدم حرف بدی زدم بهش ازم دلخور شده حرفام خیلی بد بود 🤦‍♀️حالا جمعه قراره همو ببینیم بنظرتون براش گل بخرم ؟ ضایع نیست 

دوست ندارم ازم دلخور باشه  اون هیچ وقت ب من بی احترامی نمیکنه ولی من بهش بی احترامی کردم خودمم خیلی ناراحتم 

حالا میخام ی جوری از دلش دربیارم ، گل بخرم براش  ضایع نیست دختر برا پسر گل بخزه 🤦‍♀️تا حالا از این کارت نکردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم بهتره بجاش واسه عذر خواهی جایی دعوتش کنی کافه ای رستورانی چیزی

جایی دعوتش کنم  خودش حساب میکنه نمیزازه من حساب کنم ، جمعه هم  قراره بریم کافه 

پسر خیلی خوب مظلومیه🤦‍♀️اون همه حرف زدن بهش فقط رفت بدون اینکه چیزی بگه بهم

اکثر پسرا همینطورین ،نامزد منم اینطوریه من چندروز پیش بلاکش کردم این طفلک انقد حالش بد شده بود گریه میکرد😐

اکثر پسرا همینطورین ،نامزد منم اینطوریه من چندروز پیش بلاکش کردم این طفلک انقد حالش بد شده بود گریه ...

خودش شروع کرد بحثووو ولی‌حرف بدی نزددد🤦‍♀️ولی من هرچی از دهنم دراومد گفتم اون رفت بدون اینکه چیزی بگه الان حرف میزنیم باهام سر سنگین شده 🤦‍♀️

خودش شروع کرد بحثووو ولی‌حرف بدی نزددد🤦‍♀️ولی من هرچی از دهنم دراومد گفتم اون رفت بدون اینکه چیزی ب ...

متاسفانه ما دخترا از کوره سریع درمیریم ولی پسرا آروم تر برخورد میکنن سعی کن تکرار نکنی دیگ

جای گل ناهار دعوتش کن و صحبت کن و مشکلو حل کن

دعوتش کنم جایی هزینشو اون میده نمیزاره من بدم ، بعدشم جمعه قراره بریم  کافه حرف بزنیم ی کم  گفتم میاد دنبالم براش ی گل بگیرم 

دعوتش کنم جایی هزینشو اون میده نمیزاره من بدم ، بعدشم جمعه قراره بریم کافه حرف بزنیم ی کم گفتم میا ...

بجای گل یه چیز دیگه بگیر 

اگه مشکل مالی نداری ساعت بگیر 

یا تیشرتی ....

گل خراب میشه،میگم یچی بگیر استفاده کنه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚