2777
2789
عنوان

از نامزدم جدا شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2404 بازدید | 161 پست
بابا داره خونه ماشین معمولی داره ، من فکر میکردم میره سراغ شغل ازاد ک درامدشم خوب باشه از اونطرفم &n ...

چند سالتونه..هم خودت...هم نامزدت

الهم الرزقنا شوهر خوب..الشغل کارمند...القد بلند..الپولدار...خودمم...الاستخدام فی ارگان دولتی...العجل العجل العجل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا داره خونه ماشین معمولی داره ، من فکر میکردم میره سراغ شغل ازاد ک درامدشم خوب باشه از اونطرفم &n ...

وقتی خونه و ماشین داره یه شغلم دراینده داره پس دیگه مشکل چیه؟خواهرمن الان کلی ادم بیکار هست و ارزو دارن یه شغل ثابت داشته باشن.

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم برای سلامتی نی نی من و نی نی شما

اون فقیره خداش که فقیر نیست.....اگه خدا بخواد میتونه فردا حساباش رو با برنده شدن تو بانک یا هرچیز دیگه پر کنه.......خدا خودس گفته ک ما بندگانمون رو به وسیله اولاد و فقر و‌.....امتحان میکنیم.....انشالله اگه هرچی خیرته برات پیش بیاد...بدون رضایت خدا حتی برگ هم از درخت نمیافته....

خدا‌کند که نمیرم در آرزوی کربلا(کربلا رفته ها میدونن که چی میگم...)
چرا اخه ، الان من هرکی میبینم بخاطر بی پولی زندگیش جهنمه

نامزد شما اینده خوبی داشته اگر دوسش داشتی کنارش میموندی وباهم زندگیتونو میساختید 

درسته اگر شوهرت بیکار وبی عار گوشه خونه نشسته بود واهل کار نبود باید جدا میشدی

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اون فقیره خداش که فقیر نیست.....اگه خدا بخواد میتونه فردا حساباش رو با برنده شدن تو بانک یا هرچیز دی ...

ای بابا خدا کجای زندگی من بود ، بخدا یروزایی بوده مریض بودیم  پول دکتر نداشتن مامان بابام ، بخدا هنوز که هنوزه خیلی شبا گشنه میخوابیم ، شما فک میکنید من بخاطر جی میگم پولدار باشه ، میترسم ایندمم مثل الانم شه ، بهتر نشه که بدتر شه

چرا اخه ، الان من هرکی میبینم بخاطر بی پولی زندگیش جهنمه

اتفاقا درست رفتار کردی...بچه ها واسه همه نمیشه یه جور نسخه پیچید‌..استارتر ملاکش موقعیت مالی وشغلیه نه علاقه...شاید نتونه با بی پولی کنار بیاد..‌اما با بی علاقگی بتونه

الهم الرزقنا شوهر خوب..الشغل کارمند...القد بلند..الپولدار...خودمم...الاستخدام فی ارگان دولتی...العجل العجل العجل

بچه ها استارتر منظورش از پولدار خیلی پولداره ها چون ظاهرا طرفش فقیر نبوده سطح متوسطی داشتن خونه داشته پدرشم قرار بوده ماشین بگیره ولی استارتر دنبال کسیه که ماهی بیشتر از ۱۰ میلیون درامد داشته باشه 

اتفاقا درست رفتار کردی...بچه ها واسه همه نمیشه یه جور نسخه پیچید‌..استارتر ملاکش موقعیت مالی وشغلیه ...

میگم پولدار چون خیلی شبا گشنه خوابیدم غذا نداشتیم ، چون میترسم اینده هم مث الان بشه

[QUOTE=54906295]چرا اخه ، الان من هرکی میبینم بخاطر بی پولی زندگیش جهنمه[/Qهرکی یار خواهد جور هندوستان باید کشد....دیگه تو زندگی باید همه چی تحمل کرد....مالت را به شبی و حسنت را به تبی......انشالله ی تن سالم و دل خوش در کنار عشقت باشه....پول هم در حد نیازت....ما والا با دو بچه کوچیک ماهی۱۵۰۰داریم....ولی هیچوقت خداروشکر نق نمیزنم به شوهر...میگم روزی رسون خداست.خداروشکر ک پولمون حلاله

خدا‌کند که نمیرم در آرزوی کربلا(کربلا رفته ها میدونن که چی میگم...)