اخلاقش خوب بود همه چی برام فراهم میکرد ،هرکاری میگفتم انتجام میداد ولی وضع مالیش هی بد و بدتر میشد، پدرش نذاشت استخدام اموزش پرورش بشه و رفت پرستاری خوند الان دانشجو هست و هیجی به هیچی ، منم بعد دوسال دوستی وشیش ماه محرمیت تموم کردم ، حالم خوب نیس ارومم کنید
اون فقیره خداش که فقیر نیست.....اگه خدا بخواد میتونه فردا حساباش رو با برنده شدن تو بانک یا هرچیز دیگه پر کنه.......خدا خودس گفته ک ما بندگانمون رو به وسیله اولاد و فقر و.....امتحان میکنیم.....انشالله اگه هرچی خیرته برات پیش بیاد...بدون رضایت خدا حتی برگ هم از درخت نمیافته....
خداکند که نمیرم در آرزوی کربلا(کربلا رفته ها میدونن که چی میگم...)
چرا اخه ، الان من هرکی میبینم بخاطر بی پولی زندگیش جهنمه
نامزد شما اینده خوبی داشته اگر دوسش داشتی کنارش میموندی وباهم زندگیتونو میساختید
درسته اگر شوهرت بیکار وبی عار گوشه خونه نشسته بود واهل کار نبود باید جدا میشدی
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اون فقیره خداش که فقیر نیست.....اگه خدا بخواد میتونه فردا حساباش رو با برنده شدن تو بانک یا هرچیز دی ...
ای بابا خدا کجای زندگی من بود ، بخدا یروزایی بوده مریض بودیم پول دکتر نداشتن مامان بابام ، بخدا هنوز که هنوزه خیلی شبا گشنه میخوابیم ، شما فک میکنید من بخاطر جی میگم پولدار باشه ، میترسم ایندمم مثل الانم شه ، بهتر نشه که بدتر شه
چرا اخه ، الان من هرکی میبینم بخاطر بی پولی زندگیش جهنمه
اتفاقا درست رفتار کردی...بچه ها واسه همه نمیشه یه جور نسخه پیچید..استارتر ملاکش موقعیت مالی وشغلیه نه علاقه...شاید نتونه با بی پولی کنار بیاد..اما با بی علاقگی بتونه
بچه ها استارتر منظورش از پولدار خیلی پولداره ها چون ظاهرا طرفش فقیر نبوده سطح متوسطی داشتن خونه داشته پدرشم قرار بوده ماشین بگیره ولی استارتر دنبال کسیه که ماهی بیشتر از ۱۰ میلیون درامد داشته باشه
[QUOTE=54906295]چرا اخه ، الان من هرکی میبینم بخاطر بی پولی زندگیش جهنمه[/Qهرکی یار خواهد جور هندوستان باید کشد....دیگه تو زندگی باید همه چی تحمل کرد....مالت را به شبی و حسنت را به تبی......انشالله ی تن سالم و دل خوش در کنار عشقت باشه....پول هم در حد نیازت....ما والا با دو بچه کوچیک ماهی۱۵۰۰داریم....ولی هیچوقت خداروشکر نق نمیزنم به شوهر...میگم روزی رسون خداست.خداروشکر ک پولمون حلاله
خداکند که نمیرم در آرزوی کربلا(کربلا رفته ها میدونن که چی میگم...)