2777
2789
عنوان

بیاید یه موضوعی رو بگم

134 بازدید | 11 پست

سلام ما کرج میشینیم.با ماشینمون می‌رفتیم بیرون شوهرم حواسش نبود با من صحبت میکرد یه لحظه یه خانمی خواست رد بشه از جلوی ماشین، شوهرم وایساد عذر خواست و تعارف کرد خانمه رد میشد شکایت میکرد نگاه پلاک ماشین کرد و سر تکون داد با انزجار گفت: لری دیگه لر!! ما چیزی نگفتیم شوهرم از پنجره ماشین گفت خانم چی میگی معذرت هم خواستیم رد هم شدی...دیگه رفتیم ولی خیییلی خیلی بی فرهنگیه! ازین کارها نکنیم با هم! اگه بیشعور بودیم مثل خودش رفتار میکردیم! با این آدمها انتظار نداشته باشید چیزی عوض بشه! 

لری؟ لر ؟ 

@niniyar‍ 

از تاپیک معلومه الان بحث قومیتی میشه و دعوا . تعطیلش کنید

استارتر تاپیک قفل کن

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😑😑😑😔😔کم نیستن همچین ادم های که قوم هاتو رو مسخره میکنن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

😂😂

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

تو خوب انگار از غار اومدی بیرون خوب خودش لره به لرا که توهین نکرده میگه اون توهین کرده چته روانی

درست صحبت کن خانم به ظاهر محترم . کسی باشما حرف نزد

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

تو خوب انگار از غار اومدی بیرون خوب خودش لره به لرا که توهین نکرده میگه اون توهین کرده چته روانی

@niniyar‍ 

@niniyar‍ توهین