2777
2789
عنوان

جاری م تحقیرم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 52 پست
وقتی خانواده شوهر رو دعوت میکنم اون رو دعوت نکنم؟

توی جمع های خانوادگی دعوتش کن اما همکلام نشو باهاش ... سر خودتو گرم کن که نخوای خیلی محلش بدی ... ولی بدون همه حرفاش از سوز ...شه... دلت نشکنه دلت براش بسوزه که چقدر بدبخته ...

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

خیلی ترسو ام و نگرانم مادر و خواهر شوهرم درموردم چی فکر کنن خودشون خیلی خوبن منم باهاشون خوبم نمیخوا ...

ب اونا چ ک تو با بقیه چجور رفتار میکنی

هرکی خوب بود توام خوب باش

هرکی بد توام بد 

چطور اون جاریت هی نمیگه وای زشته ب خاطر خواهرشوهر و مادر شوهر اینجور رفتار نکنم؟ ولی تو ک عزت نفس نداری هی ب فکر همه هستی جز خودت 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم، کلا برای ترس و اعتمادبنفس خودت پیش مشاور برو، خوب نیست آنقدر به دیگران بها میدی، وقتی هم مسخره میکنه بخند بگو چه افکار بچگانه ای داری، یا چقدر سطح پایین فکر میکنی، وسط حرفش برو دنبال کاری بزار نصفه بمونه یا حرف را عوض کن یا نگاهش نکن، مخاطب قرارش نده خودش ا جمع کنه

مرسی عزیزم ‌فکر میکردم غیرعادی اگر اینکارو بکنم

نه گلم شما مثل مادر من هستید مدام میگه زشته فلان بگم یا دعوت نکنم، بقیه آنقدر ازش سواستفاده کردن که الان تو 60 سالگی میگه اشتباه کردم، فقط فکر خودت باش، رو خودت کار کن اگه بتونی باشگاه بری خیلی بهت کمک میشه، چرا باید آنقدر نگران حرف بقیه باشید، اصلا ناراحت بشن چه اهمیتی داره، بعضی ها پر توقع هستند و بی‌منطق 

نه گلم شما مثل مادر من هستید مدام میگه زشته فلان بگم یا دعوت نکنم، بقیه آنقدر ازش سواستفاده کردن که ...

اره منم قطعا سال های آینده خیلی افسوس سادگیم رو میخورم   

یعنی به خواهر شوهر و مادرشوهرمم نشون ندم که از جاری خوشم نمیاد یا بهشون نگم که اون به من طعنه هایی ز ...

ترجیحا نگو

کلا بد قوم شوهر رو به خودشون نگو

خودت رو بی حاشیه نگه دار

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

زشت نیست اگر مادر و خواهرشوهرام بفهمن ازش خوشم نمیاد؟ با اونا خوبه رفتارشفقط با من اینجوریه

چرا اونا بفهمن !بگو مدلو اخلاقمه نه از کسی بدم میاد نه چیزی بعضی وقتا حوصله رفت وآمد ندارم