2777
2789
عنوان

جاری م تحقیرم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 52 پست
وقتی میگه چرا نمیای خونمون چی بگم؟ یا وفتی میخواد بیاد خونه ام

خب عزیزم حسادت میکنه، شمام یه جایی مثل خودش غیر مستقیم یه چیزایی بهش بگو، منم مثل شما بودم چیزی نمیگفتم سر بچم لک بارداری گرفتم مثل شکلات شدم که به مرور فع شد هر دفعه مادرشوهرم ییه تیکه مینداخت،یه بار گفت فلانی دخترش سیاهه کسی نگرفته من برگشتم گفتم به اینا نیست به شانسه من دیدم دختره کوتاه زشت با خانواده معمولی چه خانواده ای گیرش اومده بار آخرش شد، منظورم دخترش بود، البته من هیچ وقت کسی را مسخره نمیکنم دخترم دختر بدی نیست اما دیگه تحمل نداشتم 

من هیچی نمیگم اون خب یک سری اطلاعات کلی درمورد شغل و اینا رو داره دیگه تو حرفاش چیزهایی میگه که اونا ...

شغلت چیه مگه

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی جانم به مادر شوهر و خواهر شوهرت چیزی فعلا نگو همینکه شوهرت میدونه کافیه ...

اگه به اونا بگی مطمئن باش به جاریت میگن و اونم میفهمه خوب زده به هدف...

فقط و فقط با پنبه سر ببر... اصلا باهاش رفتار و آمد نکن فقط خونه مادر شوهرت ببینش ... تا میشه هم از هم کلا شدن باهاش طفره برو

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

استارتر من تجربه زندگی مشترک و جاری و این چیزا رو ندارم

ولی بنا به تجربه اطرافیان بهت میگم رفت و امد فامیلی هرچی کمتر اعصاب و روان اروم تر 

از قوم شوهر انتظار اینکه تنهاییت رو پر کنن نداشته باش ... هرچقدرم خوب باشن  بازم ممکنه یه حرفی پیش بیاد بره رو اعصابت

احترامشونو حفظ کن ولی حد و مرزت رو نگهدار باهاشون ... کم برو که کم بیان 

و تایم ازادت رو با سرگرمیای دیگه بجز مهمونی پر کن که خیلیم فرصت رفت و امد نداشته باشید 

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
استارتر من تجربه زندگی مشترک و جاری و این چیزا رو ندارمولی بنا به تجربه اطرافیان بهت میگم رفت و امد ...

وقتی خانواده شوهرمو دعوت میکنم جاریم رو دعوت نکنم؟ من زیاد دعوتشون نمیکنم سالی یکی دوبار

من هیچی نمیگم اون خب یک سری اطلاعات کلی درمورد شغل و اینا رو داره دیگه تو حرفاش چیزهایی میگه که اونا ...

نه لزومی نداره هر سری دعوت کنی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

وقتی میگه چرا نمیای خونمون چی بگم؟ یا وفتی میخواد بیاد خونه ام

بزار بیاد تو نرو 

بعد یه مدت وقتی دید تو نمیری اونم نمیاد دیگه  

وقتی اومد اصلا پشت حرفهاشو نگیر با جملات تک کلمه ای جواب بده

شوهرم خیلی هوامو داره و درجریان هست باهاش مشکل دارم اما هیچوقت به خانوادش چیزی نگفتم بنظرت به خواهرش ...

خودت رفتارتو باهاش سر سنگین کن

اگرررر پرسیدن چرا،  بگو صلاح دیدم اینجور باشه چون ی سری رفتار های زننده و بچه گانه نسب ب خودم ازش دیدم 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙