2777
2789
عنوان

جاری م تحقیرم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 52 پست
زشت نیست جلو مادر و خواهرشوهرام؟ بگن این عروس سرد رفتار میکنه؟

من اوایل حرف بقیه برام مهم بود الان کار خودمو میکنم برام مهم نیست چی بگند یا چی فکر کنند مگه بقیه همه میل آدم رفتار میکنند؟

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا مراسمات عقد تا عروسی من بهتر بوده زمین تا آسمون وضعیت مالی مون بهتره شغل من ازش بهتره ولی درآمد ...

پس گویا حسوده

حواست باشه حسود جماعت خطرناکه

با احتیاط باهاش رفتار کن

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

چقد بی عزت نفسی 

گور بابای هرکی فکر بد کرد و ناراحت شد

تو نباید اجازه بدی کسی باهات با لحن و کلام تحقير آمیز صحبت کنه

چند بار محکم و جدی جوابشو بده ک بدونه دخالت نکنه

درضمن نذار از خانواده و شوهرت بد بگه 

ارتباطت روام کم کن، بگو هر موقع شد میام خونتون و..

اونم خواست بیاد بپیچون

ب شوهرت هم بگو ک هواتو داشته باشه

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
اره ازش خیلی میترسم

نترس ولی حواست رو جمع کن

تا جایی ک میتونی تو عمل قطع رابطه کن ولی تو زبون نه

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

چقد بی عزت نفسی گور بابای هرکی فکر بد کرد و ناراحت شدتو نباید اجازه بدی کسی باهات با لحن و کلام تحقي ...

شوهرم خیلی هوامو داره و درجریان هست باهاش مشکل دارم اما هیچوقت به خانوادش چیزی نگفتم بنظرت به خواهرشوهرم بگم که ازون خوشم نمیاد چون بهم طعنه میزنه تا حواسشون باشه که زیاد ما رو با هم نگن جایی بریم

چقد بی عزت نفسی گور بابای هرکی فکر بد کرد و ناراحت شدتو نباید اجازه بدی کسی باهات با لحن و کلام تحقي ...

خیلی ترسو ام و نگرانم مادر و خواهر شوهرم درموردم چی فکر کنن خودشون خیلی خوبن منم باهاشون خوبم نمیخوام رابطه ام باهاشون بد بشه بخاطر این جاری

نترس ولی حواست رو جمع کنتا جایی ک میتونی تو عمل قطع رابطه کن ولی تو زبون نه

یعنی به خواهر شوهر و مادرشوهرمم نشون ندم که از جاری خوشم نمیاد یا بهشون نگم که اون به من طعنه هایی زده که دلم رو شکونده؟

فقط سلام و علسک. اصلا در مورد خانواده ت هیچی نگو وبس 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

فقط سلام و علسک. اصلا در مورد خانواده ت هیچی نگو وبس

من هیچی نمیگم اون خب یک سری اطلاعات کلی درمورد شغل و اینا رو داره دیگه 

تو حرفاش چیزهایی میگه که اونا رو تحقیر کنه 

بنظرت مهمونی که میگیرم اونو دعوت کنم؟