2777
2789

طرف مقابل همه چیز تمومه دوستشم دارم

اما وقتی حرف ازدواج میزنه به شدت حالت تهوع میگیرم

وازش بدم میاد

و دلم میخواد ازش دور بشم

اما وقتی حرف ازدواج نمیزنه میخوامش 

مشکلی ندارم باهاش

بنظرتون علائم بخت بسته هست؟؟؟

یا همزاد دارم؟؟

چکار کنم؟

چه سوره ایی بخونم اگر طلسم دارم باطل شه؟

سوره بقره 

نماز حضرت زهرا 

چیزی ازش ندیدی یا رفتاری که فکر کنی باهاش ازدواج کنی خوشبخت نمیشی ؟ شاید به این دلیل هست دوست نداری ازدواج کنی 

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)

فکر نکنم

شاید از ازدواج و مسئولیتاش میترسی

شاید از محدودیتاش میترسی 

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوره بقره نماز حضرت زهرا چیزی ازش ندیدی یا رفتاری که فکر کنی باهاش ازدواج کنی خوشبخت نمیشی ؟ شاید به ...

ممنونم عزیزم باشه.

نه چیزی ندیدم خیلی آدم خوبیه.

استارتر بجون بچم این اتفاق برای من افتاد 

مجرد که بودم با پسری اشنا شدم انقدر قشنگ نقش بازی میکرد هروقت حرف ازدواج میزد میخواستم کات کنم 

تا اینکه ینفر گفت امتحانش کن چند بار امتحانش کن بعدش فهمیدم همه رفتاراش دروغ بوده 

چقدر شاکرم شرش کم شد 

استارتر بجون بچم این اتفاق برای من افتاد مجرد که بودم با پسری اشنا شدم انقدر قشنگ نقش بازی میکرد هرو ...

عزیزم من کلا همینجوریم 

دلم میخواد ازدواج کنم بعد که خواستگار میاد 

هرچقدرم خوب باشه ازش بدم میاد رد میکنم

.این پسره رو هم دوستش دارم

و نقش نیست 

جدیه بنده خدا

ولی حالم بهم میخوره از ازدواج

عزیزم من کلا همینجوریم دلم میخواد ازدواج کنم بعد که خواستگار میاد هرچقدرم خوب باشه ازش بدم میاد رد م ...

پس خودت دوسنداری ازدواج کنی 

مورد من چندین بار تو موقعیت های مختلف امتحانش کردم فهمیدم همه رفتاراش برای مخ زنی بوده و برای یسری مسائل مالی نقشه کشیده 

وقتی کسی جن عاشق داشته باشه لحظه ی آخر از ازدواج پشیمون میشه

من دقیقا همینجوریم

این پسره قبل اینکه پیشنهادازدواج بده بهم

توی دلم آرزوشو میکردم ای کاش شوهرم بود

وای الان که رابطه رو میخواد جدی کنه ازش حالت تهوع میگیرم

با اینکه همه چیزش از همه لحاظ اوکیه

پس خودت دوسنداری ازدواج کنی مورد من چندین بار تو موقعیت های مختلف امتحانش کردم فهمیدم همه رفتاراش بر ...

دوست دارم

ولی بعدش که یکی میاد حرف ازدواج بامن رو میزنه

حالم بد میشه

حالت تهوع میگیرم

دلم میخواد دیگه نبینم اون آدم رو

کلافه شدم بخدا

نمیدونم چه مرگمه

چکار کنم تا تا از وجودم خارج بشه اگر دارم؟سوره بقره رو تا ۴۰روز بخونم جوابه؟

اگه بتونی بخونی خیلی خوبه و شب کنار رختخوابت با صدای کم پلی کن تا صبح صوتش پخش بشه آب قرانی از توی گوگل سرچ کن درست کن بخور و همون آب قرآنی رو یه قاشق پودر سدر و کمی گلاب مخلوط کن باهاش هر روز غسل کن و مواظب باش اون آب توی چاه فاضلاب نره یه تشت زیر پات باشه و ذکر لا اله الا الله وحدهو لا شریک لهو له الملک و له الحمد و هو علی کل شی قدیر رو بعداز نماز صبح و مغرب صد دفعه بخون  خیلی اجنه رو اذیت میکنه باید نمازهاتم سروقت بخونی  و غسل هاتم انجام بدی. جلوی آینه لخت نباشی  کتاب بیماری های ناشی از شیطان جنی نوشته ی مجتبی خوانساری رو بخون توش همه چیز در این مورد نوشته 

اگه بتونی بخونی خیلی خوبه و شب کنار رختخوابت با صدای کم پلی کن تا صبح صوتش پخش بشه آب قرانی از توی گ ...

باشه عزیزم ممنونم از راهنماییت🙏🤍

ولی نماز نمیخونم متاسفانه

🤦‍♀️

ان شاءالله از این به بعد بخونم