2777
2789
عنوان

كسي هست شيرش به نينيش نسازه

192 بازدید | 25 پست

خانوما بچه ١٢ روزه من خيلي گريه ميكرد و خيلي  بي تاب بود دكتر بهم گفت شيرت بهش نميسازه من باور نكردم چون نشنيده بودم تا حالا ولي اماز ١٢ ديروز تا العان ٢٤ ساعت فقط ببلاك كامفورت دادم بهش خيلي اروم بود نيني و خوابيد اصلا درد نكشيد كسي هست تا حالا به اين مورد ها بر خورده باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا دکتر از لحاط کولیک بهت گفته شیرت بهش نمیسازه،شیرت باعث نفخ و دل دردش میشه

هیچوقت چیزی رو بزور از خداوند نخواهید که خیرش را نمی بینید،خداوند هر وقت صلاح داند عطا نماید🌷پس فقط شُکر شُکر شُکر🌷

عزیزم ببلاک کامفورت نفخ نداره و باعث دفعدمیشه ک دل دردنداشته باشه بخاطراونه ک ارومه شما خودن منع لبنیات شو و حبوبات نفاخ نخور عرق نعنا و زیره زیاد بخور نفخ شیرت گرفته بشه حواست ب خوردوخوراکت باشه 

دل مرنجان که زهردل به خدا راهی هست
غم دنيا تو دلمه خيلي ناراحتم اخه هم شيرم خوبه هم پسرم عاشق ممست كسي ميدونه  راهي داره بتونم شير ...

خوب اگر اینطور که دوستان گفتن برا نفخ هست رعایت کن وبهشون شیر بده چیزای نفاخ نخور لبنیات و این چیزا.... البته این دوماه بگذره دیگه درست میشه انشاءالله اوایلش خیلی نفخ میکنن نی نی ها