2777
2789
عنوان

كسي هست شيرش به نينيش نسازه

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نميدونم ميگه پورتعينش به بدنش سازگار نيست اگه بخواي بهش شير بدي از يك هفته قبل گوشت گوساله نون برنج اكثر ميوه ها و كلا لبنيات لب نزن فقط سينه مرغ بخور گوشت گوسفند چند مدل ماهي تازه از گوشت گوسفند حال خودم بهم ميخوره

روزای اول همه نی نیها ارومن ولی کم کم دلدرد شروع میشه ولی به این خاطر از شیر خودت محرومش نکن یکم رعایت کن چیزایی بخور که خودت نفخ نکنی بقیشم یکم دلدرد عادیه دیگه همه بچه‌ها دارن میگذره تموم میشه این چندماهه اول

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 
قطره کولیک ایز وشربت گریپ میکسچر براش بخر دوبار وزنش با قطره بده مثلا اگه ۳ کیلو ۶قطره بده بهش هز۸سا ...

همه اينارو امتحان كردم فايده ندا شت اما امروز كه شيرم و اصلا نخورد نيازيم پيدا نكرده فقط بيرون رويش كم شده بهنسبت گذشته ن

غم دنيا تو دلمه خيلي ناراحتم اخه هم شيرم خوبه هم پسرم عاشق ممست كسي ميدونه  راهي داره بتونم شير ...

عزیزم برو دکتر آلرژی اطفال بهت رژیم غذایی بده بچه ات احتمالا آلرژی داره دختر منم داره 2 ماهگی دخترم فهمیدم کشتی خون تو مدفوع دیدم بردمش دکتر گفت آلرژی به پروتئین گاوی و تخم مرغ داره تمام اون دو ماه گریه هاش بخاطر این بوده کلا محصولات گاوی حذف کردم و تخم مرغ حتی شیرینی و کبک و بیسکوییت هم حذف کردم دیگه گریه های دخترم تمام شد البته تا دو هفته طول کشید که گریه هاش بخاطر دل درد و اینا قطع بشه چون رژیم مادر بعد از دو هفته اثر کامل خودش نشون میده شما هم شیر شروع کن دادن ولی رژیم هم بگیر بعد از دو سه روزی خودش نشون میده 

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 
نميدونم ميگه پورتعينش به بدنش سازگار نيست اگه بخواي بهش شير بدي از يك هفته قبل گوشت گوساله نون برنج ...

اگه به پروتیین گاوی حساسیت داشته باشه یا رفلاکس داشته باشه باید رژیم خاصی بگیری

ولیییی اکثر نی نیا تا ۴ ماهگی خیلی دلدرد میشن و همش جیغ و گریه عادیه

۴ ماه به بعد خیلی بهتر میشن

میخوای خیالت راحت بشه برو یه آزمایش مدفوع ازش بگیر حساسیتشو بسنج

همه اينارو امتحان كردم فايده ندا شت اما امروز كه شيرم و اصلا نخورد نيازيم پيدا نكرده فقط بيرون رويش ...

عزیزم تو روز میتونی حداقل دوبار شیرخشک بدی ولی وقتب دل درد داره و با جیغ و داد میک میزنه پستونک بذار دهنش وقتی میک میزنه دل درد داره روده هاش ورم میکنه و دل درد داره ولی وقتی پستونک میک بزنه بهش ارامش میده و چیزی نمیره توشکمش ک باعث دل درد بشه

دل مرنجان که زهردل به خدا راهی هست