2777
2789
عنوان

خونوادم رو انتخاب کنم یا بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 20621 بازدید | 654 پست
عزیزم ایشونم زورنکردن دوتامون مجبورشدیم‌بخاطر بچم ن من علاقه ای به ایشون دارم ن ایشون علاقه ای به من ...

عزیزم من حس میکنم ایشون شما رو دوست داره ولی خب چون خیلی درونگراست نمیتونه بروز بده و..شما یه خورده پرروتر باش باهاش حرف بزن ...بگو بخند کن ..کم کم یخ اونم آب میشه ...خانوما تو شروع این روابط راحت تریم

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

عزیرم پدرشوهرم هیچی نداره که بخام مهریه ازش بگیرم!کارهم واقعا اینقد اسون که شما میگین نیس بخام اینکا ...

پدرت سرت  رو میبره بخوای از خودت دفاع کنی بچت رو بگیری؟؟؟

این پدر مادرت به درد چی میخورن که نگران از دست دادنشون هستی؟؟؟

از همه میترسی کاری هم نمیکنی 

پس همون با برادرشوهرت ازدواج کن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم من حس میکنم ایشون شما رو دوست داره ولی خب چون خیلی درونگراست نمیتونه بروز بده و..شما یه خورده ...

خیلی درونگراس واقعا 

واقعا میخام سعی کنم ولی نمیتونم دست خودم نیس اصلن 

ولی تو جبرانِ تمام نداشته های زندگیمی :)پسرم♥️

پدرت سرت رو میبره بخوای از خودت دفاع کنی بچت رو بگیری؟؟؟این پدر مادرت به درد چی میخورن که نگران از ...

ازدواج کردم عزیزم

شوهرت چطوری فوت شد؟ دوسش نداشتی؟ الان میتونی با برادر شوهرت رابطه داشته باشی واقعا؟؟؟ حتما خیلی حال ...

شب خابید صب بیدارنشد همسرم!مگه میشه دوسش نداشته باشم باعشق ازدواج کردیم باهمه دنیاجنگیدیم تابهم رسیدیم ولی خب فقط۳سال تونستیم باهم زندگی کنیم!

باهم رابطه نداریم عزیزم بخاطر همون برام هیچ سختی نداره

غیر از شما کیا تو خونه باهاتون زندگی میکنن

دوتاخاهرشوهرام که بچن یه برادرشوهرم۱۶سالشه یکی دیگم همبازی بچمه۴سالشه پدروشوهرومادرشوهرم