2777
2789
عنوان

خونوادم رو انتخاب کنم یا بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 20606 بازدید | 654 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شب خابید صب بیدارنشد همسرم!مگه میشه دوسش نداشته باشم باعشق ازدواج کردیم باهمه دنیاجنگیدیم تابهم رسید ...

خدا رحمتشون کنه ، روحشون شاد . 

وای باز خدا رو شکر که رابطه نیست. تصورشم وحشتناکه

الحمدلله رب العالمین 
خدا رحمتشون کنه ، روحشون شاد . وای باز خدا رو شکر که رابطه نیست. تصورشم وحشتناکه

ممنون عزیزم خدارفتگان شماروهم بیامرزه اره عزیزم تاوقتی که باهم کنارنیاییم نمیخاییم رابطه ای باشه

ولی تو جبرانِ تمام نداشته های زندگیمی :)پسرم♥️

ممنون قشنگم ایشالله بهار مستقل شیم

به خودت سخت نگیر...فعلا به عنوان عضوی ازون خانواده فقط سعی کن یخاتون آب شه ...با خواهرشوهرا بگو و بخند کن یه خورده شاد و شنگول باش ...انشالله عید که رفتین خونه ی خودتون ،همه چی درست میشه .به خودت فشار نیار جفتتون کلی فرصت دارین ..قطعا روح همسر مرحومت هم الان شاد و در ارامشه❤️

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز