2777
2789
عنوان

تموم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 81 پست
خب همون موقع که بیخبر رفت باید برخورد جدی میکردی میگفتی منو حساب نکردی که نگرانت میشم؟ اگه اعتراض کن ...

خب بهش گفتم بقران قهر کردم گفت هرچی تو بگی حق داری غر بزن 

ولی بجون جفتمون ی سری ماموریتا رو اصن نمیزارن اعلام کنیم حتی ب خانواده همیشه گوشیاشون دم در میدادن می اومد دم در پیام میداد مجدد میرفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بهش گفتم بقران قهر کردم گفت هرچی تو بگی حق داری غر بزن ولی بجون جفتمون ی سری ماموریتا رو اصن نمیز ...

آهان خب اگه اینجوریه که درکش کن احتمال زیاد ماموریته بازم ولی بازم چون تو شناخت هستین حواستو جمع کن رکب نخوری پسرا اکثرا لاشی شدن مطمئن بشو راست میگه 

از بعد ج ن گ دوبار دیگ رفته بود ماموریت تو تیرماه ولی سر5روز اومد من حتی بهش گفتم فک کردم ول کردی رف ...

خب ماموریت یهویی براش پیش اومده عزیزم نمیتونه خبر بده 

دنیای آدما وقتی خراب میشه که آدمای دروغگو نقش آدمای مهربون رو بازی میکنن💔

یه چیزی بگم غصه نخور

اون ک دوزپسرت اینطوری میکنه 

ماهای ک زیریه سقفیم فقط خبربه ننه اش میده کجاس چیکارمیکنه 

کاش میتونستم جرعت کلمه طلاق روداشتم کاش بابام بمیره بتونم طلاق بگیرم😔😔😔کاش زندگی هاهم مث رابط دوزپسربودهمون موقع کات میکردی کاششششش😔😔😔

آهان خب اگه اینجوریه که درکش کن احتمال زیاد ماموریته بازم ولی بازم چون تو شناخت هستین حواستو جمع کن ...

چشم عزیزم

هرکار میکنم ک فک کنم رفته نمیتونم نمیدونم چرا اینجوری شدم

عزیزم شایدم واقعا ماموریتی چیزیه که نذاشتن به کسی اطلاع بده زود قضاوت نکن و صبر داشته باش

اخه دیگ شده8روز 

بخدا ی درصدم فک نمیکنم ک رفته اصن اینجورادمی نبود ماقول دادیم اگ دیگ نخاستیم بهم بگیم و بریم

پیامم بهش دادم گفتم اگ نمیخای باشی بگو مسخره بازیا چیه جواب نداد