2777
2789
عنوان

خونوادم رو انتخاب کنم یا بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 20651 بازدید | 654 پست
برادرشوهرت چکاره هست چرا خونه مستقل نمیگیره؟

فعلا دوتامون نمیخاییم خونه‌مستقل باشیم تصمیم گرفتیم بهار مستقل شیم تابتونیم باهم کناربیاییم

ولی تو جبرانِ تمام نداشته های زندگیمی :)پسرم♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر عقدت بودن؟ خانوادتو میگم!!! الان باهاشون در ارتباطی؟

ن عزیزم سرعقدم هیچکس نبود منوبرادرشوهرم تنهایی رفتیم و تمام نخاستیم هیچکس باشه بالباس توخونه رفتیم و برگشتیم😂😂😂اره عزیزم روز بعد عقدم رفتم یه هفته موندم اونجا خاهرم بیمارستان بود منو برادرشوهرم هرشب میرفتیم بیمارستان کنارشون بودیم 

ن عزیزم سرعقدم هیچکس نبود منوبرادرشوهرم تنهایی رفتیم و تمام نخاستیم هیچکس باشه بالباس توخونه رفتیم و ...

خوب دیگه خداروشکر ....مطمنم خوشبخت میشی در کنار همسرت و بچه ات و خانواده ات...بهترین ها در انتظارتون باشه عزیزم😍😍😘😘

خوب دیگه خداروشکر ....مطمنم خوشبخت میشی در کنار همسرت و بچه ات و خانواده ات...بهترین ها در انتظارتون ...

ممنون ازدعای قشنگت قشنگم ایشالله خدا ازدهنت بشنوه ♥️♥️♥️

شمام نظرتو دادی پس بیخیال باز میگم نظراتت دوراز واقعیات جامعس خدا خیرت بده با دویس تومن اونم بعد ی ...

خرف شما منطقی تره.  اون خیلی ارمانیه.  پرستاری کردن تو شهرستان اصولا میشه کلفتی چون حقوق آنچنانی نمیدن همینکه خونه مفت و خورد و خوراک بدن منت هن سرت میزارن ازدداج با برادر شوهر اصلا تو کتم نمیره اما فعلا انگار بهترین راهه ان شالله که خیر باشه 

پدر ومادرت اصلا شک نکن مادر مادر مادر دیگه پیدانمیشه ولی بچه پیدا میشه

ببخشیده ولی برا بچه آسیمو دیگه مادر پیدا نمیشه

یه وقتایی اینجا یه چیزایی میگید ادم میمونه چند سالتونه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
ببخشیده ولی برا بچه آسیمو دیگه مادر پیدا نمیشهیه وقتایی اینجا یه چیزایی میگید ادم میمونه چند سالتونه

من ۱۱سالم

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺