نمیدونم چیکارکنم واقعا پسرم۳سالشه پدرش یه سال و نیم پیش ازدنیارف کلی همدیکرو دوس داشتیم وعاشق هم بودیم ولی زندگی نخاست تاپیری پیش هم باشیم فرهنگ اینجاهم یه جوریه که یا باید بابرادرشوهرعقد کنی یاهم بچه میمونه پیش خونواده پدرش بعدسال همسرم برگشتم خونه پدرم برادرشوهرم گف عقدکنیم که بچه برادرم بی مادروپدرنشه هم تو هم من بالاسرش باشیم!خونوادمم ازش خوششون نمیاد میگن یاما یاهم عقدکن!اگه برگردم خونه بابام بچمو ازدست میدم اگه برنگردم پدرومادرم گفتن دیگه توهیچ سختی کنارت نیستیم و علنا پدرومادرمو ازدست میدم تو بد مخمصه ای گیرکردم بدجوری!برادرشوهرم مجرده!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم مسخرهبازی نیس یه باررفتم و برگشتم دوباره بخام برگردم بچه رو میگیرن خونوادمم میگن باید بهمون حض ...
برادرشوهر وبچتو انتخاب کن دلم میخاد بهت راهکاربدم وبگم این رسوم عهدقجره یابگم بجنگ وحضانت بگیرو فلان اما نه گاهی که پای بچه وسطه باید ساخت باید کوتا بیای نمیتونی یه تنه بااین همه ادم طرف شی ارامش بچتو انتخاب کن امیدوارم ادم خوبی باشه برادرشوهرت
ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((
ببین وکیل خوب بگیر انجام میده دیگه به بقیه چیکار دارییک انگشتر یا گردنبند داره بده به وکیلبعد بگه مه ...
مثل اینکع شما حرفاشو نمیخونید میگه همه دار ندارمو برا مریضی شوهرم دادم،،، خونه پدرشوهرش زندگی میکرد
ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍
برادرشوهر وبچتو انتخاب کن دلم میخاد بهت راهکاربدم وبگم این رسوم عهدقجره یابگم بجنگ وحضانت بگیرو فلا ...
میدونم رسم مال عد قجره راضی نیستم ولی بچم این وسط ازبین میره نمیشه کاریش کرد نمیتونم بخدا حتی تو چشای برادرشوهرمم نکاه کنم باورمیکنی هنوزم دقیق صورتشو ندیدم مگر توعکس هنوزم ۱۰کلمه باهاش صحبت نکردم مگر درپیام!جنگیدن خیلی جنگیدم ولی یه دست صدا نداره تک وتنهابودم!فقط میخام کناربچم ارامش داشته باشم!
میدونم رسم مال عد قجره راضی نیستم ولی بچم این وسط ازبین میره نمیشه کاریش کرد نمیتونم بخدا حتی تو چشا ...
منم این چیزارو میدونم عزیزم برا همین بهت میگم برادرشوهرتو انتخاب کن وکنار بچت بمون یسری راهکارا اینجا بهت میدن با واقعیات منطبق نیست بیشترمال فیلم و رماناست
ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((