2777
2789
عنوان

خونوادم رو انتخاب کنم یا بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 20651 بازدید | 654 پست
برو تو دیوار دنبال پرستار پیر زن و بیماربگو کمتر میگیرم مثلا بجای ۲۵من ۱۵میکیرم. بچه ام هم پیش من با ...

عزیرم پدرشوهرم هیچی نداره که بخام مهریه ازش بگیرم!کارهم واقعا اینقد اسون که شما میگین نیس بخام اینکارو بکنم پدرم قطعا سرمو میبره بخام سرخود کاری کنم!

ولی تو جبرانِ تمام نداشته های زندگیمی :)پسرم♥️

عزیزم این کارا رو میشه کرد ولی برا کسی که هم بودجشو داشته باشه هم کسی پشتت باشه اینجوری که بنظر میرس ...

ببین وکیل خوب بگیر انجام میده دیگه به بقیه چیکار داری

یک انگشتر یا گردنبند داره بده به وکیل

بعد بگه مهریه من بگیر اینقدرش مال تو ببین چطوری مهریه اش زنده کنه

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مسخرهبازی نیس یه باررفتم و برگشتم دوباره بخام برگردم بچه رو میگیرن خونوادمم میگن باید بهمون حض ...

برادرشوهر وبچتو انتخاب کن  دلم میخاد بهت راهکاربدم وبگم این رسوم عهدقجره یابگم بجنگ وحضانت بگیرو فلان   اما نه گاهی که پای بچه وسطه باید ساخت باید کوتا بیای نمیتونی یه تنه بااین همه ادم طرف شی ارامش بچتو انتخاب کن  امیدوارم ادم خوبی باشه برادرشوهرت

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

ببین وکیل خوب بگیر انجام میده دیگه به بقیه چیکار دارییک انگشتر یا گردنبند داره بده به وکیلبعد بگه مه ...

ندارم عزیزم هیچی ندارم که بخام وکیل بگیرم همسرم مریض بود براش همه چیو فروختیم طلا خونه ماشین دیکه چیزی برامون نموند!

وای هرچی میگم شماحرف خودتون رو@میزنید عزیزم شکایت وکیل میخاد پول میخاد ازکجابیارم همسرم مریض بود دار ...

ببین شما هم مثل کاربر مهستی هستی هرچی راه بهش دادیم هی گفت نمیشه

کسی ک نخواد از بدبختی بیرون بیاد هی میگه این و فلان و ...هزار تا بهونه

پس بمون یا از پدر مادر جدا شو یا از بچه ات

دیگه خودت همین میخوای دیگه 

ببین وکیل خوب بگیر انجام میده دیگه به بقیه چیکار دارییک انگشتر یا گردنبند داره بده به وکیلبعد بگه مه ...

مثل اینکع شما حرفاشو نمیخونید میگه همه دار ندارمو برا مریضی شوهرم دادم،،، خونه پدرشوهرش زندگی میکرد

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

عزیرم پدرشوهرم هیچی نداره که بخام مهریه ازش بگیرم!کارهم واقعا اینقد اسون که شما میگین نیس بخام اینکا ...

شما یک بار ازدواج کردی بدون اجازه ایشون میتونی هم خارج بری هم ازدواج کنی چه سر بریدنی آخه

هیچی نداشته باشه میشینه سرجاش پدر شوهرت دیگه نمیگن یا پسر بعدی ازدواج کن

برادرشوهر وبچتو انتخاب کن دلم میخاد بهت راهکاربدم وبگم این رسوم عهدقجره یابگم بجنگ وحضانت بگیرو فلا ...

میدونم رسم مال عد قجره راضی نیستم ولی بچم این وسط ازبین میره نمیشه کاریش کرد نمیتونم بخدا حتی تو چشای برادرشوهرمم نکاه کنم باورمیکنی هنوزم دقیق صورتشو ندیدم مگر توعکس هنوزم ۱۰کلمه باهاش صحبت نکردم مگر درپیام!جنگیدن خیلی جنگیدم ولی یه دست صدا نداره تک وتنهابودم!فقط میخام کناربچم ارامش داشته باشم!

ببین شما هم مثل کاربر مهستی هستی هرچی راه بهش دادیم هی گفت نمیشهکسی ک نخواد از بدبختی بیرون بیاد هی ...

عزیزم اخه راهکارایی میدی که ممکن نیس من بخامم نمیتونم از بدبختی بیرون بیام کاری ازدستم برنمیاد یک و تنها چیکارکنم !

ندارم عزیزم هیچی ندارم که بخام وکیل بگیرم همسرم مریض بود براش همه چیو فروختیم طلا خونه ماشین دیکه چی ...

پس تاپیک بزن هر روز دیگه

کسی هم نمیتونه کاری کنه جز بگه وای الهی بگردم آخه چرا وای چه سخت

فقط ترحم 

میدونم رسم مال عد قجره راضی نیستم ولی بچم این وسط ازبین میره نمیشه کاریش کرد نمیتونم بخدا حتی تو چشا ...

منم این چیزارو میدونم عزیزم  برا همین بهت میگم برادرشوهرتو انتخاب کن وکنار بچت بمون   یسری راهکارا اینجا بهت میدن  با واقعیات منطبق نیست بیشترمال فیلم و رماناست 

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

شما یک بار ازدواج کردی بدون اجازه ایشون میتونی هم خارج بری هم ازدواج کنی چه سر بریدنی آخههیچی نداشته ...

عزیزم من پول رفتن تا وسط شهرهم ندارم خارج کیلویی چند اخه😂😂نداره عزیزم وقتی میبینن بچه این وسط ازبین میره دیکه چیکارکنن!

مثل اینکع شما حرفاشو نمیخونید میگه همه دار ندارمو برا مریضی شوهرم دادم،،، خونه پدرشوهرش زندگی میکرد

بره قرض کنه 

دیگه برادری کسی هست یک پول قرض بده

اینقدر بدبخت ک همه ولش کردن

عمو دایی و..... نداره پول قرض بده بعد بهش پس بده

پس بشین هرروز هر شب تاپیک بزن شما هم طرف داری کن ببینم چی بهش میرسه 

پس تاپیک بزن هر روز دیگهکسی هم نمیتونه کاری کنه جز بگه وای الهی بگردم آخه چرا وای چه سختفقط ترحم

باشه عزیرم امیدوارم زندگیت همیشه طبق خاسته هات و پرازروزای قشنگ باشه!

منم این چیزارو میدونم عزیزم برا همین بهت میگم برادرشوهرتو انتخاب کن وکنار بچت بمون یسری راهکارا ا ...

واقعا منطبق نیس عزیزم شکایت و این حرفا دلم واقعامیخاد ولی نمیشه واقعانمیشه!