2777
2789
عنوان

خونوادم رو انتخاب کنم یا بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 20775 بازدید | 654 پست

بچه ای پدر نداره سرپرستیش با مادره ختی اگر مادر ازدواج کنه بنظرم خودت میخوای باهاش ازدواج کنی وگرنه مگه میشه ندونی قانون کنارته با دلت راه بیا و بچتو بهونه نکن الان بحث بچه نیست چون بچه مال خودته بحث اینه دلت میخواد با برادر شوهر ازدواج کنی ولی دل دلکندن از خانوادتم نداری 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ایشونم زورنکردن دوتامون مجبورشدیم‌بخاطر بچم ن من علاقه ای به ایشون دارم ن ایشون علاقه ای به من ...

کی میتونه پسریو مجبور به ازدواج کنه؟ کاش باهاش حرف میزدی میگفتی خانوادشو راضی کنه که این ازدوجو نمیخاد تا مجبور به ازدواج نباشین، بچتو میبردی میرفتی خونه پدرت، الانم باهاش حرف بزن بگو من مجبورت نکردم به این ازدواج باهم برین مشاور اگه نمیتونه کنار بیاد ادامه ندین اگه هم اوکیه که زندگی کنین 

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉
خدا صبر بده دلت ایشالا باهم کنار بیاین و همو ب عنوان زنوشوهر قبول کنین و زندگی خوبی داشته باشین

ممنون قشنگم

باید بهم زمان بدیم عزیزم هنوز خیلی زوده بخاییم هموقبول کنیم

ولی تو جبرانِ تمام نداشته های زندگیمی :)پسرم♥️

بچه ای پدر نداره سرپرستیش با مادره ختی اگر مادر ازدواج کنه بنظرم خودت میخوای باهاش ازدواج کنی وگرنه ...

عزیزم عقد کردیم رف تموم شد ولی واقعا جای من نیستین و توفرهنگ‌ما نیستین بفهمید تو چ دردسری بودم اگه دلم باهاش بود تواین دوهفته تلاشی میکردم و کاری میکردم که اونم راه بیاد

کی میتونه پسریو مجبور به ازدواج کنه؟ کاش باهاش حرف میزدی میگفتی خانوادشو راضی کنه که این ازدوجو نمیخ ...

خونوادش هیلی باهاش صحبت کردن گفت نمیخام دیگه هیچکس باهاش صحبت نکردو گف تموم شد نمیخاد و ولش کردن خودش یه روز با یه پیچ فیک بهم پیام دادو خودشم معرفی کرد چون ازهمه جابلاکش کرده بودم فقط ازم خاس بهش زمان بدم تا بتونیم دوتامون هم این عقدو قبول کنیم قرارنیس بهم فشاربیاریم هنوز خیلی زوده برای قبول

خانواده همسرت خوبن برادر شوهرت هم خوبه بچه هم زیر دست عموش بزرگ بشه بهتره تا زیر دست غریبه ک تمایلی هم بهش نداره

توهم جوونی نشستن ب خاطر ی بچه تو اوج جوونی خیلی سخته

همه اینا را هم خودت میدونی فقط الان تخت بار روانی سنگینی هستی

با مادر شوهرت و برادر شوهرت صحبت کن و بگو تحت فشار روانی زیادی هستی سوگ وار هستی و شاید دو س سال زمان لازم باشه

همون خونه خودت کنار بچه ات بمون و ب زندگی عادی ادامه بده تا گذر زمان خودش همه چیز را بهت نشون بده

ممکنه برادر شوهرت جاشو تو دلت بازکنه 

ممکنه پسره خودشمنصرف بشه

و هزاران اتفاق دیگه فعلا فقط زمان بده همین

از سگ کمتر کمتر کمتر اگر بیام نی نی سایت هرموقع دیدین با تاکید بهم بگیدد🔨غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟

وای کوچیکتر از توئه کهواقعا ارزشش رو داره؟

دوسال خیلی زیادنیس

مهم سن نیس من ازهمسرخدابیامرزمم بزرگتربودم ازنظر چهره خیلی کوچیکترازخودشم 

بله پسرم ارزش همه چیو داره

عزیزم عقد کردیم رف تموم شد ولی واقعا جای من نیستین و توفرهنگ‌ما نیستین بفهمید تو چ دردسری بودم اگه د ...

اگه عقد کردین بنظرم خیرت در همین کار بوده نگران چیزی نباش انشالله که خوشبخت بشین ❤️❤️

خانواده همسرت خوبن برادر شوهرت هم خوبه بچه هم زیر دست عموش بزرگ بشه بهتره تا زیر دست غریبه ک تمایلی ...

عزیزم الان عقد کردیم وتموم شد رف ومنوبرادرشوهرم که همسرم هستن تصمیم گرفتیم بهم وقت بدیم شاید یکی دوسال که هم بهترهموبشناسیم هم بتونیم بااین ازدواج کناربیاییم نمیخاییم چیزی با زورواجبارباشه